Visningar

Söndag 26 Maj KL: 14:00 - 14:30 Föranmälan krävs, boka i annonsen! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Ribersborg, Malmö

Regementsgatan 33A

FÖRHANDSVISNING 26e MAJ! BOKA I ANNONSEN! På en av Malmös bästa adresser, perfekt belägen mellan hav och stad, presenteras denna unika och hemtrevliga bostad med extremt låg avgift. Med sin öppna, genomgående och sociala planlösning präglas detta boende av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med vackra, enhetliga golv, öppen spis och mysig balkong kombineras här stor estetik med komfort. Med bra förvaring och båda sovrummen mot den lugna innergården, är detta ett boende med många fördelar. Garagemöjlighet i huset är ytterligare plus! Söker du ett boende utöver det vanliga i en stark och stabil förening på ett oslagbart läge så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer eller gör en intresseanmälan inne i annonsen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 87 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3473 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1938
Pris 4 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Regementsgatan 33A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 87 kvm. SS 21054:2009 Enligt lägenhetsförteckningen är lägenheten 82 kvm. Enligt uppmätning är lägenheten 87 kvm.
Hiss Ja
Våning 2 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 87 kvm
Byggnadsår 1938

Rum

Hall

På våning två välkomnas vi i den rymliga hallen av sobert ljusa väggar och på golvet ligger en klassisk och stilren fiskbensparkett i ek som skvallrar om husets ålder. Redan här ges ett smakprov på bostadens smakfulla känsla och unika charm. Här finns plats för såväl jackor som skor och en klädkammare ger ytterligare förvaring.

Badrum

Fräscht och välplanerat badrum med rymligt badkar samt dusch. Klassiska kulörer i svart och vitt på klinker och kakel. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom förvaring samt handdukstork.

Vardagsrum/Matsal/Balkong

Vidare från hallen öppnar det spatiösa och sociala vardagsrummet upp sig och utgör verkligen bostadens hjärta och går i fullständig harmoni med övriga rum. Här erbjuds en rymd utöver det vanliga med plats för såväl rejäl matsalsdel, vardagsrum, kontor eller myshörna, perfekt vid stora sammankomster eller middagar. Även här finner vi vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett, takrosetter samt öppen spis, vilket ger denna bostad en fantastisk atmosfär. Från vardagsrummet finner vi även utgången till den mysiga balkongen med utsikt över den grönskande omgivningen.

Sovrum

I det stilfulla och ombonade sovrummet, vänt mot innergården, upplevs en "hotellkänsla" utöver det vanliga. Sofistikerade, dämpade kulörval och vackra golv gör detta sovrummet till en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning. Den platsbyggda garderobsväggen inrymmer god klädförvaring.

Kök

Fullt utrustat med ljus skåpinredning samt matchande bänkskiva i oljad ek och svarta beslag. Diskmaskin, keramikhäll med ugn, fläkt, kyl/frys samt inbyggd vinkyl. Här erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning. Det inbyggda rejäla skafferiet är en charmig detalj som skvallrar om husets ålder. I nära anslutning till köket finner vi den rejäla matsalen.

Sovrum

Även detta mysiga och rymliga sovrum är vänt mot innergården. Här finns gott om plats för sovrumsmöblemang och kontorsplats. Fiskbensparkett i ek samt genomtänkta kulörval. I den mindre hallen i anslutning finns plats för förvaring eller garderober.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-09-10
Primärenergital 141

Ekonomi

Lägenhetsnummer 211
Pris 4 295 000 kr utgångspris
Avgift 3473 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, avlopp
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,218%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 492 438 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Divina
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769610-8914
Gatuadress Kilian Zollsgatan 30B
Postnummer 21756
Ort MALMÖ
Hemsida https://www.brfdivina.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Huset byggdes 1938-1939 på uppdrag av grosshandlare Otto B Olsson av Hugo Åberg. Arkitekt var C-E Stoltz. Föreningen Brf Divina består av 89 lägenheter, 7 butikslokaler och ett fastighetskontor. A Invest & Consulting AB har biträtt styrelsen med ekonomiska förvaltningen. Föreningen bildades 2003 och äger marken sedan 2006.

