Visningar

Söndag 2 April KL: 13:00 - 13:30 Föranmälan krävs, ring eller maila!
Kvarnby, MALMÖ

Östra stationsgatan 44

Nu har vi glädjen att presentera detta välplanerade radhus på en oerhört eftertraktad adress i Kvarnby! Här möts ni av ett 1:plans radhus på en lugn och familjevänlig gata. Detta hem erbjuder inget mindre än ett välplanerat och modernt kök, ett socialt vardagsrum samt 2 sovrum - perfekt för barnfamiljen! Inte nog med det så har vi en tvättavdelning intill köket, samt ett stort och modernt badrum. För att göra det hela lite lyxigare så erbjuder detta fantastiska hem en uteplats på framsidan där vi gärna dricker morgonkoppen innan jobbet samt uteplatsen på baksidan där vi gärna bjuder våra vänner på grill. Med en carport i framsidan så parkerar du säkert med snabb access till huset!

I Kvarnby bor du inte bara nära naturen, utan med närhet till flertalet skolor, förskolor och ytterligare rekreationsområden så som Husie mosse samt Bulltoftaparken. I närheten finns Toftanäs och Bulltoftas kommers, och närheten till ringvägarna gör att du inte bara snabbt tar dig in till Malmö centrum, utan även till kranskommunerna.
En bostad som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 82 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5197 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Ylberta Mlinaku
Reg. Fastighetsmäklare
0766455720
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Smakfullt och välplanerat 1:plansradhus i Kvarnby!

Säljarens bild

Säljarens bild
Säljarens bild

Planritning

Ylberta Mlinaku

Ylberta Mlinaku

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra stationsgatan 44

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 82 kvm. Inskriven som en 2:a på 69 kvm i föreningens register.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 82 kvm
Uppvärmning Naturgas
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Vi välkomnas till bostaden via en större uteplats på framsidan. Sedan tar oss in genom ytterdörren och möts av en ljus och välkomnande hall där vi hänger av oss ytterkläder. Till höger hänger vi av oss våra ytterkläder. På golvet ligger ljust parkettgolv som är följer med oss hela vägen in till vardagsrummet. Väggarna i hallen är målade i vitt.

Kök

Intill hallen finner vi det stilrena och moderna köket där inredningen bär i vitt med svarta beslag som samspelar sig väl med den svarta arbetsbänken i laminat samt klinkern som ligger på golvet. Här har vi gott om förvaringsmöjligheter med både under- och överskåp. Köket är utrustat med inbyggd ugn, inbyggd mikro, spishäll, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt side-by-side kyl och frys. Intill köket har vi tvättstugan där vi finner tvättmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter med under- och överskåp och arbetsbänk. Här är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt handfat i rostfritt stål.

Badrum

Från hallen hittar vi bostadens badrum i en fin kombination av beige kakel samt naturgrön inredning. Badrummet är utrustat med toalett, dusch, handfat med kommod samt spegelskåp.

Sovrum

Till vänster finner vi det första sovrummet, på golvet vilar det ett fint parkettgolv i en mörkare nyans och väggarna är målade gröna. Här möblerar vi med en större säng. Utöver detta finns det också en spjälsäng som får plats utan problem. Vi finner dessutom goda förvaringsmöjligheter med hjälp av dem platsbyggda garderoberna som täcker hela väggen.

Vardagsrum

Vidare in i bostaden finner vi vardagsrummet som bjuder in till sociala tillställningar med både vänner och familj. Här inreder vi enkelt med en soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-möblemang, vi finner även plats för ett större matsalsmöblemang. Väggarna är målade i svart färg och på golvet ligger det fina parkettgolvet.

Sovrum med loft

Från vardagsrummet når vi bostadens andra sovrum som lämpar sig utmärkt som både ett barnrum när vi möblerar med säng, skrivbord samt ytterligare förvaringsmöbel alternativt som ett gästrum/hemmakontor. Sovrummet bjuder på stora fönsterpartier som släpper in den härliga solen.

Uteplatser

Från sovrummet når vi ut till bostadens bakre uteplats som med söderläge bjuder in till soliga sommardagar och rymmer plats för ett större loungemöblemang samt solstolar alternativt en hängmatta.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-04-18
Primärenergital 137

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0056
Pris 2 495 000 kr
Avgift 5197 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. VA, Kabel-tv och Bredband. Tillkommer ett obligatoriskt tillägg för Värme om 1660 kr/mån.
Andel i förening 0,8032%
Andel av årsavgift 0,8032%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 401 034 kr

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Malmöhus 52
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716407-1628
Gatuadress Västra stationsgatan 33
Postnummer 21236
Ort MALMÖ
Epostadress info@kvarnbystation.se
Hemsida http://kvarnbystation.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Tomas Berg
Telefon Kontaktperson 0768499202
Allmänt om föreningen Riksbyggen Brf Malmöhus 52 är en äkta bostadsrättsförening beläggen på Virentofta i östra delen av Malmö. Föreningen bildades 1986 i samband med husens byggnation och består idag av 101 lägenheter på två gator, Västra- och Östra Stationsgatan. Marken innehas med tomträtt och avgälden omförhandlades 2016 och gäller fram t o m 2025-12-31.
Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen
Teknisk förvaltare: Riksbyggen
Föreningens ekonomi Föreningen höjde senast månadsavgiften den 1/1-2023 med 3%.
Äger föreningen marken Föreningen innehar tomträtt som gäller fram t.o.m. 2025-12-31.
Antal lägenheter 101
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga pågående eller kommande renoveringar i dagsläget.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Takomläggning.
2018 - Målning samt byte av panelbrädor på fasader
2016 - Huskropp utvändigt
2016 - Installationer värme
2015 - Markytor, stensättning
2014 - Fasad

Gemensam el har diskuterats och vi har undersökt möjligheten, i dagsläget är inget beslutat.
Parkering Till varje bostadsrätt ingår egen carport som ingår i avgiften. Övrig parkering kräver P-tillstånd från styrelsen.
Tv och bredband Föreningen har ett fiberavtal med Telia gällande bredband, IP-telefoni och Digital-TV . Bredband (100/100 Mbit/s), TV (Lagom) samt IP-telefoni ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats På grönområdet mellan våra gator finns en lekplats och sandlåda.
Gemensamma utrymmen Det finns en samlingslokal som kan hyras för ca 500kr/tillfälle (plus 500kr i depositionsavgift). I lokalen finns ca 16 bord och 60 stolar, pentry samt pingisbord.

En tennisbana för oss och våra gäster finns mellan Västra och Östra Stationsgatan mot cykelstigen.
Övrigt För mer information besök föreningens hemsida: www.kvarnbystation.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Parkering Carport

Dokument

Området

Kvarnby är en stadsdel i stadsområdet Husie. Stadsdelen ligger utanför östra delen av Malmö och består mestadels av villor.

Närområde

I Kvarnby har vi närhet till Toftanäs handelsområden där vi hittar bland annat Ica Maxi, ÖoB samt Blomsterlandet.

Kommunikation

I Kvarnby finner vi stadsbusslinjer som man kan ta in till stan samt att det finns möjlighet att ta regionsbussar in eller ut från stan till våra kranskommuner. Vi finner yttre ringvägen ett stenkast bort samt närhet till inre ringvägen, vilket är perfekt för pendlaren.

Parkering

Beroende på vilket området i Kvarnby man befinner sig så finns det olika parkeringsmöjligheter. Till stor del råder fortfarande fri parkering.

Räkna på ditt nya boende