• Dela via:
Linero, LUND

Snorres väg 100

I trevliga Brf Nordmannen välkomnar denna ljusa marklägenhet i gott skick och med lättskött trädgård i söderläge. Bostaden är välplanerad och rymmer stort kök med matplats, ljust och luftigt sällskapsrum, badrum med badkar, sovrum med plats för dubbelsäng samt både klädkammare och egen tvättstuga. På uteplatsen på baksidan njuts solen under stora delar av dagen på den insynsskyddade trädgården.

Området är lugnt med trevliga promenadstråk och bra kommunikationer runt knuten. På promenadavstånd finns idrottsplats, skolor och Linero torg med med matbutik, gym, bibliotek etc. Till centrum är det trygga cykelvägar. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats.

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 65.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4560 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 1989
Pris 1 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Elias Arph
Reg. Fastighetsmäklare
0733-25 63 00
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

I trevliga Brf Nordmannen välkomnar denna ljusa marklägenhet med lättskött trädgård i söderläge!

Planritning

Elias Arph

Elias Arph

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Snorres väg 100

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 65.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 65.5 kvm
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från/tillluft

Rum

HALL

Du välkomnas av en rymlig hall, som erbjuder gott om plats att hänga upp dina ytterkläder till höger. Hallen ger dessutom möjlighet till extra förvaring. Hallen ger ett ljust och fräscht intryck, vilket skapar en behaglig atmosfär i hemmet.

KÖK

I köket finns gott om utrymme och det finns plats för sex personer att äta vid matbordet vid fönstret. Köksinredningen är vit och matchas snyggt med en rostfri bänkskiva, vitt kakel, vita väggar och en vita kaklet som ger en snygg kontrast.

När det gäller utrustning i köket finns det en spis/ugn, spisfläkt, kylskåpet och frysen samt en diskmaskin. Alla denna utrustning tillsammans gör köket både är funktionellt och stilrent.

BADRUM

Badrum i bra skick med våtrumsmatta och ljusa våtrumstapeter.
Utrustning: Badkar, wc, handfat, badrumsskåp och handdukstork samt vättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för soffa och matsalsmöblemang. Fönster och altan i söderläge släpper in ljus över parkettgolvet samt de sandfärgade väggarna.

SOVRUM

I anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Till höger om sovrummet finns en praktisk walk-in closet där det finns gott om utrymme för förvaring av kläder och skor. Dessutom är det möjligt att nå vinden från sovrummet, vilket ger extra förvaringsutrymme för saker som inte används regelbundet. Det mörka parkettgolvet i sovrummet skapar en fin kontrast mot de ljusa, väggarna och tillsammans ger de en varm och inbjudande känsla i rummet.

UTEPLATS/ TRÄDGÅRD

Från vardagsrummet kan du enkelt promenera ut på den charmiga uteplatsen i söderläge genom den eleganta altandörren. På trädäcket kan du skapa en mysig soffgrupp där du kan njuta av solen och en del av det är även täckt för att ge integritet och skapa en trevlig atmosfär även på kvällarna. Här finns även möjlighet att bygga ett uterum för att förlänga din uteplatsupplevelse. Utöver den fantastiska altanen, kan du utforska en större trädgård som baksidan av huset. Som det sista huset längs den grönskande omgivningen har du även en enkel utgång i trädgårdens hörn, vilket ger dig direkt tillgång till områdets kollonilotter och en fantastisk utsikt.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-11-02
Energikonsumtion 88 kWh/m2 år.
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer 72
Pris 1 495 000 kr
Avgift 4560 kr/mån
Driftkostnad 11 986 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 986 kr
  • Hushållsström: 9 000 kr

Andel i förening 1,0203%
Andel av årsavgift 1,0203%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 307 206 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Nordmannen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716438-5523
Epostadress nordmannen@nordmannen.net
Hemsida http://www.nordmannen.net/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Nordmannen är en äkta bostadsrättsförening som bildades när husen byggdes 1990. Föreningen består av 78 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter fördelade på Snorres Väg 2-158 på fastigheten Snorre 1. Tomten ägs av föreningen. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På kvartersgården finns den gemensamma tvättstugan med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns också en samlings- och festlokal med ett mindre men fullt utrustat kök, lokalen har även ett audio-videosystem som möjliggör att man kan spela musik, titta på film, spela dataspel eller visa bilder. Föreningen har en övernattningslägenhet med två sängar, pentrykök och toalett. Utöver detta har föreningen även cykelförråd, bordpingisrum, lekplatser, boulebana och trädgårdsverktyg som medlemmar kan nyttja.

PARKERING
En garageplats hör till varje lägenhet. Fri parkering för föreningens medlemmar och besökande finns i området.

TV/INTERNET
Kabel-tv via Tele2. Digitalt grundutbud ingår i avgiften.
Fiber-bredband via Ownit ingår i månadsavgiften.

BYGGNADERNAS SKICK
Garage: Nya garageportar installerades 2021.
Fasader: Löpande underhåll har gjorts under åren.

EKONOMI
Det finns beslutade avgiftsändringar per 2023-11-23 attt vid årsskiftet 2023/2024 höja avgiften med 4-5%. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.nordmannen.net

ÖVRIGT
Föreningen godkänner inte delat ägande med delägare som inte ska bo i lägenheten.
Nästkommande ronovering är att byta ut alla FTX aggregat för 1-planshusen. Detta kommer ske under 2024.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-11-23. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden - Säljaren disponerar över två förråd, ett på vinden (ingång via lägenheten) och ett i friståeende förråd.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende