VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Rörsjöstaden, Malmö

Bertrandsgatan 3A

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad i Rörsjöstaden! Här erbjuds en bostad med ett enastående ljusinsläpp från två väderstreck, tre sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter, två badrum varav det ena med egna tvättmöjligheter samt mysig balkong i ljuvligt söderläge. Inte nog med det så möts vi av perfekt disponerade ytor med kök och vardagsrum samspelade i en semi-öppen planlösning som binds samman av en rymlig matplats - perfekt för middagsbjudningar med nära och kära.

Här bor du med närhet till stadens liv - en kort cykeltur bort finner vi Hansa kompaniet som erbjuder det mesta i vardagen samt gågatan där vi finner, mysiga restauranger och caféer. Kungallén, Rörsjöparkens lummiga omgivningar och S:t Knut har vi precis utanför dörren. Flertalet skolor och förskolor har vi runt hörnet och för den som pendlar har vi goda busskommunikationer i närområdet som tar dig till skolan eller jobbet på nolltid. Detta hem måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 93 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5534 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk bostad med närhet till Malmö city!

Profilering maklarbild_hires

Profilering maklarbild_hires
Profilering maklarbild_hires

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bertrandsgatan 3A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 93 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-09-23
Energikonsumtion 4370 kWh/m2 år.
Primärenergital 78

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2-1301
Pris 3 995 000 kr
Avgift 5534 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme och kallvatten. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 220 kr/månad för kabel-TV och bredband. Föreningen har individuell mätning av varmvatten och el där medlemmen blir debiterad efter faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,52848%
Andel av årsavgift 2,52848%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 034 720 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Rörsjöallén
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-0709
Gatuadress Bertrandsgatan 3B
Postnummer 21214
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brfrorsjoallen.se
Hemsida https://rorsjoallen.smartbrf.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Rörsjöallén registrerades 2016 och byggnationen av föreningens byggnad stod klar med inflytt 2018. Föreningen består av 48st bostadsrätter. Fastigheten är uppförd av JM.
Ekonomisk förvaltare: Nabo
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften med 15% 2023-01-01. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar i dagsläget då huset är relativt nybyggt.
Parkering Föreningen har ett garage med 31 platser varav 18 st är med laddstolpar. Seperat kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV och bredband vid Telia där grundutbudet ingår. Tillkommer en obligatorisk kostnad för detta om 220 kronor per månad. Går att utöka utbudet om man skulle önska.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen delar gårdsplats med Brf Skofabrikören och är i dagsläget under uppbyggnad.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns cykelförråd, barnvagsrum och rullstolsförvaring.
Övrigt För mer information, vänligen se föreningens hemsida: https://rorsjoallen.smartbrf.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga P-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Rörsjöstaden är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området var från början en grund sjö, Östra Rörsjön. Rörsjöstaden började anläggas på 1870-talet efter en plan av den dåvarande stadsingenjören Georg Gustafsson. Området är inspirerat av den parisiske stadsplaneraren Georges-Eugène Haussmann och uppbyggt kring en bred boulevard som sträcker sig genom hela området.

Närområde

Rörsjöstaden bjuder på närhet till många bekvämligheter och vi finner bland annat matbutiker, kaféer och restauranger i mångfald med utbud av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är Helsingburger som finns belägget i Rörsjöparken. I området har vi även frisörer, gymanläggningar och mindre butiker. Området runt Värnhem bjuder på större affärsutbud bland annat i form av köpcentret Entré.

Kommunikation

Längsmed Föreningsgatan hittar vi stadsbusslinjerna 6 och 34 som tar oss mellan Klagshamn och handelsområdet Toftanäs alternativt mellan Sibbarp och Bernstorp.
I norra änden av området finner vi knutpunkten Värnhem där vi har förbindelser som tar oss genom hela Malmö samt ut till närliggande grannstäder.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

Vi finner stort urval av förskolor genom Rörsjöstaden. I området finner vi även flertalet gymnasieskolor så som Pauliskolan, Malmö Latin och Värnhemskolan som tillsammans huserar ca 3500 elever.

Räkna på ditt nya boende