VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum/City, Malmö

Citadellsvägen 21C

Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet med egen södervänd uteplats perfekt belägen mellan hav och stad! På Malmös mest eftertraktade läge, där staden möter hav, parker och stranden, växer denna nya stadsdel fram i symbios med det historiska Malmö. Här, vid kanalens promenadstråk framför Malmöhus Slott, byggs nu Brf Slottshamnen i en lugn, grönskande och historisk miljö.
Här presenteras denna optimalt planerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och lyxiga tillval kombineras här stor estetik med komfort! Den effektiva planlösningen i kombination med rymlig uteplats i söderläge med utsikt över Malmöhus Slott, gör detta till ett perfekt boende på oslagbart läge. Garagemöjlighet och nära till allt är ytterligare plus!

Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Inflyttning beräknas kunna ske från november 2023. Välkommen att läsa mer i annonsen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 42 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3407 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 8
Hiss Ja
Byggnadsår 2023
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Citadellsvägen 21C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 42 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 8

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 42 kvm
Byggnadsår 2023

Rum

Hall

Redan i den välkomnande hallen slås man av bostadens genomtänkta och öppna planlösning. Goda förvaringsmöjligheter samt vitlackad ekparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med sobert ljusa väggar.

Badrum/Tvättstuga

Elegant, rymligt och ljust badrum med kakel och klinker i trendigt greige. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom god förvaring i ljus ek, dusch med vikbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare.

Kök/Matplats

Smakfullt och modernt kök med sober, ljus skåpinredning samt matchande bänkskiva i kulören "Delaware stone" och kromade beslag. Här finns diskmaskin, ugn med induktionshäll och inbyggd mikro, kyl/frys och fläkt. God arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna och rymliga planlösning ger fin kontakt med såväl matplatsen som vardagsrummet. Eller varför inte äta middag ute på den rymliga uteplatsen?

Vardagsrum/Sovplats/Uteplats

Via den öppna planlösningen från köket öppnar det välplanerade vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang, sovplats och matplats. Stora fönster mot uteplatsen och områdets vackra omgivning ger ett fantastiskt ljusinsläpp till detta rum. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till den härliga och rymliga uteplatsen med utsikt över Malmöhus Slott. Här finns plats för ytterligare möblemang och kan njuta av egen trädgårdskänsla med nära och kära.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2023-08-24
Primärenergital 60

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0112
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 3407 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme. En obligatorisk månadsavgift för bredband och TV tillkommer om 195 kr/månad. Individuell mätning av hushållsel, varm - och kallvatten.
Andel i förening 0,012036%
Andel av årsavgift 0,012036%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Slottshamnen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-7229
Gatuadress Citadellsvägen 21
Postnummer 21118
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen Brf Slottshamnen innehar 49 lägenheter samt 1 lokal. De äger även marken.
Läs gärna mer på https://www.riksbyggen.se/bostad/skane-lan/malmo-kommun/malmo/brf-slottshamnen/

TV OCH INTERNET
Föreningen är ansluten till Tele2 fibernät för TV/data/tele. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 195 kr varje månad.

EL
Föreningen har elabonnemang samt individuella mätare i respektive bostad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens gemensamma utrymmen är ett miljörum, en gemensamhetslokal, ett cykelrum och två st barnvagnsum/rullstolsfrd/laddningsrum. Till lägenheten hör ett extra förråd.

PARKERING
Garage som är inrättat som gemensamhetsanläggning finns under föreningens fastighet. Garaget är gemensamt med ytterligare tre fastigheter och kommer att förvaltas av en samfällighetsförening. Förhyrning av garageplatser sker via Samfällighetsförening. Garageplatserna kommer vara samutnyttjade, dvs ej fasta platser. Hyra för garageplats är peliminärt1 375 kr/mån.

Föreningens medlemmar kommer att anslutas till en bilpool via OUr Green car vid inflyttning. Riksbyggen står för abonnemangsavgiften de första 10 åren från första inflyttning. Likadant med en cykelpool.

AVGIFTEN
I månadsavgiften ingår värme. En obligatorisk månadsavgift för bredband och TV tillkommer om 195 kr/månad.
Individuell mätning av hushållsel, varm - och kallvatten tillkommer efter enskild förbrukning.

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Uteplats Upplåts med nyttjanderätt

Dokument

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närområde

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutiker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till restauranger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin restaurangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Räkna på ditt nya boende