Visningar

Söndag 11 December KL: 11:30 - 12:00 Föranmälan krävs, boka via boka-knappen! Boka
Boka visning
Centrum/City, Malmö

Östra Farmvägen 19BA

Urban perfektion med framtiden i fokus i Malmös nya hippa cityområde, till ett oslagbart pris!
I ett av Malmös nya cityområden finner du denna optimalt planerade och toppmoderna bostad präglad av en urban känsla in i minsta detalj. Med vackra enhetliga parkettgolv, betongväggar och industriell design kombineras här stor estetik med komfort! Öppen och genomgående planlösning, alla praktiska bekvämligheter samt stora fönster i olika väderstreck och balkong med fri utsikt men samtidigt helt utan insyn ger detta boende många fördelar. Garage i källaren och nära till allt är ytterligare plus! Missa inte denna citypärla!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 9099 kr/mån
Rum 2
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2021
Pris 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Urban perfektion med framtiden i fokus i Malmös nya hippa cityområde!

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Farmvägen 19BA

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2021

Rum

Hall

Redan i den rymliga och välkomnande hallen möts vi av bostadens moderna känsla och urbana atmosfär i både material-och färgval. Goda avhängningsmöjligheter för jackor och skor samt platsbyggd förvaringslösning som ger ytterligare förvaring. Vacker vitpigmenterad enstavsparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med naturliga betongväggar gör detta till ett medvetet boende.

Sovrum

Mycket spatiös och ljust sovrum med gott om plats för sovrumsmöblemang. Stort fönster ger utsikt över den lugna gården och platsbyggd garderobsvägg ger god förvaring. Inredningsmöjligheterna är många.

Badrum

Elegant, rymligt och ljust badrum helkaklat i stilrent vitt med matchande grått klinker. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom förvaring samt dusch med vikbara väggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare gör detta till ett badrum för den kräsne!

Kök/Matplats

Smakfullt och modernt kök med skåpinredning i mörkgrått och stilrena svarta beslag samt matchande bänkskiva i rostfritt stål. Här finns integrerad diskmaskin, kombinerad ugn med mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. God arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna planlösning ger kontakt med både matplatsen och vardagsrummet med utsikt över omgivningen. Eller varför inte äta middag ute på balkongen?

Vardagsrum/Balkong

Via den öppna planlösningen från köket öppnar det välplanerade vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang, matplats och kontorshörna. Stora vackra fönster ger fri utsikt till detta vackra rum. Här har vi områdets takåsar i blickfånget. De vitpigmenterade parkettgolven harmoniserar optimalt med betongväggarna. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till bostadens rejäla balkong. Här finns gott om plats för möblering och dess insynsskyddade läge ger fri utsikt över omgivningen.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2022-03-29
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer A1108
Pris 695 000 kr utgångspris
Avgift 9099 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, avlopp
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,02579%
Andel av årsavgift 2,57942%

Förening

Föreningsnamn Brf ØF19 i Malmö
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-7758
Gatuadress Östra Farmvägen 19
Postnummer 21216
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen ØF19 i Malmö omfattar Östra Farmvägen 19 och Agneslundsvägen 20. Byggnaderna är ritade av arkitekt Liljewall uppförda av byggherre City Entreprenad i Malmö 2020-2021 och är Malmös nya heta "Urban Living". Föreningen innehar 48 lägenheter samt 1 lokal och äger även marken.

FÖRRÅD OCH GARAGE
I källaren med nedkörning från Agneslundsvägen finns ett underjordiskt garage med 21 bilplatser, 2 MC-platser, bilpool och handikapplats. Separat kö tillämpas. Även laddstationer för el-bil finns. Miljöhus finns på gården och delas med grannföreningen. Till lägenheten hör ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen håller på och slutför arbetet med en parkliknande innergård med grönytor och miljöhus.
Cykelparkering samt både bil-och cykelpool med lådcykel. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt mobilitetstillägg på 146 kr/mån för dessa tjänster.

TV OCH BREDBAND
Öppen fiber finns indraget och medlemmarna tecknar sina egna avtal.

EL
Föreningen har gemensam el och varje medlem bekostar sin del genom undermätare och debiteras efter uppmätt förbrukning.

AVGIFT
Föreningen kan komma att höja avgiften några procent pga ökade driftskostnader som el och värme. Men i de de ökade räntorna i samhället så står Bosam-finansierade föreningar helt opåverkade i 20 år oavsett vad som händer på räntemarknaden.

EKONOMI
Föreningen har ett modernt ekonomiskt finansieringsupplägg och ett ekonomiskt samarbete med Bosam vars finansieringsmodell bygger på att hjälpa unga personer in på bostadsmarknaden. Fördelarna att köpa en bostadsrätt i ett Bosam-hus är många. Priset på bostadsrätterna är mellan 50-70% lägre än dagens bostadsmarknad, räntorna på föreningens lån är frånkopplade vanliga räntemarknaden. Högre och snabb amorteringsgrad för att på sikt ha ambitionen att kunna sänka avgifterna för medlemmarna. Läs gärna mer på www.bosam.se

VIKTIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, ekonomiska planen, årsredovisningen samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga. Spekulanter uppmanas därför att noggrant kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närområde

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutiker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till restauranger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin restaurangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Räkna på ditt nya boende