Visningar

Söndag 10 December KL: 11:00 - 11:30 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Boka visning
  • Dela via:
Brunnshög, Lund

Stralsundsvägen 32

Äntligen är Brf Backsvalans bästa radhus till salu! Detta rymliga hörnhus på hela 93 kvadratmeter fördelat på två fullstora våningar ligger omgärdad av grönska med mycket begränsad insyn och bästa sydvästläge på den generösa uteplatsen. Redan i entrén förstår man att detta radhus skiljer sig från resten av föreningens bostäder. Tack vare det rejäla sidofönstret i vardagsrummet upplevs bostaden så mycket ljusare. Att man dessutom har sjön och grönskan som närmsta granne ger en lugnande och insynsskyddad tillvaro.
Entréplanet är öppet och ljust med det påkostade köket i ek från Myresjö delvis integrerat med matplatsen och vardagsrummet. Ett steg från matplatsen och du är ute på det underbara trädäcket som ligger i optimalt sydvästläge. Återigen förstår vi varför just denna bostad sticker ut i positiv bemärkelse. Istället för att kika in i grannens fasad har vi här utsikt över trädens skiftande färger och bästa förutsättningar för kvällssol.
Övervåningen rymmer tre bra sovrum där insyn från grannar inte är ett problem. Alla rummen är tillräckligt stora för att kunna möbleras med dubbelsäng och inredda i neutrala färger.
Bostaden har helkaklade badrum på både övervåning och entréplan där det sistnämnda även inhyser tvättmaskin och torktumlare.
Förvaring råder det ingen brist på i detta boende tack vare flertalet klädkammare, garderober samt ett varmisolerat förråd.

Bostaden ligger i ett av de mest expansiva områdena i Lund med Ideon, ESS, Lund Nano Lab och Max IV inom korta avstånd. I området finns dessutom populära förskolor, lekplatser och butiker. Perfekt för dig som kräver det bästa av ditt boende!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 93 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6648 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2007
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Michael Wisting
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Bostadsrättsradhus om 93 kvadratmeter på områdets bästa läge!

Planritning

Michael Wisting

Michael Wisting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stralsundsvägen 32

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2, Bostadsrättsradhus i 2 plan med egen entré.

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus i 2 plan
Boarea 93 kvm
Byggnadsår 2007
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

ENTRÉPLAN

HALL

Vi kliver in i hallen och ser direkt det genomgående parkettgolvet i ek. Avhängningsmöjligheter erbjuds direkt i entrén i en inbyggd garderob och längre in finns en större klädkammare. Väggarna är vita och på golvet ligger ett slittåligt mörkgrått klinker.

KÖK

Modernt och smakfullt kök från Myresjökök delvis integrerat med det rymliga vardagsrummet. Här erbjuds väl tilltagna arbetsytor och gott om förvaring genom flertalet skåp och lådor. Skåpsluckorna är av ek och kaklet går i mörkgrå toner vilket matchas perfekt med bänkskivorna. Rostfri utrustning från Bosch genom kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikro, keramisk spishäll och fläkt. Läx- eller frukosthörna görs möjligt tack vare en förlängning av bänkskivan. Invid det stora fönsterpartiet blir det naturligt att placera matbordsmöblemanget.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum med vita väggar och ekparkett på golvet. I och med hörnpositionen har rummet berikats med ett rektangulärt fönster som vetter mot sjön och skänker både ljus och rymd. Här finns gott om utrymme för soffa och tv-möblemang.

UTEPLATS

Lyxigt och väl tilltaget trädäck som rymmer både stor matplats, grill, pallkragar och en kombinerad soffa och kuddförvaring. Tillvaron är insynsskyddad med en lummig och fri utsikt och områdets mest eftertraktade placering. Sydvästläget säkerställer solchanser från morgon till kväll.

