VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Västra Hamnen, MALMÖ

Lilla Varvsgatan 29A

Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad!
Här presenteras denna optimalt planerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och lyxiga tillval kombineras här stor estetik med komfort! Den effektiva planlösningen i kombination med rymlig balkong med utsikt över Varvsparken och förvaring utöver det vanliga gör detta till ett perfekt boende på oslagbart läge. Garagemöjlighet och nära till allt är ytterligare plus!
Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar.
Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Inflyttning förväntas kunna ske våren 2023. Välkommen att kontakta mig för mer info!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 46 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4055 kr/mån
Rum 2
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lilla Varvsgatan 29A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 46 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 46 kvm
Byggnadsår 2022

Rum

Hall

Redan i den välkomnande hallen slås man av bostadens genomtänkta och öppna planlösning. Goda förvaringsmöjligheter samt vitlaserad ekparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med sobert ljusa väggar.

Badrum

Elegant, rymligt och ljust badrum med kakel och klinker i klassiskt vitt och svart. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom god förvaring, dusch med vikbara glasväggar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till badrum och hall finns ett stort förvaringsutrymme/Walk-in-closet.

Kök/Matplats

Smakfullt och modernt kök med sobert ljus skåpinredning samt matchande marmorkakel, bänkskiva i grått och bronsfärgade beslag. Här finns integrerad diskmaskin, ugn med induktionshäll och inbyggd mikro, integrerad kyl/frys och fläkt. God arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna och rymliga planlösning ger fin kontakt med såväl matplatsen som vardagsrummet. Eller varför inte äta middag ute på den rymliga balkongen?
Samma vitlaserade ekparkett här som i övriga bostaden i kombination med ljusa väggar.

Vardagsrum/Balkong

Via den öppna planlösningen från köket öppnar det välplanerade vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang och matplats. Stort fönster mot Västra Hamnens omgivningar ger ett fantastiskt ljusinsläpp till detta vackra rum. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till den härliga balkongen med utsikt över Varvsparken. Här finns plats för ytterligare möblemang och kan njuta av sommarens kvällssol med nära och kära.

Sovrum

Vidare tar vi oss in i det ljusa och ombonade sovrummet med ingångar från två olika håll. Med samma kulörval och parkettgolv samt stort fönster mot den lugna omgivningen blir detta sovrummet en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning. Här finns gott om utrymme för såväl dubbelsäng som förvaring.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2022-09-21
Primärenergital 52

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2-1101
Pris 2 195 000 kr utgångspris
Avgift 4055 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, avlopp
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,5875%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 726 821 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Sporta
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-1148
Gatuadress Lilla Varvsgatan 29A
Postnummer 21176
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Sporta är en äkta förening som kommer erbjuda 50 st lägenheter fördelade i ett trapphus med tio våningar, byggstart 2021 och inflytt från våren 2023. Föreningen äger marken för fastigheten Kryssmasten 12. Föreningen är delaktig i fem gemensamhetsanläggningar, se ekonomisk plan.
För den ekonomiska förvaltningen svarar Nabo.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 50
Renoveringar Inga planerade renoveringar i dagsläget då huset är nybyggt.
Parkering Föreningen disponerar över 15 garageplatser. Seperat kö tillämpas. Garage kommer inte stå färdigt förens i mitten av 2024. Kostnad för parkeringen är ca 1000 kr/månad.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Tele2 där grundutbudet utgör en obligatorisk kostnad om 120 kr/månad.
Överlåtelseavgift 1838 kr
Pantsättningsavgift 788 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Innergård med träningsmöjligheter och grönskande planteringar, sittplatser samt grill. Gott om cykelparkering.
Gemensamma utrymmen Till varje bostadsrätt ingår ett tioårigt medlemskap i fordonspool, här kan såväl elbil som elcykel och ellådcykel hyras. De flesta lägenheter har förråd inne i lägenheten eller ute i trapphuset. Gemensamt miljörum. Övernattningslägenhet (klar i november 2023) i grannföreningen Brf Gymma, som även medlemmar i Brf Sporta kommer att kunna hyra. Gemensamt barnvagnsrum samt cykelförråd i källaren.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Västra Hamnen är ett delområde och bostads- och utbildningsområde i Malmö. Västra Hamnen har genomgått stora förändringar de senaste decennierna. Från att ha varit ett industriområde på nedgång är Västra Hamnen idag en attraktiv stadsdel som påbörjade sin vändning med Bo01. Under åren har Västra Hamnen blivit ett välbesökt område under sommarsäsongen för Malmöiterna som suktar efter ett dop i det svalkande havet, en glass eller en god fika i den friska brisen.

Närområde

Västra Hamnen bjuder på närhet till många bekvämligheter där vi finner bland annat matbutiker, kaféer och flertalet restauranger som erbjuder stor variation av maträtter av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är Monster bar och steakhouse som finns belägget i anslutning till Varvsparken. I området har vi även frisörer, gymanläggningar, padelarena och butiker av olika slag.

Kommunikation

Genom området finner vi flertalet busslinjer enkelt tar oss in till centrala delar av Malmö och vidare ut till Malmös områden. På Västra Varvsgatan påbörjar linje 2 sin rutt och har slutdestination Lindängen. Tittar vi på den östra sidan så påbörjar linje 5 sin resa ut mot Stenkällan i Husie. Vi hittar även Malmö ringlinje som gör stopp på bland annat Värnhem, Södervärn och Erikslust. Med det centrala läget som Västra Hamnen har är cykeln ett smart och snabbt alternativ för transport runt Malmö.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området hittar vi flertalet förskolor så som Fyrens och Fregattens förskola i norra delen och Ubåtens förskola i södra delen. Vi har stort utbud av grundskolor där vi har Västra Hamnens skolan, Vittra, Neptuniskolan och Stapelbäddsskolan som tillsammans huserar ca 1450 elever fördelat över årskurserna F-9. För dem äldre barnen hittar vi både Gripens gymnasium och Kunskapsgymnasiet.

Räkna på ditt nya boende