Visningar

Söndag 2 Oktober KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning! Bokning sker via hemsidan! Boka
Boka visning
Borgmästaregården, Malmö

Lagmansgatan 6B

Tillfälle att förvärva denna välplanerade fyrarummare på våning 15 med milsvid utsikt över stora delar av Malmö, sundet, Öresundsbron och Turning Torso! Med stort sällskapsrum, välplanerat kök, tre rymliga sovrum, badrum, gäst-wc och en inglasad balkong finns här alla möjligheter till att skapa sitt drömboende på fantastiskt läge.

Här bor du med närhet till skolor, förskolor, flertalet matbutiker, restauranger samt ett stenkast till Mobilias köpcenter och Pildammsparken - perfekt för hundägaren eller naturälskaren.
Detta hem vill du inte missa, varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 100 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5861 kr/mån
Rum 4
Våning 15 av 17
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1965
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Boris Wormann
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0766-45 57 23
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor fyrarummare med fantastisk utsikt över Malmö!

Planritning

Boris Wormann

Boris Wormann

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lagmansgatan 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 100 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 100 kvm
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning

Rum

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter med hjälp av platsbyggda garderober samt plats för hatthylla. Ljusa tapetserade väggar och parkettgolv.

WC

Halvkaklat badrum i vitt som är utrustat med toalettstol, vask och spegel.

Kök

Charmigt originalkök med skåpsinredning i vitt som samspelar sig väl med detaljer i trä samt ljust kakel till stänkskydd. Goda förvaringsmöjligheter tack vare över- och underskåp samt utrymme för matbord. Köket är utrustat med spisugn, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som ger gott om plats för en större soffgrupp, soffbord och tv-möblemang samt matbord. Stora fönsterpartier med en underbar utsikt som ger ett härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa tapetserade väggar.

Balkong

Balkongen i direkt anslutning till vardagsrummet med en fantastisk utsikt över hela Malmö. Härifrån ser vi stadionområdet, Hyllie, sundet och Öresundsbron. Här erbjuds plats för en större loungegrupp.

Sovrum

Sovrummen i bostaden är rymliga och erbjuder gott om plats för både säng, sängbord, skrivbord samt ytterligare förvaringsmöbler. Där ligger parkettgolv i alla rummen och väggarna är tapetserade i ljusa kulörer.

Badrum

Halvkaklat badrum i vitt som är utrustat med toalettstol, badkar, vask och spegelskåp, bidé samt skåp för ytterligare förvaring.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-11-21
Energikonsumtion 12320 kWh/m2 år.
Primärenergital 89

Ekonomi

Lägenhetsnummer 423
Pris 2 995 000 kr
Avgift 5861 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 50 kronor för bredband.
Andel i förening 0,28413%
Andel av årsavgift 0,28413%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Domaren
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 746000-5957
Gatuadress Annebergsgatan 25
Postnummer 21466
Ort MALMÖ
Epostadress kontor.ef@outlook.com
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/domaren/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen HSB Brf Domaren är en äkta förening och även en certifierad HSB-förening. Föreningen förfogar över åtta hus från 1965 med sammanlagt 463 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Ekonomisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Det är planerat att höja månadsavgiften med 2% under 2023, detta kommer att fastställas under oktober/november.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 463
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga pågående eller kommande renoveringar i dagsläget.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Fasadrenovering av huskroppar
2021 - OVK - ventilationskoll
2021 - Uppfräschning av källargångar
2021 - Installation av informationstavla med tvätt-bokning och andra funktioner
2016 - Vattenledningsrören och radiatorerna är utbytta
2013 - Fasader tvättades
2012 - Ventilationen sågs över
Parkering Föreningen disponerar över 207 utomhusparkeringar där kostnaden ligger på ca 250 kr/månad, där kösystem gäller. Tillsammans med Brf Notarien har Domaren en garage-samfällighet med 242 garageplatser. Kostnad ca 300:- kr/månad för medlemmar i Notarien och Domaren. Kontakta Fastighetskontoret på 040-96 42 12 för hyrning av parkerings- och garageplatser.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 och basutbudet ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet i Brf Domaren har en bredbandsanslutning som ingår i HSB BoLina-nätet. Föreningen har tecknat ett avtal om gruppanslutning för bredband 100/10 Mb och IP-telefoni med Bredband 2. Föreningen ingår i HSB Bolinas nät så kan medlemmarna välja en annan av HSB Bolinas bredbandsleverantörer.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningens medlemmar har tillgång till en stor, lugn och lummig gård med både sittplatser och lekplatser. Föreningen har även en föreningslokal som kallas Träffpunkten som finns tillgänglig för föreningens medlemmar att hyra för en kostnad om ca 400 kr/kväll. Ett övernattningsrum finns att hyra för ca 300 kr/natt. Gemensam tvättstuga finns på markplan i höghusen och källarplan i låghusen, miljöhus finns på gården. Flertalet aktiviteter som Boule, Bridge och Dart finns att tillgå för medlemmarna.
Övrigt För mer information vänligen besök föreningen hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/domaren/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Borgmästaregården är ett populärt område i centrala Malmö. Området sträcker sig från Stadiongatan ner till John Ericssons väg. Området består endast ett par stora bostadsrättsföreningar. Området är väldigt populärt bland såväl yngre personer som barnfamiljer och pensionärer. Det finns många anledningar som gör att Borgmästaregården är så omtyckt av de boende, men högt upp på mångas lista finns närheten till Pildammsparken. Bor du på Borgmästaregården så tar du dig bara på ett par minuter ner till parken för en promenad, löptur eller picknick. Är du en inbiten MFF-supporter så räcker det att du lämnar lägenheten ett par minuter innan avspark då Eleda Stadion ligger precis intill området.

Närområde

Bor du på Borgmästaregården så har du ett stort utbud av butiker och närservice. På området finns bland annat en vårdcentral, restaurang och skola. Apotek, systembolag och mer shopping finner du på närliggande köpcentrum Mobilia. På Stadiongatan i anslutning till Borgmästaregården så ligger Malmös största Coop-butik.

Kommunikation

Bor du på Borgmästaregården så bor du nära ett flertal busstationer och bara på ett par minuter med cykel tar du dig till Triangeln och Södervärn. Du kan därför vara på Malmö C på under 20 minuter - både ifall du tar cykeln hela vägen eller väljer att stanna till vid Triangeln och ta tåget resten av vägen. Närheten till inre ringvägen och kommunikationen ut och in i Malmö är ett stort plus för de flesta med bil.

Parkering

I området finns avgiftsbelagd parkering, och vidare tillhandahåller föreningarna både parkeringsplatser utomhus och i garage.

Räkna på ditt nya boende