BADRUM

Rymligt badrum med grått klinker och vitt kakel. Här finns WC, handfat med kommod och ett mindre badkar, perfekt för de minsta. Gott om förvaring i vägghängda- och fristående skåp. Tvättmöjligheter erbjuds genom tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

ÖVERVÅNING

SOVRUM 1-3

På övervåningen finner vi tre smart utformade sovrum i olika storlekar. Två av dem vetter ut mot den grönskande väggen, helt utan insyn medan det minsta sovrummet ligger in mot området men med ytterst begränsad insyn. Det största sovrummet har en klädkammare för förvaring medan de andra två har plats för fristående garderober. Ett fönster i hallen samt ett stort trappfönster ger rikligt med ljus.

BADRUM

Badrummet på övervåningen är även det av goda mått och rymmer dusch med vikbara glasdörrar, WC, handfat med kommod samt praktisk förvaring.

Energideklaration

Utförd Ja, 2023-03-31
Primärenergital 124

Ekonomi

Lägenhetsnummer 32
Pris 3 995 000 kr
Avgift 6648 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme och V/A
Driftkostnad 2 856 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 856 kr

I posten övrigt inkluderas den obligatoriska kostnaden för bredband och TV.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,79717%
Andel av årsavgift 2,79717%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 840 564 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Backsvalan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769613-9067
Gatuadress Stralsundsvägen
Ort Lund
Epostadress styrelsen@brfbacksvalan.se
Hemsida http://www.brfbacksvalan.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Backsvalan är en bostadsrättsförening i det nordöstra hörnet av Lund. Föreningen består av 40 bostadslägenheter i sammanlagt sju radhuslängor. Bostäderna är i två plan med antingen tre eller fyra rum och kök. Riksbyggen sköter teknisk och ekonomisk förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en väl utrustad gemensamhetslokal som de boende kan hyra. Lokalen går att hyra både som festlokal och övernattningslägenhet.

SAMFÄLLIGHET
Brf Backsvalan utgör tillsammans med Brf Lärkan och Brf Hussvalan en samfällighet som gemensamt ansvarar för gemensamma områden, utrymmen och tjänster. Samfälligheten ansvarar till exempel för grönytor, lekplatser och gemensamhetslokal. Det är även samfälligheten som hanterar avtal om värme, vatten, avlopp, sophämtning och fastighetsskötsel. Samfälligheten leds av en styrelse med medlemmar ur de tre föreningarnas styrelser.

EKONOMI
Det finns inga beslut om att höja månadsavgiften. Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen betalas kollektivt av föreningen och ingår i avgiften. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FASTIGHETENS SKICK
Då byggnaderna stod klara så sent som 2008 föreligger inget större renoveringsbehov. Löpande underhåll görs enligt plan.
2015 - Målning av fasad
2018 - Rensning av ventilation
2019 - Målning
2020 - Översyn förrådsdörrar
2021 - Ventilationsjustering

TV & INTERNET
Bredband (250 Mbit/s), bredbandstelefoni samt TV-paket lagom fås via Telia för en kostnad av 238kr/mån.

PARKERING
Föreningen disponerar över 40 platser för uthyrning, varav:
5 st öppna parkeringsplatser för 300kr/månaden.
18 st carportplatser för 450kr/månaden, varav 11 st har laddstation till elbil/laddhybrid
17 st garageplatser för 500kr/månaden, varav 7 st har laddstation till elbil/laddhybrid

Varje hushåll har rätt att hyra 1 st parkeringsplats, kösystem tillämpas för de olika parkeringsformerna. I mån av tillgänglighet så går det att hyra 1 st extra plats på 1-månadskontrakt.

Besök gärna föreningens hemsida på www.brfbacksvalan.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 40

Övrigt

Övrigt I direkt anslutning till bostaden finns ett isolerat förråd.
Uteplats Uteplatsen är upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt.

Dokument

Området

Läget, som alltid är lika omtyckt, ligger på Östra Torn och gränsar i norr till det expansiva Brunnshög som på senare tid fått riktigt bra dragningskraft. I området finns både lägenhetshus, villor och radhus vilket bidrar till en bra, trygg och lugn atmosfär. In till stan cyklar ni på under 15 minuter och givetvis går stadsbuss precis utanför. På gångavstånd finns Coop Nära, Ica Tornet och Hemköp och på cykelavstånd även välsorterade ICA Tuna.

Kommunikation

Busshållplats finns precis utanför och inom gångavstånd når du spårvagnen.

Räkna på ditt nya boende