Gjorda renoveringar
2003 Fasad
2007 Renoverades hissar.
2008 Installation av nytt värmesystem.
2009 Omläggning av tak gjordes.
2010 Byte tappvattenledningar.
2012 Byte av elstammar, installation enskild mätning och debitering av el.
2012 Nytt cykelhus på gården, nya cykelställ.
2012 Nya torktumlare.
2013 Nya entredörrar,Kilian Zollsgatan 30 A och B
2013 Klinkergolv i tvättstugor och torkrum.
2013 Nya porttelefoner.
2015 Nya fönster och balkongdörrar.
2018 Upprustning av innergård med planteringar och möbler.
2019 Installation av laddstationer i garaget.
2019 Rengöring och slipning av trapphusen.
2023 Relining av köksavloppen.

Ekonomi och avgift
I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp.
Ett obligatoriskt tillägg om 170 kr /mån tillkommer för bredband.

El
Fast elavtalskostnad tillkommer om 420 kr/kvartal. Utöver detta debiteras den boende för sin enskilda förbrukning.

Parkering och garage
Föreningen har ett garage med 22 platser för ca 600kr/mån. Även 4 laddstationer finns. Separat kösystem tillämpas. I övrigt råder det boendeparkering i området.

Öppen spis
Det råder eldningsförbud i alla spisar som inte är renoverade och provtryckta.
Om ni önskar renovera er spis, kontakta styrelsen för vidare information.

Tv och internet
Kabel-TV och bredband med fiber via Tele2. Tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om ca 200kr/mån.

Tvättstuga och förråd
Två tvättstugor och två torkrum finns att tillgå, belägna i källaren. Föreningen har ett miljöhus för hushållssopor med källsortering. Cykel- och barnvagnsrum finns i källaren och på gården finns cykelparkering. Till lägenheten hör ett extra källarförråd.

Hemsida
För mer info: http://brfdivina.se/

Viktigt
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1000 kr
Pantsättningsavgift 500 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Ribersborg är känt för sin lugna puls och härifrån har du nära till det mesta! Ribersborg ligger i Västra Innerstaden och är, tillsammans med Slottsstaden och Davidshall, ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden! Området ligger innanför Ribersborgsstranden mellan Mariedalsvägen och Ribersborgsvägen och består till största delen av flerfamiljshus. Här bor man nära Ribersborgs strand, eller Ribban som den brukar kallas, men man har även närheten både till parker med fina promenadstråk och till innerstaden!

Närområde

På Ribersborg har man alltid bekväm närhet till vad man än ska behöva. Längsmed Tessins väg hittar vi matbutiker som förenklar veckohandeln. Vi har konditori och fikaställen som Valhall och S:t Jakob som erbjuder på fina bakelser. Och restauranger med olika utbud med allt från burgare på Surf Shack, pasta hos Via Napoli eller husmanskost från Hörnet. I området finner vi även frisörer, skräddare och mindre butiker som möbelbutik och klädesbutiker.

Kommunikation

I norra delen av området längsmed Limhamnsvägen hittar vi stadsbusslinje 7 som tar oss mellan Ön och handelsområdet Svågertorp. Snett igenom Ribersborg har vi Tessins väg där stadbusslinje 3 passerar och är Malmös ringlinje med stopp på Malmö C, Nobeltorget och Erikslust. Längst Regementsgatan i södra delen har vi linje 4 som tar oss mellan Bunkeflostrand och Segevång med stopp genom centrala Malmö. Från Ribersborg har man aldrig långt till något då man på 5 minuter med cykel når pulsen av centrala Malmö.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området har vi två stora grundskolor, Fridhemsskolan som huserar ca 450 elever fördelat på årskurserna F-6 samt Ribersborgsskolan som huserar ca 530 elever fördelat på årskurserna F-6. I anslutning till grundskolorna hittar vi även förskolorna Fridhem och Ribersborg. På bekvämt gångavstånd hittar vi rekreationsområdet vid Ribersborgsstranden som lämpar sig utmärkt för en promenad och under vinterhalvåret rekommenderar vi varmt ett kallbad på Ribersborgs kallbadhus med efterföljande lunch/middag.

Räkna på ditt nya boende