Videdal, Malmö

Västra Skrävlingevägen 67D

Nu finns snart möjlighet att förvärva ett av de populära enplans-parhusen på Videdal. Parhuset erbjuder inget mindre än 2 rum som enkelt kan göra om till 3, rymligt kök, luftigt vardagsrum, stort badrum samt egen tvättavdelning. För att göra det hela lite lyxigare så bjuder huset på fantastiska fönsterpartier som erbjuder ett otroligt ljusinsläpp och från vardagsrummet når vi ut till den enastående uteplatsen där vi möts av inget mindre än ett inglasat uterum, trädäck samt en påkostad jacuzzi där vi gärna spenderar kvällar med vännerna och familj. Uteplatsen vetter ut mot sydost, vilket är perfekt för den morgonpigge att avnjuta dagens första kopp eller lunchen i solen. Inte nog med det så har vi ett eget garage samt uppfart med plats för ytterligare en bil.

Här bor du med närhet till skolor och förskolor, massor av grönska där man gärna tar en mysig promenad med hunden samt närhet till handlingsområdet Toftanäs och Jägersro där vi hittar bekvämligheterna för vardagen. För pendlaren så har vi goda busskombinationer som tar dig in och ut från stan på nolltid samt ett stenkast ifrån inre ringvägen.
Varmt välkomna att höra av ert intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 89 kvm
Avgift 4901 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Byggnadsår 2003
Pris 3 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Villakänsla i parhus på Videdal!

Alternativ planskiss

Alternativ planskiss
Alternativ planskiss

Planritning

Planskiss
Planskiss
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Västra Skrävlingevägen 67D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 89 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsparhus
Boarea 89 kvm
Byggnadsår 2003
Uppvärmning Naturgas, stadsgas
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Vi tar oss in i detta radhus och möts av en ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter med hjälp av en garderob. Här vilar ett ljust klinker på golvet som samspelar sig väl med dem vitmålade väggarna.

Badrum

Från hallen tar vi oss vidare till det helkaklade badrummet i vitt och blått. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, handdukstork, handfat med kommod samt spegel med belysning. I direkt anslutning till badrummet hittar vi tvättavdelningen där vi har likadant klinker vilandes på golvet samt stänkskydd i vitt. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, vask samt gott om förvaring med hjälp av överskåpen.

Kök

Vidare möts vi av köket där inredningen bär i ek med detaljer i borstat stål som samspelar sig väl med den ljusa arbetsbänken. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp och här möblerar vi med en matgrupp om så önskas. Köket är utrustat med spishäll, vask, inbyggd mikro, inbyggd ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum

Vi tar oss vidare till vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor, här får vi med enkelhet plats med en större soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. I dagsläget har dem valt att ta bort en vägg vilket gör att man får både plats med en arbetshörna samt matgrupp i vardagsrummet men det går enkelt att göra det till ett sovrum om man så önskar. Väggarna är målade i vitt med en fondvägg i grå nyans som samspelar sig väl med ekparketten som klär golven.

Sovrum

Intill vardagsrummet finner vi bostadens sovrum där vi möblerar med en större säng och tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Här är väggarna målade i vitt och på golvet vilar en ekparkett samt att härifrån når vi även ut till uteplatsen.

Trädgård

Vi tar oss ut till trädgården med hjälp av glasdörren från vardagsrummet och möts av den enastående trädgården. Vi möts först av uterummet som bjuder på en ljuvlig atmosfär och erbjuder ett extrarum där man gärna spenderar alla middagar med familjen på sommaren. Vidare möts vi av ett trädäck där vi får plats med en loungegrupp, här äter vi gärna lunchen i solen och sist med inte minst möts vi av jacuzzin som bjuder in till både sommar som vinter bad.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-04-16
Energikonsumtion 178 kWh/m2 år.
Primärenergital 111

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01028
Pris 3 795 000 kr utgångspris
Avgift 4901 kr/mån
Kommentar ink kallvatten, sophämtning, kabel-tv, bredband (100/100) samt bostadsrättstillägg.
Andel i förening 3,56%
Andel av årsavgift 3,56051%

Förening

Föreningsnamn Brf Arkitekten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769607-2680
Gatuadress Västra Skrävlingevägen 65
Postnummer 21231
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Arkitekten är en äkta bostadsrättsförening belägen på Videdal i Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av föreningens fastighet och omfattar 23 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt.

