Visningar

Söndag 10 December KL: 12:00 - 12:30 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Boka visning
  • Dela via:
Norra Fäladen, Lund

Skarpskyttevägen 12C

Helrenoverad trea om 95 genomgående kvadratmeter helt utan insyn från närliggande fastigheter. Tidlösa materialval i hela bostaden med två helkaklade badrum, stort kök samt rejäla sovrum och generös klädkammare. Underbar balkong i soligt västerläge med fri utsikt.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5311 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1967
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Michael Wisting
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Helrenoverad 3:a på bästa läge i Brf Tingvallen!

Planritning

Michael Wisting

Michael Wisting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skarpskyttevägen 12C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 95 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Genomgående bostad helt utan insyn på ett lugnt och trivsamt område! Här bor du i en bra planerad lägenhet med väl tilltagna sällskapsytor, två sovrum och två helkaklade badrum. Bra läge med skolor, dagis och kommunkationer i närområdet. Välkommen på visning!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 95 kvm
Byggnadsår 1967
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in ligger även en välstrukturerad klädkammare med massvis av förvaring. Golvet består av laminatgolv och väggarna är tapetserade i ljus nyans.

KÖK

Lägenhetens hjärta är utan tvekan det stora köket, perfekt för att kombinera matlagning med socialt umgänge. Här finns gott om arbetsyta, fantastisk förvaring och all den maskinella utrustningen man behöver i form av varmluftsugn, spishäll, fullstor kyl och frys samt diskmaskin och mikro. Bänkskiva av grå laminat kombineras med vitt kakel och skåpluckor av massivt furu. Plats för matgrupp vid det stora fönsterpartiet mot väster. Laminatgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum med rejält ljusinsläpp från stort fönsterparti i väster. Här finns plats för såväl den stora soffgruppen som TV-möblemanget. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som bjuder på fri utsikt i väster tack vare lägenhetens position i fastigheten. Tillbaka inne i vardagsrummet har vi parkettgolv i original samt vita tapetserade väggar.

BALKONG

Härlig balkong i bästa västerläge placerad med fri utsikt utan någon fasad som blockerar.

BADRUM 1

I det mindre helrenoverade badrummet som nås från hallen finns dusch, WC samt handfat med förvaringskommod och spegelskåp. Badrummet är modern inrett och helkaklat med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar.

BADRUM 2

Stort badrum, även det helrenoverat, inrett i samma stil som det mindre. Här finner vi ett extra djupt badkar, brett tvättställ med utomordentlig förvaring, spegelskåp och handdukstork.

SOVRUM 1

Det största sovrummet har gott om plats för såväl dubbelsäng som ytterligare förvaringsmöbler. Vita tapetserade väggar och snyggt laminatgolv. Stora fönster mot svala öster helt utan insyn.

SOVRUM 2

Sovrummet rymmer såväl säng som skrivbord och förvaring. Vitmålade släta väggar och laminatgolv. Stort fönster mot svala öster helt utan insyn.

OMRÅDET

Norra Fäladen är ett väldigt lummigt och fint område med goda kommunikationer och nära till skola och dagis. Bostaden ligger med ett bra läge i området och har nära till S:t hans backar som är fint både på sommaren och vintern. Bostaden ligger även nära Victoriastadions stora idrottsanläggning och Ideon samt ESS. På Fäladstorget (ca 3-5 min promenad bort) ligger flera affärer och matbutiker. Stadsbusslinjerna 3, 5 samt 4 tar dig enkelt till stadsdelarna i Lund. Skånetrafikens bussar 169, 171 samt 170 tar dig snabbt och enkelt till Malmö.

Energideklaration

Utförd Ja, 2009-01-15

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1028
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 5311 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband.
Andel i förening 0,24311%
Andel av årsavgift 0,2424%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning -76 660 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Tingvallen i Lund
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 745000-2014
Gatuadress Skarpskyttevägen 12G
Postnummer 22642
Ort LUND
Hemsida www.tingvallen.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Tingvallen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1967 då husen byggdes och består av 414 lägenheter i 15 trevåningshus med adresserna Skarpskyttevägen 2-30. Föreningen äger tomten. Hemsida: http://www.tingvallen.se/

EKONOMI
Föreningen planerar att höja månadsavgiften med 2-3% årligen under de närmsta 5 åren framåt. Avgiftshöjningens storlek kan komma att revideras beroende på hur planering och allt utvecklar sig. Detta görs för att möta de kommande underhållsbehoven. Stadgar och årsredovisning finns att läsa mohv.se.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelrum finns på gården. Hobbyrum på 19-22 kvm finns att hyra för 249 eller 289 kr/mån. Kösystem tillämpas.

TVÄTTSTUGOR
Föreningen har 9 st tvättstugor i källarna och de har 3 tvättmaskiner vardera varav 2 är bokningsbara. Torktumlare, torkskåp samt torkrum innefattas av bokningen.
Föreningen har även en grovtvättstuga i hus 12F.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv levereras av Tele 2. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband via Ownit ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utomhus. En parkering per hushåll ingår. För de medlemmar som önskar fler p-platser utomhus kostar de 150 kr/mån, i mån av plats. Parkering i garage (279 platser) finns att hyra till en kostnad på 275 kr/månad. I garaget finns även en spolplatta för tvättning av bil att tillgå för de boende. Garaget är kameraövervakat. Digitalt system planeras att installeras under 2020/2021.

FÖRSÄKRING
Föreningen tilläggsförsäkring för bostadsrätt för alla lägenheter, detta innebär att den boende endast behöver teckna en vanlig hemförsäkring.

ELAVTAL
Föreningen har gemensam elupphandling. Varje lägenhetsinnehavare betalar för sin förbrukning som debiteras av föreningen i samband med månadsavgiften. Kostanden för förbrukad el är alltså utöver den utannonserade månadsavgiften och kan därför komma att variera utifrån användning.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Avloppsstammar: Spolning 2011
Tak: Nylagt 2012.
Fönster: Original
Tilläggsisolering vindar: 2013-2014
Frånluftsfläktar: 2013-2014
Källargångar renoverade: 2014-2015

PÅGÅENDE RENOVERINGAR
Föreningen genomför en större fasadrenovering som startade i hus 14, 2022. Renoveringen innefattar även portdörrar, fönster, balkongdörrar och förstoring av balkonger samt uteplatser.
Partiellt stambyte planeras också i framtiden.

För mer information gällande föreningen se föreningens hemsida på www.tingvallen.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Vicevärd Robert Bertilsson.
Antal lägenheter 414
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Övrigt Säljaren disponerar ett källarförråd. Parkeringsplats ingår i avgiften.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende