Visningar

Söndag 22 Maj KL: 12:00 - 12:30 Föranmälan krävs, boka in er via annonsen! Boka
Gyllins Trädgård, Malmö

Bullerbygatan 99

Gyllins Trädgårds vackraste två till salu!

I natursköna och idylliska Gyllins Trädgård finns nu möjlighet att förvärva detta smakfulla och moderna boende från 2013 perfekt belägen mellan natur och stad!
Optimalt planerad med öppen planlösning, modern arkitektur, sobra färgval samt stor söderbalkong med fri utsikt över den grönskande omgivningen är detta ett boende som kombinerar hög estetik och komfort med en hemtrevlig känsla. Det här boendet har allt och lite till! Välkommen!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 3757 kr/mån
Rum 2
Våning 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2013
Pris 1 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Lekplats Husie mosse

Lekplats
Lekplats
Husie mosse
Husie mosse

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bullerbygatan 99

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Med hiss från markplan tar vi oss högst upp i huset. Inne i den ljusa hallen välkomnas du direkt av den rymliga takhöjden, vita väggar och på golvet ligger ett ljust klinkergolv som övergår till smakfullt vitlaserade golv som enhetligt löper vidare genom hela bostaden. Redan här ges ett smakprov på bostadens smakfulla känsla, höga estetik och väldisponerade planlösning. Här finns avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor och inbyggda garderober ger ytterligare förvaring

Badrum

Elegant, rymligt och ljust badrum helkaklat i stilrent vitt och med matchande ljusgrå klinker. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom god förvaring samt dusch med vikbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare och handdukstork. Ett badrum för den kräsne!

Kök/Matplats

Med praktfull rymd öppnar det ljusa och fräscha köket upp sig. Fullt utrustat med sobert vit skåpinredning, diskmaskin, spis med keramikhäll, fläkt, inbyggt mikroskåp samt kyl/frys. Här erbjuds goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till en härlig plats för matlagning! Med mörk bänkskiva och diskbänk i rosfritt stål kombineras en modern och stilren känsla med praktisk komfort. Via den öppna planlösningen skapas här en naturlig matsalsdel där du har kontakt med både kök, vardagsrum och balkong. Optimalt vid stora middagar med nära och kära! Eller varför inte äta middag på den rymliga balkongen? Inredningsmöjligheterna är många.

Vardagsrum/Balkong

I direkt anslutning till kök och matplats öppnar det luftiga vardagsrummet upp sig. Här matchas vackra golv med ljusa väggar vilket skapar en enhetlig och harmonisk känsla i hela bostaden. Stora fönster ger optimalt ljusinsläpp och utsikt till detta vackra rum och detaljer som fönsterbräda i sten blir pricken över i:et. Här finner du även den fantastiska balkongen som löper längst med hela bostaden. Här har du ett helt insynsskyddat läge och fri utsikt över Gyllins Trädgårds grönskande och lugna omgivning. Gott om plats för möblemang eller odling!

Sovrum/Walk-in-closet

Vidare tar vi oss in i det ljusa och rejäla sovrummet. Med sobra kulörval, lyxig heltäckningsmatta samt stort fönster mot den lugna omgivningen blir detta sovrum en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning. Här finns gott om utrymme för säng, kontorshörna, myshörna eller annat möblemang. En rymlig walk-in-closet ger ytterligare förvaring.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-10-30
Energikonsumtion 78 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 139-99-1202
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 3757 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten, avlopp, brf-tillägg, kabel-tv
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,5253%
Andel av årsavgift 2,5253%

Förening

Föreningsnamn Brf Tjorven 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-0027
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Tjorven 1 är en äkta förening som bildades i samband med husens byggnation år 2013 och består av två bostadshus i tre våningsplan med 32 lägenheter. Föreningen äger även marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick och trädgårdsskötseln utförs av Elledals Fastighetsservice AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
2 st cykelförråd, gästparkeringar, samt eget förråd.
Fantastiska omgivningar med grönytor, liten damm och lekplats. Föreningen har tält att hyra om man vill ha till fester och tillställningar.

EKONOMI
I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Individuell mätning av varmvatten och hushållsel samt bredband tillkommer.

FASTIGHETENS SKICK
2018 gjordes en OVK-besiktning.
2021 gjordes tvätt och målning av hus och balkonger samt besiktning av hissar och brandskydd.
Inga större renoveringar finns inplanerade i dagsläget utan endast löpande underhåll.

KABEL-TV & INTERNET
Kabel-TV: Föreningen har kabel-TV via Tele2, basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Föreningen har bredband via Bahnhof eller Tele2. Nuvarande ägare har betalat 161 kr/mån för bredband.

PARKERING
Föreningen har 32st parkeringsplatser. Kostnad uppgår till 300 kr/mån.

INFO
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Parkering Finns att hyra för 300kr/mån

Dokument

Området

Gyllins trädgård är en naturpark med anor. Här fanns en gång en stor handelsträdgård med bland annat rosor och pioner, men i nutid är det ett väldigt eftertraktat delområde för barnfamiljer i populära Husie. I området hittar vi förutom förskolorna Junibacken och Trädgården även Toftanässkolan som har huserar årskurser F-9.

Närområde

På andra sidan Sallerupsvägen hittar vi Toftanäs handelsområde där vi har ett stort utbud av butiker samt ICA Maxi stormarknad som matbutik.

Kommunikation

Längst Sallerupsvägen har vi flertalet regionsbussar som tar dig in till centrala Malmö alternativt ut till närliggande grannstäder som Klågerup, Vellinge eller varför inte ta bussen ut till Torup och Bokskogen. På Handelsområdet Toftanäs som vi återfinner på andra sidan Sallerupsvägen går Stadsbusslinje 6 som tar dig genom centrala Malmö hela vägen ut till Klagshamn.

Parkering

I området finns parkeringsplatser att hyra. För övrig parkering gäller betalparkering enligt Malmö Taxa.

Räkna på ditt nya boende