Visningar

Tisdag 30 Maj KL: 17:30 - 18:00 Tidsbokad visning! Föranmälan krävs! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Jägershill Sommarstad, Malmö

Poppelgången 89

I det hemtrevliga koloniområdet Jägershill finner du detta gemytliga fritidshus med en stor och lummig trädgård att njuta sommardagarna i enda på!
Genom grusad gång tar vi oss till Poppelgången 89 där vi välkomnas av en fantastiskt härlig trädgård med bland annat ett ljuvligt japanskt körsbärsträd och odling av bär på husets baksida. Bak grinden stiger vi in i en lummig oas som skänker avkoppling och plats för härliga dagar i solen. Här finns något för alla, påta i rabatterna, njuta i solen eller lek på gräsmattan.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea 52 kvm
Upplåtelseform Arrende
Rum 3 varav 1-2 sovrum
Tomt 299 kvm
Byggnadsår 1960
Pris 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Sommardröm med härlig trädgård!

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Poppelgången 89

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 1-2 sovrum
Boarea 52 kvm. säljarens information

Byggnad

Typ av byggnad Fritidshus
Fastighet Rosengård 130:346
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 1960
Kommentar till byggnadsår Enligt uppgifter från skatteverket.
Vatten & avlopp - Gemensam brunn.
- Septitank.
- Kommunalt vatten. Vattenledningen är en sommarledning och är tillgänglig från ca april till oktober (varierar beroende på klimat). Stadigvarande boende är tillåtet under den tid då vattenledningen är öppen. Om vädret tillåter vill föreningen öppna koloniområdet inför Påsk-helgen.
Stomme okänt
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Bjälklag okänt
Grundmur okänt
Tak Plåt och papp
Grundläggning okänt
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden 2023 Utbyte av ett trasigt fönster
2020 Ny hydrofor installerad.
2019 Nytt tak - Plåt
2009 Septitank (5000 kubik)
Övriga byggnader På kolonins baksida finns ett förråd/snickarbod, samt ett ytterligare förråd i plåt. På Kolonins framsida finns ett inglasat uterum med skjutparti i glas (ca 16 kvm).

Rum

Trädgård

Via en grind välkomnas du in i en idyll med blommor och träd som står i blom på sommarhalvåret. En stenlagd gång leder dig till husets entré och även runt husets baksida där du finner två praktiska förråd och odling för bär. Här finner du även en stenlagd yta i västligt läge där du kan placera dina sommarmöbler. På husets framsida finner du det inglasade uterummet som skapar känslan av att sitta i trädgården.

Entré

I anslutning till entrén finner du ett av fritidshusets rum, detta är stort nog att använda som allrum eller ett extra sovrum om man önskar. Laminatgolv och ljusa väggar.

Kök

Köket är en del som en gång i tiden har blivit utbyggd, idag är det fullt utrustat med kyl/frys och spis. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och även plats för köksbord om så önskas. Plastmatta och ljusa väggar.

Vardagsrum

Ombonat vardagsrum där plats för soffmöblemang finns, detta rum går även att disponera som sovrum om så önskas. Plastmatta och ljusa väggar.

Sovrum

Praktiskt sovrum med två garderober som rymmer det mesta i förvaringsväg. Laminatgolv och ljusa väggar.

Badrum

Ljust badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, WC och handfat.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 595 000 kr
Summa inteckningar 553 000 kr
Arrendeavgift 6 988 kr
Elförbrukning 309 kWh/år
Driftkostnad 7 939 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 100 kr
  • Försäkring: 3 300 kr
  • Hushållsström: 3 539 kr

- Elen är baserad på år 2022 års förbrukning och pris. Denna kostnad är individuell och kan vara både lägre och högre beroende på energiförbrukning och tid spenderad i stugan. - VA-kostnaden avser tömning av septitank. Detta görs årligen och föreningen har en obligatorisk tömning en gång per år. Kostnaden för den är ca 1100 kr. Nuvarande säljare har inte behövt boka någon extra tömning då septitanken är av större storlek. - Kostnaden för försäkring innefattar även en utökad byggnadsförsäkring som säljaren valt att lägga till.

Tomt

Tomtarea 299 kvm
Tomttyp Arrende
Uteplats Stor inglasad altan, gräsmatta, odling på baksidan och stenläggning.
Parkering Bilparkering med hyrda platser finns i anslutning till området.
Parkering Finns att hyra till en kostnad. Kontakta föreningen för mer info.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Samfällighet: Malmö Hyllie S:33
Nyttjanderätt Tele
Last: Ledningsrätt Tele, 1280K-165/1976.1

Planbestämmelser Stadsplan (1976-05-05) Stadsplan (1975-02-07)

Övrigt

Allmänt om bostaden - Kolonin överlåts med med all utrustning och möblemang som finns där idag förutom: utemöbler (både på altanen och ute i trädgården), vik-spegel i badrum, vit fåtölj/pinnfåtölj i vardagsrum, tavla med grönsaksmotiv.
- Kolonin är uppmätt till ca 52 kvm. Om storleken är av vikt för en köpare uppmanas denne att själv utföra en uppmätning av stugan.
- Det finns en gemensam brunn installerad med omkringliggande stugor som gör att stugan även kan nyttjas utanför den tid då det kommunala vattnet är påkopplat.
- Stugan är delvis isolerad vilket gör att den kan användas längre under årets alla månader.
Övrigt - Kolonin överlåts med med all utrustning och möblemang som finns där idag förutom: utemöbler (både på altanen och ute i trädgården), vik-spegel i badrum, vit fåtölj/pinnfåtölj i vardagsrum, tavla med grönsaksmotiv. - Kolonin är uppmätt till ca 52 kvm. Om storleken är av vikt för en köpare uppmanas denne att själv utföra en uppmätning av stugan. - Det finns en gemensam brunn installerad med omkringliggande stugor som gör att stugan även kan nyttjas utanför den tid då det kommunala vattnet är påkopplat. - Stugan är delvis isolerad vilket gör att den kan användas längre under årets alla månader.

Dokument

Området

Jägershill är ett koloniområde som är beläget på Jägersro i Malmö. Koloniområdet har 175 stugor i olika storlek och utseende och är endast avsedda för sommarboende. Området har tillgång till kommunalt vatten och el. Vattnet är inkopplat i början av April till slutet av Oktober.

Närområde

Med Jägersro center precis runt knuten erbjuds shoppingmöjligheter, restauranger samt nöjen.

Kommunikation

Längst Jägersrovägen hittar vi stadsbusslinjerna 1 och 31 som tar oss mellan Elinelund och Kristineberg alternativt mellan Lindängen och Mellersta Hamnen. Området ligger i anslutning till motorvägen där man enkelt tar sig ut på Inre och Yttre ringvägen på endast några få minuter.

Parkering

Bilparkering med hyrda platser finns i anslutning till området.

Övrigt

I anslutning till parkeringen finns en idrottsplats med fotbollsplan samt boulebanor.

Räkna på ditt nya boende