Budgivning pågår

Senaste bud:
1 900 000 kr

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Lindeborg, MALMÖ

Sufflörgatan 3

Nu får du en unik chans att förvärva en välplanerad 4:a på första våningen med inglasad balkong och möjlighet att bygga till en härlig uteplats. Bostaden bjuder på tre generösa sovrum, ett badrum, gäst-wc, kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats för den stora familjen. Här får du en ypperlig möjlighet att renovera enligt din smak och göra denna till en ännu mer attraktiv bostad.

Här bor du på lugn adress i en stabil HSB-förening med en stor grönskande innergård med mysiga sittplatser och lekområde för barn. Området är väldigt barnvänligt och allt du behöver med närhet till ICA, Inre Ringvägen samt förskola och skola, samtidigt har du expansiva Hyllie som granne, med närhet till Emporias shopping och Hyllies station som tar dig till Malmö C på 7 min.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 94 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4900 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Nour Khalil
Reg. Fastighetsmäklare
0734-32 37 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fyra med stor potential och möjlighet till uteplats!

gård
gård
hyllie
hyllie

Planritning

Nour Khalil

Nour Khalil

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sufflörgatan 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 94 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 94 kvm
Byggnadsår 1971

Rum

Entré

Lägenheten har en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner vi ingång till gäst-wc, badrum samt en stor klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Vardagsrum

Socialt och rymligt vardagsrum med originalparketten kvar. Rummet erbjuder plats för både en större soffgrupp och matplats för hela familjen. Stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljusflöde i rummet.

Kök

Via hallen nås bostadens kök. Köket är väldigt rymligt där man som ny ägare kan sätta in ett stort familjekök men samtidigt få plats med matplats för 4 personer.

Sovrum

Bostaden har tre rymliga sovrum där två av sovrummen har utgång till bostadens balkong. Dessa tre sovrum gör att lägenheten passar perfekt för en familj som vill ha en bostad att växa i. Rummens storlek passar bra både som barnrum men även som ungdomsrum eller arbetsrum.

Badrum

Badrummet är i originalskick med tapetserade väggar och våtrumsmatta. I badrummet ryms i dagsläget wc, tvättställ med spegelskåp samt dusch.

WC

Gäst wc av bra storlek. Våtrumsmatta på golv och väggar med tapet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-04-24
Primärenergital 107

Ekonomi

Lägenhetsnummer 27
Pris 1 995 000 kr
Avgift 4900 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt elavtal.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Henriksdal
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746001-0726
Gatuadress Orkestergatan 1
Postnummer 21585
Ort MALMÖ
Epostadress brf.henriksdal@gmail.com
Hemsida www.hsb.se/malmo/brf/henriksdal
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Henriksdal är en äkta bostadsrättsförening som är beläggen i Lindeborg, Malmö. Föreningen bildades i samband med husbyggnationen 1972. Föreningen innefattar 412 lägenheter uppdelat på 8 huskroppar där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Det finns 4st lokaler i föreningen. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll. Föreningen tillämpar tillsyn.
Ekonomisk förvaltare: HSB
Teknisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Avgiftsförändringar: Föreningen höjde årsavgiften fr.o.m 1 januari 2023 med 4%.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt som löper fram t.o.m. 2026-12-31.
Antal lägenheter 412
Antal lokaler 4
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2021 - Installation av elektronisk bokningssystem i tvättstugor.
2020 - Bytt samtliga hissar.
2020 - Uppfräschning av gårdar.
2019 - Installation av laddstolpar till elbil.
2018 - Installation av solceller.
2016 - Införsel av gemensam el.
2012 - Bytt värmepumpar.
2010 - Installation av porttelefon.
2003 - Omläggning av tak på låghus.
2000 - Omläggning av tak på höghus.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR

Föreningen följer en uppdaterad underhållsplan.
2022/2024 - Relining av bottenledningar pågår.
Föreningen planerar att byta ut fönstren, inga beslut tagna i dagsläget.
Parkering I föreningen finns 188 parkeringsplatser och 266 garageplatser både under och ovan mark. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om ca 133 kr/månad, parkeringsplats med laddbox ca 158 kr/månad exkl. förbrukning, garageplats under mark kan hyras till en kostnad om ca 370 kr/månad och plats ovan mark kan hyras till en kostnad om ca 310 kr/månad. Det finns även MC-garage som kan hyras till en kostnad om ca 162 kr/månad. Föreningen har även installerat laddstolpar. Vill medlemmen nyttja dessa kostar det 70 kr extra per månad. Kösystem tillämpas. Föreningen höjer årligen parkerings-, garage- och MC-avgifterna om ca 2 %.
Tv och bredband TV levereras av Sydantenn med 23 kanaler i basutbudet. Bredband levereras av Bahnhof med hastighet 1000/1000. Kostnaden ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen har gemensamma och välskötta gårdar med utemöbler, grillmöjligheter samt lekplats.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en tvättstuga i varje hus som är belägen i källaren och utrustad med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 2 torkrum. I föreningen finns även cykelboxar som kan hyras till en kostnad om ca 56 kr/månad där kösystem råder, cykelparkering i cykelhus som kan hyras till en kostnad om ca 11 kr/månad samt en depositionsavgift om ca 500 kr för nyckel, och cykelparkering i källaren som kan nyttjas mot en depositionsavgift om ca 250 kr. Det finns även ett barnvagnsrum i föreningen.
För mer information besök föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/henriksdal
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillsyn: Föreningen tillämpar tillsyn vid överlåtelse där både säljare och köpare ska närvara.

Övrigt

Övrigt - Ägaren disponerar över ett källarförråd.

Dokument

Området

Lindeborg ligger beläget i södra Malmö precis intill Hyllie och Svågertorp. Området kännetecknas av mycket grönska och luftiga avstånd mellan husen vilket ger en lugn och hemtrevlig miljö. Bostadsområdet består för det mesta av flerfamiljshus från 70-talet med smart planerade och rymliga bostäder.

Närområde

I området finner vi närhet till mindre bekvämligheter så som matbutik, vårdcentral samt den lokala pizzerian. På andra sidan Pildammsvägen har vi Hyllie som erbjuder stort utbud av restauranger, stormarknaden Citygross, frisörer, barberare, tandläkare samt Sydsveriges största shoppingcenter Emporia.

Kommunikation

Från Lindeborg tar man sig dessutom till Hyllie på ca 5 minuter på cykel eller ca 15 minuter för den som vill gå. Väl framme har vi Emporia för shopping, restauranger samt nöjen, och sedan har vi Hyllie tågstation för den som snabbt vill ta sig in till centrum eller för veckopendlaren som med lätthet tar sig till Köpenhamn på ca 35 minuter. Vill man istället ta första bästa buss så går både buss 7 och 35 från Lindeborg.

Övrigt

I området finner vi två olika förskolor i varsin ände och i mitten har man även Lindeborgsskolan som sträcker sig från förskoleklass upp till nionde klass.

Räkna på ditt nya boende