VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Lindeborg, Malmö

Sufflörgatan 7

Välkommen upp till våning sex med hiss till en lägenhet som totalrenoverades smakfullt under 2022 och bjuder inte bara på ett nytt och modernt kök med alla bekvämligheter, utan också ett snyggt helkaklat badrum, bra med förvaring och rejäla rum som är enkla att möblera. Från balkongen har du fin utsikt och perfekt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du i en mycket stabil förening med låg månadsavgift men med många av de stora renoveringar utförda.

Lindeborg kännetecknas av mycket grönska och luftiga avstånd mellan husen vilket ger en lugn och hemtrevlig miljö. Det här är ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 62 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3539 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1972
Pris 1 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christina Ovallius
Reg. Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Karin Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Toppenfin och helrenoverad 2:a med stor balkong och härlig utsikt belägen på våning sex med hiss!

gård hyllie

gård
gård
hyllie
hyllie

Planritning

Christina Ovallius

Christina Ovallius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sufflörgatan 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 62 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hela lägenheten har nyligen renoverats (2022) och har genomgående ett laminatgolv och målade väggar.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 62 kvm
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme samt värmepump-frånluft
Ventilation Självdrag

Rum

Entré

Från den rymliga hallen nås alla rum i lägenheten och här finns bra med plats för avhängning och förvaring, exempelvis i en större garderob. Det fina golvet fortsätter från hallen in till de andra rummen och väggarna är sandfärgade.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust med stora fönster och gott om plats för både matgrupp och soffhörna.

Kök

Här finns alla bekvämligheter såsom kyl och frys, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, spishäll och fläktkåpa. Inredningen går i vitt och rostfritt och ovanför bänkskivan sitter ett marmorliknande kakel. Här finns mycket arbetsyta för den matglade och den ljusa matplatsen rymmer lätt 4-6 personer runt bordet.

Sovrum

Även här finns gott om plats och längs ena väggen löper en skjutdörrsgarderob som rymmer massor. Från sovrummet kommer du ut på den härliga balkongen med bästa kvällssolen.

Badrum

Mycket snyggt och stilrent renoverat badrum med samma gråbruna kakel på golv och väggar, vilket ger en lugn och harmonisk känsla. Här finns WC, handfat med kommod och snygg rund spegel med inbyggd belysning samt en hörndusch med vikbara glasväggar och takdusch. Ett praktiskt högskåp erbjuder ännu mer förvaring. Ett härligt badrum med hotellkänsla!

Inglasad balkong

Balkongen har ett snyggt golv som liknar klinker och här väljer du själv hur du möblerar, - för du kommer garanterat att vilja sitta här en hel del!

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-04-24
Primärenergital 110

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2215-1-88-4
Pris 1 795 000 kr utgångspris
Avgift 3539 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har även gemensam el.
Andel i förening 0,21849%
Andel av årsavgift 0,21849%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 746 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Henriksdal
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746001-0726
Gatuadress Orkestergatan 1
Postnummer 21585
Ort MALMÖ
Epostadress brf.henriksdal@gmail.com
Hemsida www.hsb.se/malmo/brf/henriksdal
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Henriksdal är en äkta bostadsrättsförening som är beläggen i Lindeborg, Malmö. Föreningen bildades i samband med husbyggnationen 1972. Föreningen innefattar 412 lägenheter uppdelat på 8 huskroppar där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Det finns 4st lokaler i föreningen. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll. Föreningen tillämpar tillsyn.
Ekonomisk förvaltare: HSB
Teknisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Gällande framtida avgiftsförändringar finns inga beslut tagna i dagsläget. Föreningen kommer att gå igenom detta på höstens årsstämma. Vid eventuella avgiftsförändringar planerar föreningen att justera dessa from januari 2023.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt som löper fram t.o.m. 2026-12-31.
Antal lägenheter 412
Antal lokaler 4
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2021 - Installation av elektronisk bokningssystem i tvättstugor.
2020 - Bytt samtliga hissar.
2020 - Uppfräschning av gårdar.
2019 - Installation av laddstolpar till elbil.
2018 - Installation av solceller.
2016 - Införsel av gemensam el.
2012 - Bytt värmepumpar.
2010 - Installation av porttelefon.
2003 - Omläggning av tak på låghus.
2000 - Omläggning av tak på höghus.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
2022 - Relining av avlopp i bottenplattan.
2023 - Byte av fönster.
Parkering I föreningen finns 188 parkeringsplatser och 266 garageplatser både under och ovan mark. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om ca 133 kr/månad, parkeringsplats med laddbox ca 158 kr/månad exkl. förbrukning, garageplats under mark kan hyras till en kostnad om ca 360 kr/månad och plats ovan mark kan hyras till en kostnad om ca 310 kr/månad. Det finns även MC-garage som kan hyras till en kostnad om ca 162 kr/månad. Föreningen har även installerat laddstolpar. Vill medlemmen nyttja dessa kostar det 70 kr extra per månad. Kösystem tillämpas. Föreningen höjer årligen parkerings-, garage- och MC-avgifterna om ca 2 %.
Tv och bredband TV levereras av Sydantenn med 23 kanaler i basutbudet. Bredband levereras av Bahnhof med hastighet 1000/1000. Kostnaden ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen har gemensamma och välskötta gårdar med utemöbler, grillmöjligheter samt lekplats.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en tvättstuga i varje hus som är belägen i källaren och utrustad med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 2 torkrum. I föreningen finns även cykelboxar som kan hyras till en kostnad om ca 56 kr/månad där kösystem råder, cykelparkering i cykelhus som kan hyras till en kostnad om ca 11 kr/månad samt en depositionsavgift om ca 500 kr för nyckel, och cykelparkering i källaren som kan nyttjas mot en depositionsavgift om ca 250 kr. Det finns även ett barnvagnsrum i föreningen.

För mer information besök föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/henriksdal
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Dokument

Området

Lindeborg ligger beläget i södra Malmö precis intill Hyllie och Svågertorp. Området kännetecknas av mycket grönska och luftiga avstånd mellan husen vilket ger en lugn och hemtrevlig miljö. Bostadsområdet består för det mesta av flerfamiljshus från 70-talet med smart planerade och rymliga bostäder.

Närområde

I området finner vi närhet till mindre bekvämligheter så som matbutik, vårdcentral samt den lokala pizzerian. På andra sidan Pildammsvägen har vi Hyllie som erbjuder stort utbud av restauranger, stormarknaden Citygross, frisörer, barberare, tandläkare samt Sydsveriges största shoppingcenter Emporia.

Kommunikation

Från Lindeborg tar man sig dessutom till Hyllie på ca 5 minuter på cykel eller ca 15 minuter för den som vill gå. Väl framme har vi Emporia för shopping, restauranger samt nöjen, och sedan har vi Hyllie tågstation för den som snabbt vill ta sig in till centrum eller för veckopendlaren som med lätthet tar sig till Köpenhamn på ca 35 minuter. Vill man istället ta första bästa buss så går både buss 7 och 35 från Lindeborg.

Övrigt

I området finner vi två olika förskolor i varsin ände och i mitten har man även Lindeborgsskolan som sträcker sig från förskoleklass upp till nionde klass.

Räkna på ditt nya boende