Visningar

Söndag 26 Maj KL: 13:20 - 13:50 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Boka visning
  • Dela via:
Gunnesbo, LUND

Rudeboksvägen 850

Denna charmiga bostad har allt du behöver för att trivas och njuta av livet till fullo! Med en rymlig layout, stilfull renovering och unika bekvämligheter är det här verkligen ett hem att längta till. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp till en fantastisk trädäck med en angränsande trädgård, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Bostaden är dessutom utrustad med ett eget tvättrum, en praktisk detalj som gör vardagen enklare. Beläget på hörnan får du sol hela dagen, vilket gör det till en fröjd för den som älskar att njuta av varma dagar och sköna kvällar. Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska hem!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3604 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1987
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Elias Arph
Reg. Fastighetsmäklare
0733-25 63 00
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Modernt hem med idyllisk uteplats - Din Egna Oas!

Planritning

Elias Arph

Elias Arph

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rudeboksvägen 850

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 68 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2, Markplan med trädgård

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 68 kvm
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från/tillluft
Bredband Föreningen har ett gruppavtal med Tele2/ComHem och det ingår bredband 250/50 samt paketet TV Bas HD.

Rum

HALL

Hallen är rymlig och smart planerad, med rum som fördelas på ett genomtänkt sätt. Här finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och en inbyggd garderob längre in. Den lyxiga känslan infinner sig direkt tack vare den varsamt renoverade inredningen.

SOVRUM

Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer utan problem en stor säng som blir rummets naturliga mittpunkt. De mörka väggarna skapar en rogivande och mysig atmosfär som bjuder in till avkoppling. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter med flera praktiska garderober, så du kan enkelt hålla ordning och reda på dina kläder och tillhörigheter.

KÖK

Köket har renoverats med eftertanke. De gråa skåpsluckorna är iögonfallande och harmonierar perfekt med det vita kaklet. Den vinklade utformningen skapar trevliga arbetsytor och en öppen känsla. Här finns all den moderna utrustningen du behöver, inklusive induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Köket har en tydlig plats för matbordet som möter fönstret med utsikt över trädgården, vilket ger en härlig atmosfär vid matlagning och måltider.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är rymligt och flexibelt i sin utformning, vilket ger möjlighet att skapa både en matplats och en arbetsyta bredvid en bekväm soffgrupp. Det trevliga burspråket med generösa fönster ger också en fantastisk utsikt mot trädgården och fyller rummet med härligt naturligt ljus.

BADRUM

Bilderna på badrummet säger allt – här ser du tydligt att det är nyrenoverat med stilfull inredning där svarta nischer kontrasterar mot kopparfärgade rör. Det ljusgråa klinkergolvet har en charmig struktur som ger rummet karaktär. Balansen mellan vitt och marmorfärgat kakel skapar en elegant kontrast och lyfter fram badrummets moderna estetik. Badrummet är fullt utrustat med en rymlig duschhörna, WC, kommod och handdukstork, vilket gör det både praktiskt och stilfullt.

TVÄTTRUM

Bostaden har även sitt eget privata tvättrum, vilket är en bekväm och unik funktion som verkligen underlättar vardagen. Med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tvättho, arbetsbänk och förvaringsskåp är detta verkligen ett stort plus för både bekvämligheten och funktionaliteten i hemmet.

UTEPLATS MED TRÄDGÅRD

Från vardagsrummet leder en dörr ut till den helt fantastiska trädäcken med en liten trädgård som ligger direkt intill bostaden. Tack vare att bostaden är belägen på hörnan får du sol under hela dagen, med ett sydvästläge som är underbart för den som älskar att njuta av varma dagar och sköna kvällar under årets soliga månader.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-05-15
Primärenergital 144

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00020
Pris 2 495 000 kr
Avgift 3604 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Kabel-TV, Bredband, P-plats
Elförbrukning 2 481 kWh/år
Driftkostnad 8 280 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 6 780 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,4756%
Andel av årsavgift 0,47559%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 317 430 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Domarringen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716407-3988
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Domarringen 1 i Lunds kommun med därpå uppförda 19 st byggnader med 184 lägenheter och 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1987-88. Fastighetens adress är Rudeboksvägen 568-936 i Lund. SBC sköter den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

Föreningens 184 bostäder fördelas enligt följande:
64 st - 2 rum och kök
60 st - 3 rum och kök
60 st - 4 rum och kök
Föreningens ekonomi Föreningens egen syn på ekonomin är att den är mycket god. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.
Antal lägenheter 184
Antal lokaler 1
Renoveringar UTFÖRT UNDERHÅLL
2020 - Nya köksfläktar till samtliga lägenheter
2019 - Ny lekplats på området
2018 - Asfaltering av parkering
2017 - Underhåll av garageportar och målning av garage
2017 - Värmeväxlare
2016 - Tvättning / målning plåtar
2016 - Rensning av ventilationskanaler
2011 - Lagning / målning plank
2011 - Lagning av tegelfasader
2009 - Underhåll av lekplatser

PLANDERAD UNDERHÅLL
I nuläget finns det inga planerade renoveringar.
Parkering 83 st garageplatser samt 112 st parkeringsplatser. Besöksparkeringar finns vid norra infarten till området. Parkeringsplats tilldelas automatiskt den boende vid lägenhetsöverlåtelse (obligatoriskt tillägg om 50 kr/mån) och till garagen är det separat kö. Kostnaden för garage är 200kr/mån.
Tv och bredband Föreningen har ett gruppavtal med Tele2/ComHem och det ingår bredband 250/50 samt paketet TV Bas HD.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en föreningslokal med plats för ca 50 personer som kan hyras av medlemmarna, mer info på hemsidan: www.domarringenlund.se/foreningslokal.html
Övrigt Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.domarringenlund.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser/garage, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Uppdaterade uppgifter vid 15-05-2024.

Övrigt

Övrigt Till lägenheten hör två förråd. Ett i direktanslutning till bostaden samt ett i källaren i närliggande hus. Obligatoriskt tillägg för el: 348kr

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende