Bulltofta, Malmö

Ahrenbergsgatan 10

Nu finns chansen att förvärva denna gavellägenhet i nya området på Bulltofta. Här erbjuds inget mindre än ett modernt och stilrent kök, genomgående parkettgolv samt välplanerade rum med vy från samtliga ut mot ett hav av grönska i Bulltoftaparken. Lägenheten erbjuder även goda sociala ytor med hjälp av den öppna planlösningen som bjuder in till härliga tillställningar med vänner och familj. Inte nog med det så ska vi inte missa den enastående balkongen som vetter ut mot väst och tittar ut mot grönskan i Bulltoftaparken där vi gärna spenderar sommarkvällarna.

Här bor du med närhet till Bulltoftaparken där vi gärna tar en promenad med hunden eller spelar minigolf med barnen, handelsområden som underlättar vardagen samt flertalet skolor och förskolor - perfekt för familjen! För pendlaren har vi närhet till goda busskommunikationer som tar dig både in och ut från stan på nolltid.
Varmt välkomna att höra av ert intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 86 kvm
Avgift 5435 kr/mån
Rum 4
Våning 5 av 8
Hiss Ja
Byggnadsår 2019
Pris 3 350 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Rymlig fyra i populära Bulltofta på 5:e våningen!

Planskiss

Planskiss
Planskiss
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ahrenbergsgatan 10

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 86 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 86 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme och direktverkande el
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Vi tar hissen upp till 5:E våningen och tar oss in i bostaden som bjuder på en rymlig och välplanerad hall. Här har vi gott om förvaring med hjälp av dem platsbyggda garderoberna samt ytterligare plats för både hatthylla som byrå. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar det ekparkett.

Gäst-WC

Från hallen når vi ut till gäst-wc:n som är smakfullt målat i vitt som samspelar sig väl med den ena kaklade väggen i vitt samt klinkergolvet i natur nyans. Gäst-wc:n är utrustad med toalett, vask samt spegel.

Badrum

Vidare möts vi av bostadens badrum som är smakfullt och stilrent helkaklat i vitt som samspelar sig väl med klinker golvet i en natur nyans. helkaklade badrummet. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasdörrar, handdukstork, vask med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Vi tar oss vidare in i bostaden och möts av master bedroom som ger plats till både en större säng, tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Här har vi ett ljuvligt ljusinsläpp med hjälp av fönsterpartiet som rummet bjuder på. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ekparkett.

Sovrum

Intill har vi de mindre sovrummen som denna bostad bjuder på, som passar utmärkt som både barnrum eller kontor. Här har vi gott om plats för både säng, skrivbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ekparkett.

Kök

Vidare möts vi av köket där inredningen bär i vitt med detaljer i bostat stål som bryter sig väl med den mörka arbetsbänken. Har har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av både över- och underskåp samt att köket har gott om plats med en matgrupp som bjuder in till familjära tillställningar. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt kyl och frys.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket möts vi av vardagsrummet som bjuder på ett enastående ljusinsläpp med hjälp av fönsterpartierna som vetter ut mot två väderstreck. Här har vi gott om plats för en större soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ekparkett.

Balkong

Från köket tar vi oss ut genom glasdörren och tar oss ut till den inglasade balkongen som vetter ut mot sydost och tittar ut mot grönskan i Bulltoftaparken. Här möblerar vi med enkelhet en större loungegrupp där vi gärna spenderar sommarkvällarna med familjen.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-11-03
Energikonsumtion 3596 kWh/m2 år.
Primärenergital 63

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2405
Pris 3 350 000 kr utgångspris
Avgift 5435 kr/mån
Kommentar Inkl. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 161 kronor för bredband.
Andel i förening 3,07061%
Andel av årsavgift 3,1263%

Förening

Föreningsnamn Brf Skogsstigen 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-1381
Gatuadress Ahrenbergsgatan 10
Postnummer 21244
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brfskogsstigen2.se
Hemsida https://www.brfskogsstigen2.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Skogstigen 2 är en äkta bostadsrättsföreningen belägen i Bulltofta, Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av föreningens fastighet 2019. Brf Skogstigen 2 består av 39 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt.
Ekonomisk förvaltare: SBC
Föreningens ekonomi Inga avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 39
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2021 - Filterbyte av ventilationsaggregat
2021 - Garantibesiktning av hiss

PÅGÅENDE OCH PLANERADE RENOVERINGAR
2022 - OVK - FTX Myndighetsbesiktning
2022 - Underhåll av innergård
2022 - Filterbyte av ventilationsaggregat på vind
2022 - Besiktning av hiss
2023 - Elbesiktning
2023 - Underhåll av gångbana
2023 - Byte av leksand
2024 - Byte av temperaturgivare
2025 - Underhåll av soprum - grovsopor fasader

Inga större fastighetsunderhåll är planerade i dagsläget.
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras kontinuerligt.
Parkering Föreningen har 35 st platser reserverade i det närliggande parkeringshuset. Kostnaden för dessa parkeringsplatser är ca 700 kr/månad. Administrationen av uthyrningen hanteras genom Apcoa.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften. Internet: Föreningen är ansluten till bredband via Comhem. Bredbandet ligger som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 161 kr/månad.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns gårdsytor mellan husen med planteringar, gångytor, sittplatser och lekytor för små barn. Det finns 2 miljöstationer, cykelparkering samt cykelförråd. Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

Brf Skogsstigen 2 har del i gemensamhetsanläggning som innefattar miljöhus, sophantering och grönytor på framsidan samt de 7 parkeringsplatserna (uthyrda) bredvid Brf Skogsstigen 1 i öster som tillhör de tre föreningarna tillsammans.
Övrigt Entreprenör är Midroc Construction AB.

För mer information besök gärna föreningens hemsida på www.brfskogsstigen2.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Bulltofta är ett delområde beläget i Kirseberg i Malmö och bostäderna består till mesta dels av parhus och kedjehus. 1923 anlades Malmös flygplats (Bulltofta flygplats) som låg här fram tills 1972. I västra delen finner vi bostadsområde och västra delen består utav mindre industri och företagsområde.

Närområde

Från Bulltofta har man promenadavstånd till centrala Kirseberg där vi finner matbutik, vårdcentral, frisör, vårdcentral samt flertalet restauranger med olika kulinariska bakgrunder.

Kommunikation

I norra delen av området längst Vattenverksvägen finner vi stadsbusslinjerna 31 och 34 som tar går mellan Lindängen och mellersta Hamnen, alternativt mellan handelsområdet Stora Bernstorp och Sibbarp.

Parkering

Till största del råder fri parkering i området.

Övrigt

Söder om bostadsområdet hittar vi förskolan Mölletofta Förskola samt Mölletoftaskolan som huserar ca 100 elever i årskurserna F-3.
I norra delen ligger Kirseberg sporthall
På andra sidan inre ringvägen hittar vi Bulltofta rekreationsområde som är erbjuder vackert grönområde med motions- och promenadspår. Vi har även Bulltofta motionscenter som erbjuder gymanläggning, padel och tennis banor att hyra.

Räkna på ditt nya boende