VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Rörsjöstaden, Malmö

Bertrandsgatan 3A

Visning och tillträde kommer att ske framåt vår 2024! Anmäl intresse idag för att hållas uppdaterad!

Nu ges snart möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad i Rörsjöstaden! Här erbjuds en bostad med ett enastående ljusinsläpp från två väderstreck, tre sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter, två badrum varav det ena med egna tvättmöjligheter samt mysig balkong i ljuvligt söderläge. Inte nog med det så möts vi av perfekt disponerade ytor med kök och vardagsrum samspelade i en semi-öppen planlösning som binds samman av en rymlig matplats - perfekt för middagsbjudningar med nära och kära.

Här bor du med närhet till stadens liv - en kort cykeltur bort finner vi Hansa kompaniet som erbjuder det mesta i vardagen samt gågatan där vi finner, mysiga restauranger och caféer. Kungallén, Rörsjöparkens lummiga omgivningar och S:t Knut har vi precis utanför dörren. Flertalet skolor och förskolor har vi runt hörnet och för den som pendlar har vi goda busskommunikationer i närområdet som tar dig till skolan eller jobbet på nolltid. Detta hem måste upplevas på plats, varmt välkommen med din intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 93 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5534 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastisk bostad med närhet till Malmö city!

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bertrandsgatan 3A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 93 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Vi tar hissen upp till tredje våningen och tar oss in i denna ljusa lägenhet. Hallen erbjuder gott om avhängningsmöjligheter tack vare plats för hatthylla samt platsbyggda garderober. Här har vi ljusgröna väggar samt genomgående original parkettgolv.

Badrum

Till höger om hallen har vi bostadens första badrum som är stilrent helkaklat i vitt och grått. Badrummet är utrustat med vask och kommod, spegelskåp, toalettstol samt dusch med glasväggar.

Sovrum

Vidare in i bostaden möts vi av bostadens två första sovrum. Sovrummen är i bra stolek, med gott om ljusinsläpp som lämpar sig utmärkt som barnrum, hemmakontor eller gästrum om så önskas. Här får vi plats med säng, sängbord, skrivbord samt förvaringsmöblemang. Båda rummen bjuder på ett fint parkettgolv i ek samt vitmålade väggar.

Badrum

Vidare möts vi av bostadens andra badrum som är helkaklat likt det andra med vitt och grått kakel. Badrummet är utrustat med vask med kommod, spegelskåp, toalettstol och badkar. Badrummet erbjuder även egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Sista sovrummet är beläget intill vardagsrummet och bjuder på gott om ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Här får vi plats med en större säng, sängbord samt förvaringsmöblemang. Rummet erbjuder även en platsbyggd garderob som sväljer förvaringen utmärkt.

Balkong

Från det stora sovrummet har vi utgången till den enastående balkongen som vetter ut mot nordväst. Här spenderar vi gärna sommarkvällarna med nära och kära. Balkongen rymmer ett loungemöblemang alternativt en matgrupp.

Vardagsrum

Längs ner i lägenheten möts vi av det rymliga vardagsrummet med gott om ljusinsläpp med ljusgröna väggar som möts av ett parkettgolv i original. Här får vi plats med en soffgrupp, soffbord, tv-möblemang samt bokhylla.

Kök

Via en öppen planlösning når vi köket där luckorna bär vit färg med detaljer i rostfritt stål som samspelar sig väl med den gråa bänkskivan. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp samt plats för en mindre matgrupp. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd mikro, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt två stycken kombinerade kyl och frys.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-09-23
Energikonsumtion 4370 kWh/m2 år.
Primärenergital 78

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2-1301
Pris 3 995 000 kr
Avgift 5534 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme och kallvatten. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 220 kr/månad för kabel-TV och bredband. Föreningen har individuell mätning av varmvatten och el där medlemmen blir debiterad efter faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,52848%
Andel av årsavgift 2,52848%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 027 374 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Rörsjöallén
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-0709
Gatuadress Bertrandsgatan 3B
Postnummer 21214
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brfrorsjoallen.se
Hemsida https://rorsjoallen.smartbrf.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Rörsjöallén registrerades 2016 och byggnationen av föreningens byggnad stod klar med inflytt 2018. Föreningen består av 48st bostadsrätter. Fastigheten är uppförd av JM.
Ekonomisk förvaltare: Nabo
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften med 15% 2023-01-01. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar i dagsläget då huset är relativt nybyggt.
Parkering Föreningen har ett garage med 31 platser varav 18 st är med laddstolpar. Seperat kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV och bredband vid Telia där grundutbudet ingår. Tillkommer en obligatorisk kostnad för detta om 220 kronor per månad. Går att utöka utbudet om man skulle önska.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen delar gårdsplats med Brf Skofabrikören och är i dagsläget under uppbyggnad.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns cykelförråd, barnvagsrum och rullstolsförvaring.
Övrigt För mer information, vänligen se föreningens hemsida: https://rorsjoallen.smartbrf.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga P-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Rörsjöstaden är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området var från början en grund sjö, Östra Rörsjön. Rörsjöstaden började anläggas på 1870-talet efter en plan av den dåvarande stadsingenjören Georg Gustafsson. Området är inspirerat av den parisiske stadsplaneraren Georges-Eugène Haussmann och uppbyggt kring en bred boulevard som sträcker sig genom hela området.

Närområde

Rörsjöstaden bjuder på närhet till många bekvämligheter och vi finner bland annat matbutiker, kaféer och restauranger i mångfald med utbud av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är Helsingburger som finns belägget i Rörsjöparken. I området har vi även frisörer, gymanläggningar och mindre butiker. Området runt Värnhem bjuder på större affärsutbud bland annat i form av köpcentret Entré.

Kommunikation

Längsmed Föreningsgatan hittar vi stadsbusslinjerna 6 och 34 som tar oss mellan Klagshamn och handelsområdet Toftanäs alternativt mellan Sibbarp och Bernstorp.
I norra änden av området finner vi knutpunkten Värnhem där vi har förbindelser som tar oss genom hela Malmö samt ut till närliggande grannstäder.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

Vi finner stort urval av förskolor genom Rörsjöstaden. I området finner vi även flertalet gymnasieskolor så som Pauliskolan, Malmö Latin och Värnhemskolan som tillsammans huserar ca 3500 elever.

Räkna på ditt nya boende