Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

Visningar

Tisdag 28 Juni KL: 11:00 - 11:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Västra Kattarp/Hindby, MALMÖ

Örnehuvuds väg 43

Med stolthet presenterar vi nu detta svanenmärkta bostadsrättsradhus i två plan byggt år 2020 i Västra Kattarp!

Bostadens disposition är planerad så att nedanvåningen blir den sociala zonen med ett fräscht och ljust kök från Ikea, rymligt vardagsrum, stort helkaklat badrum med tvättmaskin samt två stycken förvaringsrum. Medan ovanvåningen disponeras som den privata zonen med tre välplanerade sovrum, ett allrum som passar utmärkt till sällskapsrum samt ett stilrent helkaklat badrum. Genomgående i husets alla rum pryds golvet av stilren parkett i en kall ton och väggarna är vitmålade.

Boendes här kan vi njuta av en insynsskyddad trädgård på baksidan med både gräsmatta och trädäck. En trädgård med mycket grönska och vackra fläderträd som bjuder på eftermiddag- och kvällssol. På framsidan av huset finner vi en stenlagd uteplats med förmiddagssol som bjuder på välskötta blomstrande rabatter, trädäck med plats för utemöbler samt rymligt kallförrråd. I nära anslutning till huset finner vi egen parkeringsplats samt miljöhus. Bostaden är belägen på ett centralt läge med gångavstånd till stadsbussar, kort avstånd till Persborgs tågstation som tar oss till Malmö central på endast åtta minuter samt promenadavstånd till Jägersro centrum som erbjuder all tänkbar service. Ett barnvänligt och trivsamt område som erbjuder mycket grönska.

Varmt välkomna hem!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 117 kvm
Avgift 5187 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Pris 3 595 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Plan 1
Plan 1
Plan 2
Plan 2
Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Örnehuvuds väg 43

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 117 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 117 kvm
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Värmepump-frånluft (el)
Ventilation Frånluft med återvinning
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett kallförråd beläget på framsidan av huset.

Rum

Hall

Stig in till en öppen och luftig hall med goda avhägningsmöjligheter samt förvaringsrum och pannrum. Golvet pryds av stilrent klinker i svart med underliggande elburen golvvärme.

Kök

Ett ljust och fräscht kök från Ikea metod med Veddingeluckor i en vit nyans samt stilrent kakel i vitt. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl och frys från år 2020 samt diskmaskin från 2021 och induktionshäll från år 2022. Här finner vi även bänkbelysning som styrs med fjärrkontroll (år 2022). Ett kök med gott om utrymme för stort matbord för hela familjen. Golvet pryds av stilren parkett och väggarna är vitmålade. Bredvid köket finner vi ett rymligt förvaringsrum som passar utmärkt till skafferi.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med utrymme för stort soffmöblemang. Parkett pryder golvet och väggarna är vitmålade. Rummets stora fönsterpartier ger oss ett härligt ljusflöde. Härifrån når vi ut till den grönskande trädgården.

Badrum

Helkaklat badrum i vita- och gråa toner utrustat med WC, dusch, tvättställ, spegellskåp, elektrisk handdukstork samt tvättmaskin.

Allrum

En trappa upp når vi ett luftigt allrum som passar utmärkt till sällskapsrum. Parkett pryder golvet och väggarna är i en vit kulör.

Sovrum 1

Till vänster om trappan når vi bostadens master bedroom med yta för dubbelsäng samt förvaring om så önskas. Härifrån får vi en vacker utsikt ut mot vattentornet. Parkett pryder golvet och väggarna är vitmålade.

Sovrum 2

Ett sovrum som disponeras utmärkt till barnrum alternativt kontor. Parkett pryder golvet och väggarna går i en vit nyans.

Sovrum 3

Ytterligare ett sovrum som erbjuder vacker utsikt mot den grönskande trädgården. Här finns inbyggda garderober längs väggen som ger oss god förvaring. Parkett pryder golvet och väggarna är vitmålade.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt-och grått utrustat med WC, tvättställ, spegelsskåp, dusch och elektrisk handdukstork.

Trädgård

En insynsskyddad trädgård på baksidan med både gräsmatta och trädäck. En trädgård med mycket grönska och vackra fläderträd med eftermiddag- och kvällssol.

Framsida

På framsidan av huset har vi en stenlagd uteplats med förmiddagssol som bjuder på välskötta blomstrande rabatter, trädäck med plats för utemöbler samt rymligt kallförrråd.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-11-12
Energikonsumtion 484 kWh/m2 år.
Primärenergital 62

Ekonomi

Lägenhetsnummer C10R
Pris 3 595 000 kr föreslagen budstart
Avgift 5187 kr/mån
Kommentar inkl kostnad för parkeringsplats samt miljöhus/sophämtning Obligatorisk tillägg på 300 kr tillkommer för vatten (regleras retroaktivt mot faktisk vattenkostnad).
Driftkostnad 19 180 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 600 kr
  • Försäkring: 2 580 kr
  • Hushållsström: 13 000 kr

Kostnad för vatten regleras utefter förbrukningen. Värme ingår i hushållsel via värmepump.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,43902%

Förening

Föreningsnamn Brf BoKlok Botildenborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-6611
Gatuadress Örnehuvuds väg 43
Postnummer 21362
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brfboklokbotildenborg.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Brf BoKlok Botilendeborg är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsräsförening. Föreningen registrerades 2018-08-30. Föreningen äger och förvaltar fasgheterna Azalean 1, Åkervindan 8 och Ligustern 1. Föreningen har 41 bostadsrätter om totalt 4 797 kvm. Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen.
Föreningens ekonomi Föreningen har en god ekonomi. Styrelsen har omförhandlat föreningens lån för kommande fyra år hos Danske Bank med bundna räntor. Styrelsen har inte beslutat om omfattande förändringar för föreningen som påtagligt skulle påverka ekonomin. Det finns inga planer för sådana förändringar inom den närmsta framden.
Antal lägenheter 41
Tv och bredband Frivilligt tillval gällande bredband via Open universe för en kostnad på 299 kr/mån. Kabel-tv via Open universe. Hastigheten är 500 Mbit.
Gemensamma utrymmen Miljöhus i närheten.

Dokument

Området

Västra Kattarp/Hindby är ett bostads- och affärsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Området har en mycket blandad uppbyggnad där vi på västra sidan hittar flerfamiljshus och radhus, och där östra sidan består av villakvarter där många byggnader är uppförda under 1940-talet.

Närområde

I området hittar vi ICA Maxi Stormarknad längsgående Ystadvägen. Här finner vi även en rad mindre matställen samt Malmös största veterinärsanläggning. Längst Cypressvägen som vi har ytterst i den östra delen hittar vi mindre företag och verksamheter.

Kommunikation

På Jägersrovägen hittar vi stadsbusslinje 1 som går mellan Kristineberg utanför Oxie till Elinelund med stopp i centrala Malmö. Längst Ystadvägen i södra delen av området hittar vi linje 32 som tar oss mellan Käglinge och Norra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Området ligger i anslutning till inre ringvägen som man enkelt tar sig ut på några få minuter.

Parkering

Till största del råder fri parkering genom hela området. I nordvästra delen finns ett fåtal parkeringsplatser att hyra.

Övrigt

I området finner vi mindre förskolor så som Cypressens förskola samt Herdinnans förskola.
För dem lite större barnen har vi Rosenholmsskolan som huserar ca 100 elever fördelat på årskurserna F-3.

Räkna på ditt nya boende