Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

Visningar

Söndag 5 Februari KL: 15:30 - 16:00 Bokad visning, vänligen anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren! Boka
Boka visning
Djupadal, Malmö

Boställsvägen 12

På grönskande och barnvänliga Djupadal ligger detta välplanerade 1-plans kedjehus som är ett tidlöst atriumhus från 1969. Tack vare bostadens 164 kvm finns här gott om utrymme till ett rejält kök med matplats, tvättstuga med groventré, två duschrum varav ett med bubbelbad, wc, bastu, walk-in closet, fyra sovrum av bra storlek och ett stort vardagsrum. I vardagsrummet som är ett av många guldkorn i huset, finns gott om plats att inreda med både en stor soffgrupp och ett middagsbord. Här finns ett flödande ljusinsläpp från de stora fönsterna och inte minst en härlig utsikt över fastighetens grönskande trädgård. Köket är optimalt planerat med gråa högblanka luckor, moderna rostfria vitvaror, köksö med induktionshäll och gott om plats för ett stort matbord.

Fastighetens tomt karaktäriseras av en öppen yta där enbart fantasin sätter gränserna. Här finns uteplats under tak samt en lättskött trädgård som bjuder in till både spring- och lek. På tomten finns ett växthus som är utmärkt för odlingsprojekt. Här är det ljuvligt att koppla av på antingen altanen eller att långsamt arbeta med projekt på gården. På fastigheten finns även ett garage med el och goda förvaringsmöjligheter, suveränt för den som har egen verksamhet eller ett bilintresse.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 162 kvm + 31 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 629 kvm
Byggnadsår 1969
Pris 6 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Nour Khalil
Reg. Fastighetsmäklare
0734-32 37 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerat 1-plans kedjehus med alla bekvämligheter i ett mycket trivsamt och bra område!

Planritning

Planskiss
Planskiss
Nour Khalil

Nour Khalil

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Boställsvägen 12

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 162 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-planskedjehus
Fastighet Arrendatorn 6
Boarea 162 kvm
Biarea 31 kvm
Byggnadsår 1969
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel
Fönster 2-glas samt 3-glas
Bjälklag Betong
Utvändigt plåtarbete Plåt
Grundmur Betong
Tak Papp
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden 2016 Nytt kök och omläggning av taket.
2014 Nya badrum och tvättstuga.
2012 Samtliga fönster mot gatan är omkittade samt tre stycken fönsterbleck är utbytta.
2012, 2004, 1996 Tegelväggarna omfogades.

Rum

Hall

Behaglig hall med välkomnande yta som erbjuder plats för familjen och gästerna att hänga av sig i den stora garderoben. Till höger om hallen kommer vi till köket och sedan vidare till de tre sovrummen. Marmormönstrat klinkergolv och ljusa väggar.

Vardagsrum

Charmigt utformat vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna. På golvet vilar fint parkettgolv som kombineras med vita väggar samt en gråmålad fondvägg. Här finns plats för en större soffgrupp och även matplats. Från vardagsrummet kommer vi ut till uteplatsen under tak samt till den grönskande trädgården i rätt läge med massor av sol under dagens timmar.

Kök

Modernt och smakfullt IKEA kök som renoverats med omsorg. Här kombineras trevligt klinkergolv med högblanka gråa köksluckor och stänkskydd av vitt kakel. Utrustningen består av rostfria kyl/frys från Samsung, köksö med induktionshäll och fläkt, inbyggnadsugn/micro från Samsung och Siemens diskmaskin. Här får du gott om arbetsyta men även en luftig känsla med fri rörelse. Installerad golvvärme. Från köket finns även utgång till fastighetens tomt.

Sovrum 1

I anslutning till vardagsrummet ligger detta rymliga rum som i dagsläget nyttjas som arbetsrum/sovrum. Här finns utrymme för en större säng, garderober och annan möblemang om så önskas. Rött klinkergolv och vita väggar.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och utgång till trädgården. Här finns inbyggd garderob, vita väggar med askrosa fondvägg och parkettgolv.

