VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Pildammarna, Malmö

John ericssons väg 53A

Varmt välkomna till John Ericssons väg 53A!

Bli granne med Pildammsparken! Nu har ni tillfälle att förvärva denna smakfulla 3:a på John Ericssons väg 53A. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill kunna njuta av trevliga promenader i naturen men samtidigt ha stads känslan då Malmö city är endast är en kort cykel tur ifrån. Kommunikations möjligheterna är goda med både buss och tågförbindelser. Lägenhetens kvadratmeter är fördelade på 2 sovrum, kök och vardagsrum. Köket är modernt med goda arbetsytor och plats för ett barbord med 4 stolar. Vidare in i vardagsrummet möts man av en stor sällskaps yta där man får plats med både matbord för 4 person och en stor soff grupp. Balkongen är inglasad, perfekt för att avnjuta soliga dagar då den ligger i sydväst läge.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3880 kr/mån
Rum 3
Våning 1
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1949
Pris 2 695 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Väl planerad 3:a i Pildammsparken!

Pildamm Omgivning 19 Omgivning 16

Pildamm
Pildamm
Omgivning 19
Omgivning 19
Omgivning 16
Omgivning 16

Planritning

William Dam

William Dam

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

John ericssons väg 53A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

På första våningen kommer vi in genom dörren och möts av en generös hall med goda av hängnings möjligheter på vänster sida. Mörkt klinkergolv och vita väggar.

WC

Till vänster om hallen finner vi bostadens gäst-wc. Smakfullt helkaklat i vitt och grått. Utrustat med toalett, handfat, samt spegel.

Sovrum

Vidare till vänster hittar vi det första sovrummet. Gott om plats för dubbelsäng samt förvaring med utmärkt ljusinsläpp! Går att göras om till kontor. Vita väggar i kombination med laminatgolv.

Kök

Till höger om bostaden finner vi köket . Det eleganta köket är vitt höglans och golvet är ljus laminat. Köket är utrustat med Ugn, mikrovågsung, kombinerad kyl-och frys samt spishäll och fläkt. Taket i köket har en inbyggd ljudanläggning, perfekt för den som gillar att lyssna på musik när man står i köket. Här erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning! Med klassiska kulörval och generösa ytor kombineras en modern och stilren känsla med praktisk komfort.

Master bedroom

Vidare in i lägenheten möts vi av det stora sovrummet som erbjuder ljus laminat och härligt ljusinsläpp. Här får det enkelt plats en dubbel säng och goda förvarings möjligheter. Vita väggar i kombination med en mörk fondvägg och ljus laminat.

Badrum

Det fräscha badrummet är helkaklat i stilrent vitt med grått golv. Utöver WC och handfat med förvaring så inrymmer badrummet dessutom dusch, golvvärme samt handdukstork.

Vardargsrum

Från hallen når vi vardagsrummet som bjuder på en stor social yta. Här har vi gott om plats med en soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang och matplats upp till 4-6 personer. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna som samspelar väl med laminatgolvet som pryder golvet samt de släta vita väggarna. I vardagsrummet ligger även utgången till den inglasade balkongen.

Balkong

Balkongen är stor och inglasad med läge sydväst. På balkongen får man plats med en stor soffgrupp och ett bord, alternativt en liten matgrupp om man vill njuta av lunchen på balkongen.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-05-18
Energikonsumtion 2164 kWh/m2 år.
Primärenergital 196

Ekonomi

Lägenhetsnummer 208635001-0006
Pris 2 695 000 kr
Avgift 3880 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 124kr/månad för bredband, och 929kr/månad för värme.
Andel i förening 4,14574%
Andel av årsavgift 4,14703%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 648 508 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Lannet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-2707
Gatuadress John ericssons väg 53A
Postnummer 21762
Ort MALMÖ
Epostadress gunnar.larsson43@comhem.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN:
Brf Lannet är en äkta förening som bildades 1949. Föreningen består av John Ericssons väg 53 med 24 st bostadsrätter. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

PARKERING:
Gratis parkering i området.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga garageplatser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen planerar en årlig avgiftshöjning om 2-3%.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 24
Renoveringar Utförda Renoveringar:
2021 - Renovering av källarväggar
2020 - Utbyte av fjärrvärmecentral
2018 - Ny port telefoni
2017 - Brandskydds utrustning till hela fastigheten
2016 - Relining avlopp
2016 - Ombyggnad fritidsrum
2016 - Sedumtak
2014 - Uppdatering av skyddsrum
2013 - Sopstation med sortering
2013 - Tvättstugeutrustning
2012 - Renovering balkonger
2010 - Fönsterbyte
Parkering Finns möjlighet att hyra parkering hos grannföreningen.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via ComHem. Vill boende ha högre hastighet så finns den möjligheten.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Gårdsplats Föreningen har en lummig och rofylld innergård med grill-och sittplatser.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en gemensam tvättstuga som är belägen i källaren och utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, en mangel samt ett torkrum. Barnvagnsförråd, samlings lokal och ett cykelförråd finns även i föreningen.

Dokument

Området

Pildammarna ligger i hjärtat av Malmö och består mestadels av Malmös största park, Pildammsparken. Pildammarna har en lång historia som tar oss hela vägen tillbaka till 1500-talet när första dammen anlades som Malmös vattenreservoar. Namnet- Pildammarna kommer av att man planterade pilträd längs dammen för att stärka skyddsvallen. I området finner vi förskolan Carl-Gustav samt uteförskolan Stock och sten. Vi har även den internationella skolan Bladins som har elever från förskola upp till årskurs nio.

Närområde

I området finner vi närhet till allt från livsmedelsbutik till gym. Området rymmer en stor variation av restauranger med den enklare pizzan på hörnet till en sexrätters meny med utsikt över dammen på mysiga Bloom in the Park. Ett stenkast från området ligger Triangeln köpcentrum med 80 butiker och restauranger med olika kulinariska bakgrunder.
I området har vi en lokal vårdcentral medan på andra sidan Pildammsvägen ligger Skånes universitetssjukhus.

Kommunikation

Längst John Ericssons väg hittar vi busslinje 3 som är Malmös ringlinje och passerar bland annat Centralen, Södervärn och självklart Västra Hamnen.
Kikar vi på Kronborgsvägen så går busslinje 1 som går mellan Elinegård och Kristineberg strax utanför Oxie.
Endast ett stenkast bort hittar vi station Triangeln, här stannar 6 av Malmös 13 busslinjer. 25 meter under markytan hittar vi tågstationen där Öresundstågen samt Pågatågen stannar och tar en enkelt ut till Skånes städer.

Övrigt

I området finner vi Malmö IP där damlaget FC Rosengård har sin hemmaplan.
I nordöstra delen av området hittar vi Nordens största operahus, Malmö Opera som invigdes 1944.
Inne i parken hittar vi Kronprinsessans Blomstergata som döptes efter Kronprinsessan Margareta 1914 och leder till Margaretapaviljongen och ett härligt café med stor uteservering.
För de som känner sig badsugna under sommarperioden ligger Ribersborgsstranden ”Ribban” mindre än 10 min bort med cykel.

Räkna på ditt nya boende