Kroksbäck, Malmö

Norrbäcksgatan 37

Varmt välkomna till Norrbäcksgatan 37 och denna väl renoverade tvårummare på 64 kvadrat.
Väl inne i bostaden möts vi direkt av de fina ytskikten som ljus parkett samt slätspacklade och vitmålade väggar som löper genom samtliga rum. Kök och badrum är renoverade i ljusa och stilrena toner och kommer fullutrustade med allt ifrån diskmaskin till tvättmaskin. Samtliga rum är generöst tilltagna och den inglasade balkongen är en trevlig bonus där man mer än gärna spenderar fina sommarkvällar på.

Här bor man med närhet till Hyllie där vi har Emporia för shopping och Hyllie centralstation om man vill åka till Köpenhamn över dagen. Här har man dessutom en förening som tar väl hand om sina grönytor och ger en hemtrevlig känsla.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 64 kvm
Avgift 3912 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1966
Pris 1 295 000 kr

Ansvarig mäklare
David Kilman
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Renoverad tvårummare högt upp i huset med inglasad balkong.

Planritning

David Kilman

David Kilman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Norrbäcksgatan 37

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Hall

Väl inne i lägenheten så möts vi av ljusa ytskikt och en rymlig hall. Här i hallen har man god plats för sko- och hatthylla samt plats för garderober för smidig och smart förvaring. Här har man också en klädkammare för ytterligare förvaring. Hallen binder även samman bostadens samtliga rum.

Vardagsrum

Vidare från hallen så når vi vardagsrummet som även de innehar samma slätspacklade och vita väggar samt ljusa parkettgolv som i resten av bostaden. Här har vi god plats för större soffgrupp samt mediamöblemang.

Kök

I köket så möts vi av tidlösa kulörer och ett stilrent intryck. Här har vi utrustning i form av; Kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt och diskmaskin. Förutom att vara ett praktiskt kök så finns här också utrymme för en matplats till ca 4-6 personer.

Sovrum

Bostadens sovrum bjuder även det på slätspacklade väggar och ljust parkettgolv och är generöst tilltaget att rymma dubbelsäng med sängbord, men också garderober längs med ena kortsidan. Det är även härifrån vi når den trevliga inglasade balkongen. Väl ute på balkongen har vi grönska runtom som ger en lummig känsla samtidigt som vi är tillräckligt högt upp för att få ett härligt ljusinsläpp. Här ute får man plats med en utegrupp eller annan valfri lounge möblering.

Badrum

Sist men inte minst så når vi bostadens badrum som är renoverat och helkaklat i ljusa toner som även innehar ett fönster för naturligt ljus. Utrustning i form av; dusch-hörna, handdukstork, tvättmaskin, wc, handfat och spegelskåp.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-04-18
Primärenergital 139

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2163-1-357-4
Pris 1 295 000 kr
Avgift 3912 kr/mån
Kommentar Inkl. VA, värme, kabel-tv och internet. Individuell mätning och debitering för el.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,16085%
Andel av årsavgift 0,16085%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Kroksbäck
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-5338
Epostadress hsb@kroksback.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen HSB Brf Kroksbäck bildades 1964. Det finns 459 lägenheter i föreningen varav 3 st 1 rok, 114 st 2 rok, 301 st 3 rok, 35 st 4 rok och 6 st 5 rok.
Samtliga innehas med bostadsrätt. Det finns 2 lokaler i föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Följande uppgifter är hämtade av föreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.
Föreningens ekonomi Avgifterna höjdes med 4% 2022-01-01. Avgifterna höjdes även med 4% 2021, detta för att kompensera för den högre tomträttsavgälden samt projektet med relining Övriga avgifter: 500 kr/pers i hsb-medlemsavgift (återbetalas vid utträde) samt 300kr i årsavgift (betalas endast för innevarande år)
Äger föreningen marken Nej föreningen innehar marken med tomträtt. Avtalet omförhandlades 2020-01-01 och nästa omförhandling sker 2029-2030.
Antal lägenheter 459
Antal hyresrätter 3
Renoveringar 2021-2022 Relining och alla radiatorer bytts ut (förutom i badrummen då dessa går på varmvatten)
2020 Nya tvättmaskiner till vissa tvättstugor samt en ny torktumlare. Installation av nya kameror i garage och miljöhus. Byte av belysning i lyktstolpar.
2018-2019 - Ny plantering längst Mobäcksgatan. Ny grillplats på gården. Bytt till ledbelysning i garaget.
2017 - Staket sattes upp och parkeringen hägnades in.
2015-2016 - Målades källarna i låghusen.
2015-2016 - Renovering av fönster och värmesystemet.
2014 - Lokalunderhåll
2014 - Målningar av källargångar i höghusen
2014 - Renovering av toalett kontoret
2014 - Renovering av tvättstugor, torkrum och mangelrum i låghusen
2014 - Underhåll av värmesystem i hus 8-9
2014 - Byte av belysning i höghusens trapphus
2014 - Underhåll av markytor
2014 - Renovering av garage
2014 - Omändring av gård på Norrbäcksgatan
2012 - Taggsystem
2009-2011- Sett över och renoverat tak
2009-2011 - Fogat om fasad
2009-2011 - Bytt fönster
2009-2011 - Cykel- och miljörum
2009-2011 - Breddat och glasat in balkongerna
2009-2011 - Sett över el samt VA stammar, i nuvarande skick beräknas de hålla ett bra tag till.

