Gyllins Trädgård, Malmö

Lönnebergagatan 11C

Nu förbereds ett härligt bostadsrättsradhus med unik arkitektur och rymd för försäljning i hjärtat av Gyllins trädgård!
Här möts du av en väldisponerad planlösning om 93 kvm innefattande ett fantastiskt vardagsrum med nästintill 5 meters takhöjd med öppet upp till nock. Fönsterpartierna invid taket samt ut mot den trallbelagda uteplatsen skapar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden.

På Gyllins bor du nära grönområden och natur, liksom skolor och handelsområden såsom de belägna i Toftanäs och Jägersro. In till Malmö centrum, Hyllie och Lund tar du dig snabbt via busslinjerna bara några minuter bort och för den bilburne ligger Yttre Ringvägen i närheten som snatt och effektivt tar dig till övriga Skåne och Danmark. För flygpendlaren ligger Sturup och Kastrup ca 30 minuter bort med bil.

En bostad om måste ses! Välkomna med ert intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 93 kvm
Avgift 5332 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 2014
Pris 3 095 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Villakänsla i radhus!

Planritning

Planskiss bottenvåning
Planskiss bottenvåning
Loft
Loft
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lönnebergagatan 11C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm. föreningens information
Hiss Nej

1+2

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 93 kvm
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning

Rum

Hall

Vi tar oss in i detta radhus och möts av en öppen, rymlig samt välkomnande hall där vi hänger av oss ytterkläderna. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av en stor platsbyggd garderob som rymmer förvaringen bäst.

Sovrum

Från hallen finner vi husets första sovrum som bjuder på ett parkettgolv och vitmålade väggar. Här möblerar vi med en större säng, i detta rum finner vi även en rymlig platsbyggd garderob.

Badrum

Till vänster från hallen har vi bostadens badrum som är stilrent inrett med svart klinker som samspelar fint med det vita kaklet som klär väggarna. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med tillhörande dörrar samt tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Från hallen når vi det ansenliga och moderna köket där inredningen bär vit färg med detaljer i borstat stål som bryter sig väl med den mörka arbetsbänken. Vi har goda förvaringsmöjligheter med hjälp av under- och över skåp samt ytterligare förvaring i köksön. Här har vi sittmöjligheter vid köks ön men det finns möjlighet att ställa in en matgrupp om så önskas. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt delad kyl och frys.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket har vi det stora vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Detta rum bjuder på rikligt med dagsljus med hjälp av flera fönsterpartier. Utmärkande för rummet är dess otroliga takhöj på 5 meter med öppet upp till nock. Här möblerar vi med enkelhet en större soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. Här vilar samma genomgående parkettgolv samt vitmålade väggar.

Uteplats

Från vardagsrummet når vi ut till den enastående uteplatsen som vätter ut i västerläge samt mot den härliga gröningen precis utanför dörren. Trädgården bjuder på ett härligt trädäck där vi möblerar med både matgrupp och en större loungegrupp. Uteplatsen bjuder in till härliga grillkvällar som vi gärna spenderar tillsammans med både vänner och familj.

Sovrum

Intill vardagsrummet når vi ut till bostadens andra sovrum som bjuder på ett parkettgolv och vitmålade väggar. Ett rum som lämpar sig både som ett barnrum där vi inreder med säng och skrivbord alternativt som ett rymligt hemmakontor.

Sovrum

Vi tar spiraltrappan upp på andra våningen där vi möts av bostadens master bedroom. I detta rum vilar samma genomgående parkettgolv på golvet och vi möts återigen av vitmålade väggar. Här får vi plats med en större säng, skrivbord samt förvaringsmöbel. Här finns möjlighet att lägga golv på hela ovanvåningen och skärma av till två sovrum om behovet finns där.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2017-05-30
Energikonsumtion 390 kWh/m2 år.
Primärenergital 58

Ekonomi

Lägenhetsnummer 15
Pris 3 095 000 kr utgångspris
Avgift 5332 kr/mån
Kommentar ink. VA, bredband, kabel-TV, telefoni och bostadsrättstillägg. Tillkommer individuell kostnad för värme och el.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 6,25%
Andel av årsavgift 6,25%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Lejonhjärta
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-8495
Gatuadress Lönnebergagatan 11,13,15
Postnummer 21245
Ort Malmö
Epostadress brf.lejonhjarta@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lejonhjärta är en äkta bostadsrättsförening belägen i Gyllins trädgård, Malmö. Föreningen bildades 2007 och byggnaderna är uppförda 2014. Brf Lejonhjärta har 16 radhus där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Bostäderna är uppförda på adresserna Lönnebergagatan 11, 13 och 15.

Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen
Teknisk förvaltare: Riksbyggen
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften 2022-01-01 med 2 % och har i dags läget inga planerade höjningar inför 2023. Dem diskuterar dock budget och avgiftshöjningar runt oktober/november inför 2023.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 16
Renoveringar Föreningen följer en 30-årig underhållsplan och eftersom husen färdigställdes 2014 finns för närvarande litet underhållsbehov.

PLANDERADE UNDERHÅLL
2024 - Från/luft/värme pumpar ska renoverad

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2021 Målade fasader
Parkering Föreningen disponerar 24 st parkeringsplatser varav 2 är gästparkeringar. Varje bostadsrätt garanteras en p-plats och kösystem råder för extraparkering. Finns även möjlighet att installera en laddstation på sin parkeringsplats. Parkering kostar 150 kr i månaden per p-plats.
Tv och bredband Bredband 100/10 Mbit, Tv och telefoni från Telia ingår i avgiften. Möjlighet finns att uppgradera respektive paket.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen ansvarar för värmepumparna i respektive lägenhet.

Dokument

Området

Gyllins trädgård är en naturpark med anor. Här fanns en gång en stor handelsträdgård med bland annat rosor och pioner, men i nutid är det ett väldigt eftertraktat delområde för barnfamiljer i populära Husie. I området hittar vi förutom förskolorna Junibacken och Trädgården även Toftanässkolan som har huserar årskurser F-9.

Närområde

På andra sidan Sallerupsvägen hittar vi Toftanäs handelsområde där vi har ett stort utbud av butiker samt ICA Maxi stormarknad som matbutik.

Kommunikation

Längst Sallerupsvägen har vi flertalet regionsbussar som tar dig in till centrala Malmö alternativt ut till närliggande grannstäder som Klågerup, Vellinge eller varför inte ta bussen ut till Torup och Bokskogen. På Handelsområdet Toftanäs som vi återfinner på andra sidan Sallerupsvägen går Stadsbusslinje 6 som tar dig genom centrala Malmö hela vägen ut till Klagshamn.

Parkering

I området finns parkeringsplatser att hyra. För övrig parkering gäller betalparkering enligt Malmö Taxa.

Räkna på ditt nya boende