Sovrum 3

Större sovrum med plats för större dubbelsäng och inbyggd garderob. Vita väggar med blå fondvägg och charmigt parkettgolv.

Sovrum 4

Sovrum som i dagsläget disponeras som barnrum. Ljusa väggar i kombination med parkettgolv. Gott om utrymme för enkelsäng och garderob samt skrivbord.

Badrum 1

Helkaklat badrum med grå klinker på golvet. Här erbjuds moderna och stilrena materialval och kulörer. Inredningen består av ett stort bubbelbad, wc, handdukstork, tvättställ med kommod och spegel. Här finns även nischade hyllplan som är perfekta för handdukar eller annan förvaring. Badrummet renoverades 2014 och i samband med det installerades även golvvärme.

Badrum 2

Andra badrummet erbjuder helkaklade vita väggar i kombination av gråa klinkergolv. Här finns wc, tvättsställ med kommod och spegel, handdukstork och en duschhörna. Även i detta rum finns installerad golvvärme.

WC

Mindre gästtoalett som är välplacerad i hallen vägg i vägg med tvättstugan. Här finns klinkergolv och tapetserade väggar.

Bastu

Avkopplande bastu med dusch i direkt närhet, perfekt för kalla vinterkvällar.

Tvättstuga

Tvättstuga som är renoverad år 2014. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vita väggar med klinkerplattor på golvet.

Walk in closet

Generös klädkammare/walk in closet för alla årets kreationer.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2023-01-05
Energikonsumtion 127 kWh/m2 år.
Primärenergital 107

Ekonomi

Pris 6 295 000 kr
Taxeringsvärde 4 804 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 978 000 kr
  • Småhusmark: 1 826 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 978 000 kr
Värdeår 1969
Summa inteckningar 3 932 320 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 54 630 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 21 870 kr
  • Hushållsström: 21 880 kr
  • Övrigt: 10 880 kr

Övrigtposten avser avfallshantering och vatten. Notera dock att kostnaden för avfallshanteringen kan variera beroende på arbete som inkluderas, i detta fall har säljaren även trädgårdstömning. Försäkringskostnad är individuell.

Tomt

Tomtarea 629 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering Till största del råder fri parkering i området.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Malmö Hyllie GA:56 ändamål: Radio- TV och/eller tele
Avtalsservitut Vattenledning Mm
Last: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 12-IM1-68/3505.1

Planbestämmelser Stadsplan Tomtindelning

Dokument

Området

Djupadal är ett bostadsområde i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo, Malmö. Djupadal ligger mellan Rudbecksgatan och Inre ringvägen, väster om Elinelundsvägen. Området består till stor del av radhus, kedjehus och villor, byggda från 1950-talet och framåt.

Närområde

Längst Elinelundsvägen hittar vi områdets matbutik Coop. Ett stenkast bort hittar vi Limhamns livfulla centrum här finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka".

Kommunikation

Längst Elinelundsvägen som går genom området hittar vi stadsbusslinje 1 som går mellan Elinelund och Kristineberg och passerar genom centrala Malmö. I södra delen av området längst Annetorpsvägen hittar vi linje 33 som går mellan Ön och Värnhem och passerar genom centrala Malmö med bland annat Gustav Adolfs Torg.

Parkering

Till största del råder fri parkering i området.

Övrigt

På andra sidan Annetorpsvägen hittar vi Limhamns Kalkbrott. Detta kalkbrott bär med sig en lång historia om Malmö industri ända sedan 1600-talet. Under sommarsäsongen erbjuds även en guidad tur ner i kalkbrottet. I Djupadal hittar vi några olika föskolor så som Brodda förskola och Djupadals förskola. För äldre barn finner vi Djupadalsskolan som huserar ca 600 elever fördelat över årskurserna F-6.
I sydöstra delen av Djupadal hittar vi Malmö Ridklubb som är Skånes största ridklubb och har funnits här sedan 1920.

Räkna på ditt nya boende