Visningar

Tisdag 7 Februari KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning! Anmälan krävs! Boka
Söndag 12 Februari KL: 11:00 - 11:30 Bokad visning! Anmälan krävs! Boka
Boka visning
Dalaplan/Södervärn, MALMÖ

Västmanlandsgatan 4B

Varmt välkommen till Västmanlandsgatan 4B!

Nu kan vi med stort nöje presentera denna fantastiska inflyttningsklara lägenhet på Västmanlandsgatan 4B! Lägenheten är belägen på första våningen och fördelar sig på 25,5 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter, helkaklat badrum, rymlig sovalkov och ett stilrent kök. Runt om i lägenheten finner vi dessutom det bekväma och energismarta belysningssystemet PLEJD för att underlätta vardagen.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till city. Här bor du nära till mataffärer, gym och restauranger. Vi har goda busskommunikationer till såväl City som Malmö Universitet. Kort sagt ett utmärkt boende för den som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Denna lägenhet vill du inte missa!

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 25.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1479 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1945
Pris 995 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Kvadratsmart och nyrenoverad etta med låg boendekostnad på centralt läge!

Planritning

William Dam

William Dam

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Västmanlandsgatan 4B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 25.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 25.5 kvm
Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Varmt välkomnas vi in i lägenheten och landar i den praktiska hallen. Hallen erbjuder både goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter på vänster sida. På golvet vilar ett charmigt och slitstarkt vinylgolv i kombination vita väggar.

Badrum

Vi tar oss vidare ut till bostadens helkaklade badrum med vitt kakel på väggar som går fint med det gråa klinkergolvet. Badrummet är utrustat med dusch, vask, spegelskåp och toalettstol.

Vardagsrum/Sovalkov

Här har vi gott om plats med en soffgrupp. Vardagsrummet bjuder på en takhöjd på 2,7 meter vilket ger en luftig och öppen känsla till rummet. Från rummets fönster har vi ett generös ljusinsläpp vilket ger oss en ljus och härlig atmosfär med hjälp av eftermiddagssolen. Charmigt och slitstarkt vinylgolv och väggarna målade i vitt. Här finner vi dessutom en sovalkov på vänster sida.

Kokvrå

I anslutning till vardagsrummet finner vi den moderna och stilrena koksvrån där inredningen bär vit färg med svarta detaljer som bryter sig väl med den beiga bänkskivan. Utrustningen består av spis med induktionshäll och ugn, mikrovågsugn, spisfläkt, samt kombinerad kyl- och frys. Här erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning. Med klassiska kulörval och generösa ytor kombineras en modern och stilren känsla med praktisk komfort.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-05-27
Energikonsumtion 3050 kWh/m2 år.
Primärenergital 130

Ekonomi

Lägenhetsnummer 304
Pris 995 000 kr
Avgift 1479 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. VA, värme, kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 358kr för värme, samt 83kr för bredband. Total månadskostnad: 1920kr.
Andel i förening 0,45581%
Andel av årsavgift 0,45905%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 106 173 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Viljan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-2186
Gatuadress Bragegatan 5A
Postnummer 21430
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENING
Brf Viljan är en äkta förening som bildades 1944 och består av 115 lägenheter byggda år 1944-1945 och föreningen äger även marken. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Läs mer på www.brfviljan.wordpress.com
Föreningen har välskött ekonomi och låg belåningsgrad.
Föreningens ekonomi Föreningen har planerat en årlig och jämn avgiftshöjning på 2% varje år.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 116
Antal lokaler 1
Renoveringar Planerade renoveringar:
Trapphus målning - 2024 (ej beslutat)
Tvättstugeutrustning - 2025 (ej beslutat)
OVK - 2025
Portar och lås/passersystem - 2026
Spolning avloppstammer - 2027

Utförda - & Pågående renoveringar:
Tvättstugeutrustning - 2021/2023
Energideklaration - 2021
Byte av torkskåp - 2021
Byte tvättmaskin - 2021
Service av maskiner - 2020
Ny cirkulationspump fjärrvärmecentral - 2019
Relining avloppsstammar - 2018/2019
OCK - 2018/2019
Gemensamt bredband via fiber - 2017
Elektroniskt tvättbokningssystem - 2017
Renovering innergård - 2016 - 2017
Installation av värmestyrning - 2013
Byte av tak - 2011/2012
Fasadrenovering - 2011/2012
Tvättstugor - 2011
Målning allmänna utrymmen - 2002
Trycksatta vattenstammar och avloppsstammar kök - 1998
Elstammar - 1998
Fönsterbyte - 1992

Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Bahnhof via Sappa. Föreningen har tecknat ett avtal om kollektiv internetanslutning till Bahnhof. Samtliga medlemmar får tillgång till bredband upp till 1000 Mbit/s.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensam, välutrustad tvättstuga finns i källaren. De nyrenoverade (2016) innergårdarna är ljust belägna med solsken på eftermiddagarna sommartid. Gårdarna har också generösa gräsmattor, sociala ytor för fest och grill och har en behaglig lummig känsla. Föreningen har en festlokal som medlemmarna kan hyra mot en deposition på ett par hundra kronor. I huset finns också en gästlägenhet som står till de boendes förfogande mot en ringa avgif på 100kr. Till lägenheten hör både vinds-och källarförråd.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Dokument

Området

Området Dalaplan/Södervärn är ett centralt område med lång historia som en av Malmös främst knutpunkter. Området tillhör stadsdelen Södra Innerstaden och består till största del av flerbostadshus från mitten av 1900-talet.

Närområde

I området har vi närhet till det mesta, vi har shoppingmöjligheter med småbutiker runt området samt köpcentret Mobilia i södra delen av området. Vi har flertalet olika restauranger som erbjuder stor variation av kulinariska maträtter, nöjen samt gymanläggningar.

Kommunikation

Stadsbussar finns endast ett stenkast från lägenheten. Pendelbussar till Lund/Lomma och många fler destinationer finns inom ett behagligt avstånd på Södervärn. För dig som åker tåg är det inte långt till Triangelns tågstation. Den med bil tar sig snabbt ut till den inre ringlinjen, motorvägen och Öresundsbron.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

Runt i området hittar vi flertalet förskolor för dem minsta och för dem äldre barnen finns grundskolor som Annebergsskolan och Johannesskolan i grannområden.

Räkna på ditt nya boende