Visningar

Onsdag 28 September KL: 18:00 - 18:30 Bokad visning, vänligen anmäl dig! Boka
Boka visning
Söderkulla, Malmö

Berguvsgatan 9E

Nu har du chansen att förvärva denna trivsamma 2:a med rymliga ytor och ett modernt kök. Lägenheten bjuder på en hall med gott om förvaringsutrymme, ett sovrum, halvkaklat badrum med badkar, stort vardagsrum och en mysig inglasad balkong som vetter ut mot den lugna innergården. Här får du dessutom många härliga soltimmar!
Detta är ett utmärkt område för den som vill bo trivsamt i en stabil HSB-förening.

På Söderkulla bor du med direkt närhet till matbutiker, skolor, förskolor, busshållplats samt påfart till ringvägen. Närheten till både Hyllie-och Triangelns station gör det enkelt att ta sig fram i Malmö såväl som i närliggande kommuner.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 64 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3325 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris 1 175 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Nour Khalil
Reg. Fastighetsmäklare
0734-32 37 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Christina Ovallius
Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högst upp i huset finns denna generösa 2:a om 64 kvm med balkong i sydväst!

Planritning

Nour Khalil

Nour Khalil

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Berguvsgatan 9E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64 kvm

Rum

Entré

En rymlig och inbjudande hall med gott om förvaring. Parkettgolv och vita väggar. Här finns garderober i dagsläget som du kan ersätta med skjutdörrar om så önskas.

Kök

Stilrent kök med smakfulla materialval, vita skåpsluckor som matchas med mosaik som stänkskydd ovanför den snygga bänkskivan. Utrustning här är kyl, frys, spis, fläkt och inbyggd mikrovågsugn. Parkettgolv och vita väggar. Bra med plats till stort matbord.

Sovrum

Generöst rum med stavparkett och vita väggar, gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här har du fönster mot den lugna innergården.

Vardagsrum

Ett rymligt rum med parkettgolv och vita väggar. Bra med plats till både stor soffgrupp och en matplatsdel. Här finns utgången till den inglasade balkongen och på denna kan man sitta långt in på hösten.

Badrum

Fräscht halvkaklat badrum med klinkergolv. Här finns badkar, kommod, spegelskåp och WC.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-01-18
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2132-1-56-6
Pris 1 175 000 kr utgångspris
Avgift 3325 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, bredband, bostadsrättstillägg och kabel tv. Individuell mätning för el.
Andel i förening 0,43904%
Andel av årsavgift 0,43904%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Artisten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-5155
Gatuadress Berguvsgatan 13A
Postnummer 21559
Ort MALMÖ
Epostadress brf.artisten@telia.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Artisten är en äkta förening som bildades i samband med husbygget 1964. Föreningen består av 4 hus, 12 trapphus och sammanlagt 186 lägenheter som alla ägs som bostadsrätter och marken ägs av föreningen. En lokal finns i föreningen, den upplåts med hyresrätt.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften med 2% inför 2021 och kommer eventuellt att höja månadsavgiften 2 % per år fram till 2023/2024.
Äger föreningen marken Ja föreningen äger marken.
Antal lägenheter 186
Antal hyresrätter 1
Antal lokaler 1
Renoveringar HUSETS SKICK
2012-2014 gjordes en stor renovering av vattenstammar, relining av avloppsstammar, renovering av taket och delar av fasaden.
2013-2014 bytte föreningen ut samtliga tvättmaskiner.
2015 renoverades fasaderna på låghusen.
2016 renoverades samtliga hissar i höghusen.
2017 drog föreningen in 3-fas el i samtliga hus.
2021 har föreningen installerat två laddstolpar med möjlighet att ladda 4 elbilar. Kostnaden för dessa platser är 250 kr/månad + elförbrukning.
2023/2024 ska föreningen ska över värmesystem och eventuellt byta radiatorer.
Parkering Föreningen förfogar över 119 p-platser för uthyrning, kostnad för dessa är ca 150 kr/månad. Föreningen har även installerat laddplatser för elbilar, kostnad för dessa är ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas. För närvarande är kötiden omkring ett par månader. I övrigt så kan man parkera längs gatan. Garage finns i grannföreningar att hyra i mån av plats. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Tv-anslutning via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Bredband levereras via fiber av Ownit och för detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 50kr/månad.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Gemensamma utrymmen I källaren finns ett cykelrum, barnvagnsrum och 3 tvättstugor med 2 tvättmaskiner och en torktumlare i varje och även 2 torkrum. Tillsammans med tre andra föreningar finns tillgång till gym (kostnad ca 600 kr/år) på Berguvsgatan 13 liksom en festlokal på Söderkullatorget. I föreningen finns ett cykel/mopedrum.
Övrigt GEMENSAM EL
Föreningen har tecknat ett kollektivt elavtal, detta innebär att varje lägenhetsinnehavare endast betalar för sin egen elförbrukning.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Säljaren disponerar ett källarförråd samt ett matförråd.

Dokument

Området

Söderkulla är ett omtyckt bostadsområde i Malmö. Området börjades bygga under 60-talet och är verkligen en klassisk bild över Malmös enorma utveckling under den tidsperioden. I området finns allt från höghus till villor och området är populärt bland såväl unga som gamla. På Söderkulla finns ett stort utbud av förskolor och högstadieskolor. Söderkulla ger dig även ett brett utbud av mindre restauranger, pizzerior och matbutiker.

Kommunikation

På ca 30 minuter tar du dig till Malmö C via stadsbusslinje nummer 2.

Räkna på ditt nya boende