Kommande renoveringar:
2025-2026 Eventuellt byte av samtliga vattenledningar, detta kommer att ske utvändigt i trapphus och med instick till lägenheterna i taknivå.
Parkering Föreningen har ca. 217 p-platser (ca 145kr) och ca. 219 st garage-platser (ca 366kr). Det finns även MC-platser belägna i garaget. Separat kö tillämpas. Kostnaden höjs varje år med 3%. I övrigt råder fri parkering och boendeparkering i området. För mer information se: www.malmo.se
Tv och bredband Föreningen har TV, ip-telefoni och internet via Telenor. Fibernät indraget till samtliga fastigheter. Detta ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt El: Föreningen har gemensam el och varje lägenhet har en egen mätare. Förbrukningen debiteras varje månad, den boende behöver inte teckna ett eget el-avtal.
Tillsyn: Tillämpas före tillträdet.

Tvättstugor:
Finns i källaren. Utrustningen består av 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkrum eller torkskåp samt både sten och elektrisk mangel.

Gemensamhetslokaler:
Cykel- och hobbyrum, fritidslokal, biljard, grillplats, vävstuga och gymnastik.

Gå gärna in på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/kroksback

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd på ca 4 kvadratmeter samt ett matkällarförråd.

Dokument

Området

Kroksbäck är ett delområde i stadsdelen Hyllie, Malmö. I västra delen av området består bebyggelsen av villor och radhus medans den östra delen består utav flerfamiljshus Kroksbäck ligger på cykelavstånd från centrum. I närheten finns ett stort grönområde och idrottsmöjligheter.

Närområde

Runt området finner vi mindre bekvämligheter som närlivs, vårdcentral samt mindre matställen. På andra sidan Bellevuevägen hittar vi större matbutik, frisör, bibliotek m.m.

Kommunikation

Beroende på vart i området man befinner sig så har man aldrig långt till kommunalt transportmedel. Längst Bellevuevägen hittar vi linje 1 som går mellan Elinelund och Kristineberg. På Lorensborgvägen hittar vi linje 34 som går mellan Sibbarp och handelsområdet Bernstorp. Och på Hyllievångsvägen hittar vi linje 8 som tar oss mellan Lindängen och Hyllie där den även passerar centrala delar av Malmö. Från Kroksbäck tar det inte många minuter att nå Annetorpsvägen som är starten av Inre ringvägen.
1, 8, 34

Parkering

Där finns möjlighet att hyra garage eller parkeringsplats i höghusområdet. Övrig parkering är fri.

Övrigt

I Kroksbäck hittar vi flertalet förskolor som utspritt genom området. Vi har bland annat Kullabäckens förskola, Mellanbäcks förskola samt Hyllievångens förskola i östra delen och i västra har vi Knäbäcks förskola. För dem äldre barnen har vi Kroksbäcksskolan som huserar ca 500 elever fördelat över årskurserna F-9. I anslutning till området i öst har vi Kroksbäcksparken som är känd för sina kullar samt Äventyrslekplatsen som är välbesökt av barnfamiljer.

Räkna på ditt nya boende