Fastigheterna består av 14 stycken 2-plans hus på 137 kvm, ett fristående 2-planshus på 145 kvm samt 8 stycken 1-plans hus på 89 kvm vardera.

Ekonomisk förvaltare: SBC
Teknisk förvaltare: SBC
Föreningens ekonomi Föreningen har i dagsläget inga planer för avgiftshöjningar inom kommande år.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 23
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2020 - Algtvätt av fasader, framsidor samt kortsidor

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERING
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2020 och sträcker sig fram till 2049.

2021 - Fuktmätning inför garantiutgången
2021 - Utbyte av sand i sandlådan på lekplatsen
2023 - Utbyte av sand i sandlådan på lekplatsen
2023 - Frånluftsfläkt i soprum och tak (vid behov)
2024 - Rensning av ventilationskanaler, F-system
2024 - OVK-besiktning, F-system, lägenheter
2024 - Ommålning av trästaket (vid behov)
2025 - Takplåt och beslag samt vid behov målningsbättring
2025 - Besiktning av el-system
Parkering På området finns gästparkering.
Tv och bredband Tele 2 levererar bredband till föreningens fastigheter. Det är ett gemensamt avtal som innebär att alla medlemmar har tillgång till bredband via bredbanduttaget. Alla har tillgång till hastighet 100/100.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Miljörum och teknikrum
Övrigt För mer information, besök föreningens hemsida: www.arkitekten1.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Bostaden är registrerad som en 3rok men då man tagit bort en vägg mellan vardagsrum och ett sovrum disponeras det i dagsläget som en 2rok. UTFÖRDA RENOVERINGAR 2021 augusti - Vind/insynsskydd spa-badet 2020 maj - Luftvärmepump Daikin med wifi (Garanti till 20 maj 2026) 2020 april - Ny diskmaskin 2019 oktober - Överbyggnad spa-badet med kanalplast tak 2019 maj - Fasadbelysning trädgård med atomur som tänder och släcker fasad och spa belysningen 2019 april - Spa-bad med wifi 2019 april - Ny undercentral i garaget till spa-badet och 3 fas uttag 2019 mars - Plattsättning till spa-badet 2018 oktober - Nya frånluftventiler och ventilationsdon 2018 september - Nya låscylindrar + lås på fönsterna med samma nyckel överallt 2018 september - Nya persienner 2018 september - Nya strömbrytare och väggkontakter 2018 september - Nya golvlister och dörrfonder 2018 september - Slipning av parkettgolven 2018 augusti - Målning av tak och väggar, uppsättning av nya taklister VAD INGÅR EJ I FÖRSÄJNINGEN - Extra kyl/frys i förrådet - Lagerhyllor i förrådet och kanske något från garaget - Plastrutorna på golvet i förrådet

Dokument

Området

Videdal är ett delområde och ingår i stadsdelen Husie i Malmö. Området består till största delen av villor, radhus samt kedjehus från 1960-talet. Här bor vi med närhet till både grönskande parker och Bulltofta rekreationsområde som centrala Malmö.

Närområde

Då Videdal är ett lugnt villaområde är närservice begränsad vilket bidrar till områdets lugna och stillsamma atmosfär. Vi har mindre bekvämligheter så som matbutik samt frisör, BVC, bibliotek samt sporthall.

Kommunikation

I området har vi goda förbindelser med Malmö stadsbussar. På Videdalsvägen hittar vi linje 6 och 31 som tar oss mellan handelsområdet Toftanäs och Klagshamn, alternativt mellan Lindängen och Mellersta Hamnen. I södra delen av Videdal hittar vi linje 35 som tar oss mellan Kvarnby och Gustav Adolfs Torg. Området ligger i direkt anslutning till Inre ringvägen

Parkering

I området råder fri parkering utanför privat mark.

Övrigt

För dem allra minsta barnen har vi Slånbärets förskola som vi har i västra delen av området. För dem äldre barnen har vi Videdalsskolan som huserar ca 720 elever fördelat över årskurserna F-9.

Räkna på ditt nya boende