VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum/City, MALMÖ

Östra Farmvägen 19BA

Urban perfektion med framtiden i fokus i Malmös nya hippa cityområde, till ett oslagbart pris!
I ett av Malmös nya cityområden finner du denna optimalt planerade och toppmoderna hörnlägenhet präglad av en urban känsla in i minsta detalj. Med vackra enhetliga parkettgolv, betongväggar och industriell design kombineras här stor estetik med komfort! Öppen och genomgående planlösning, alla praktiska bekvämligheter samt stora fönster i olika väderstreck fri utsikt men samtidigt helt utan insyn ger detta boende många fördelar. Rymlig söderbalkong med fri utsikt över den grönskande parken. Garagemöjlighet i källaren och nära till allt är ytterligare plus! Missa inte denna citypärla!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 52 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 9032 kr/mån
Rum 2
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2021-2022
Pris 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Farmvägen 19BA

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 2021-2022

Rum

Hall

Redan i den rymliga och välkomnande hallen möts vi av bostadens moderna känsla och urbana atmosfär i både material-och färgval. Goda avhängningsmöjligheter för jackor och skor samt platsbyggd förvaringslösning som ger ytterligare förvaring. Vacker vitpigmenterad enstavsparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med naturliga betongväggar gör detta till ett medvetet boende.

Badrum

Elegant, rymligt och ljust badrum helkaklat i stilrent vitt med matchande grått klinker. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom förvaring samt dusch med vikbara väggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket gör detta till ett badrum för den kräsne!

Sovrum

Mycket spatiös, ombonat och ljust sovrum med gott om plats för sovrumsmöblemang. Stort fönster ger utsikt över omgivningen. Platsbyggda garderober ger god förvaring.

Kök/Matplats

Smakfullt och modernt kök med skåpinredning i mörkgrått och stilrena svarta beslag samt matchande bänkskiva i rostfritt stål. Här finns integrerad diskmaskin, kombinerad ugn med mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. God arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna planlösning ger kontakt med både matplatsen och vardagsrummet med flera stora fönster i olika väderstreck som ger utsikt över omgivningen. Eller varför inte äta middag på den underbara balkongen med fri utsikt över grönskan?

Vardagsrum/Balkong

Via den öppna planlösningen från köket och matplatsen öppnar det välplanerade vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang och kontorshörna. Stora vackra fönster ger fri utsikt till detta vackra rum. Här har vi den grönskande parken i blickfånget. De vitpigmenterade parkettgolven harmoniserar optimalt med väggarna. Från detta rum finner vi även utgången till den soliga balkongen med gott om plats för möblemang och umgänge.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2022-03-29
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1111 ( A1111 enligt eko.plan)
Pris 595 000 kr utgångspris
Avgift 9032 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, avlopp
Andel i förening 2,21239%
Andel av årsavgift 2,43873%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 436 437 kr

Förening

Föreningsnamn Brf ØF19 i Malmö
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-7758
Gatuadress Östra Farmvägen 19
Postnummer 21216
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen ØF19 i Malmö omfattar Östra Farmvägen 19 och Agneslundsvägen 20. Byggnaderna är ritade av arkitekt Liljewall uppförda av byggherre City Entreprenad i Malmö 2020-2021 och är Malmös nya heta "Urban Living". Föreningen innehar 48 lägenheter samt 1 lokal och äger även marken.

FÖRRÅD OCH GARAGE
I källaren med nedkörning från Agneslundsvägen finns ett underjordiskt garage med 21 bilplatser, 2 MC-platser, bilpool och handikapplats. Separat kö tillämpas. Även laddstationer för el-bil finns. Miljöhus finns på gården och delas med grannföreningen. Till lägenheten hör ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen håller på och slutför arbetet med en parkliknande innergård med grönytor och miljöhus.
Cykelparkering samt både bil-och cykelpool med lådcykel. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt mobilitetstillägg på 146 kr/mån för dessa tjänster.

TV OCH BREDBAND
Öppen fiber finns indraget och medlemmarna tecknar sina egna avtal via Net at Once.

EL
Föreningen har gemensam el och varje medlem bekostar sin del genom undermätare och debiteras efter uppmätt förbrukning.

AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten och avlopp.

EKONOMI
Föreningen har ett modernt ekonomiskt finansieringsupplägg och ett ekonomiskt samarbete med Bosam vars finansieringsmodell bygger på att hjälpa unga personer in på bostadsmarknaden. Fördelarna att köpa en bostadsrätt i ett Bosam-hus är många. Priset på bostadsrätterna är mellan 50-70% lägre än dagens bostadsmarknad, räntorna på föreningens lån är frånkopplade vanliga räntemarknaden. Högre och snabb amorteringsgrad för att på sikt ha ambitionen att kunna sänka avgifterna för medlemmarna. Läs gärna mer på www.bosam.se

VIKTIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, ekonomiska planen, årsredovisningen samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga. Spekulanter uppmanas därför att noggrant kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närområde

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutiker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till restauranger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin restaurangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Räkna på ditt nya boende