Visningar

Måndag 22 Juli KL: 16:30 - 17:00 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Boka visning
  • Dela via:
Kobjer, LUND

Qvantenborgsvägen 10A

Nu har vi nöjet att presentera denna underbara lägenhet i det alltid lika populära området Kobjer. Lägenheten utstrålar otrolig charm med sin vackra fiskbensparkett, tilltagna takhöjd och klassiska fönsterbänkar i sten. Vardagsrummet och köket är generöst tilltagna, och i köket finns gott om plats för ett stort matbord. Lägenheten är genomgående fräsch och ger ett prydligt och bra intryck. Nyligen målade väggar och tak bidrar till ytterligare bra intryck. Både kök och badrum är i bra skick och fiskbensparketten i vardagsrummet är i bra kondition. I rummet har nuvarande ägare låtit möblera med en stor hylla för att dela av rummet och på så vis skapa en naturlig plats för sängen. Hyllan ingår i köpet, så även skenan samt draperiet som sitter i taket vid fotändan av sängen.

Lägenheten är beläget en hög trappa upp i sista huset på gatan vilket gör att insynen är minimal och huset tvärs över gatan två-plans radhus vilket gör att solinsläppet alltid är generöst då inget hus skymmer ljuset.

Området är mycket omtyckt tack vare sin frodiga grönska och den härligt mysiga kvarterskänslan. Området erbjuder en perfekt blandning av villor och lägenhetshus från 40- och 50-talet, vilket skapar en lugn och behaglig atmosfär. Bostadsrättsföreningen är välskött och har funnits sedan husen byggdes. Många stora renoveringar har genomförts, och trots detta har föreningen en imponerande låg belåning med endast 7 miljoner i total skuld enligt senaste årsredovisningen. Nettoskulden för lägenheten är cirka 92 000 kr, vilket är väldigt lågt.

För studenter är detta boende en absolut dröm, med endast 10 minuters cykeltur till Universitetet och Juridicum. Några minuter längre bort når ni LTH och Ekonomicentrum. Till Nova-områdets stora butiksutbud är det bara fem minuter med cykel, där både COOP och ICA finns. Stadsbussen går precis utanför, vilket gör det väldigt smidigt att ta sig till stan den dagen man inte vill gå eller cykla.

Detta är verkligen en mysig etta där ni kan flytta in direkt utan att behöva renovera. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning. Varmt välkomna!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 39.8 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2387 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1956
Pris 1 850 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

- Stabil Brf med låg belåning - Låg avgift - Fiskbensparkett -

Planritning

Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Qvantenborgsvägen 10A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 39.8 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 39.8 kvm
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

HALL

Hall med mörk klinkers och vita släta väggar. Klädkammare åt vänster längre in samt plats att hänga av sig åt höger innanför entrén.

BADRUM

Badrummet ligger åt vänster i hallen. Helkaklat med inkaklat badkar. Badkaret har nyligen låtit remaljeras vilket bidrar till att badrummet känns mycket fräscht. Vitt kakel och mörk klinkers på golvet. WC, tvättställ samt spegel.

KÖK

Stort rymligt kök med plats för en ordentlig matplats. Mörk klinkers samt vita väggar. Inredning i klassiskt vitt med ek-inslag i luckorna.

Vitvaror: kombinerad kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin. Diskmaskinen fungerar men är inte inkopplad, inkoppling till kranen behövs.

VARDAGSRUM

Ljust och mycket fint vardagsrum som rymmer allt ni behöver. Fiskbensparkett och vita väggar.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Primärenergital 124

Ekonomi

Lägenhetsnummer 102
Pris 1 850 000 kr utgångspris
Avgift 2387 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, TV & Bredband
Andel av årsavgift 1,59472%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 92 415 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen, lämnad av föreningens ekonomiska förvaltare SBC

Förening

Föreningsnamn Brf Västanfläkt
Organisationsnummer 745000-0257
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Västanfläkt är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1958 när husen byggdes. Föreningen består av 44 st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, med adress Slåttervägen 11A och 11B samt Qvantenborgsvägen 10A och 10B. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Örehus.

EKONOMI
Avgiften höjdes inte inför 2024.
Avgiften höjdes senast inför 2023, då med 5%.

Inga beslut om avgiftshöjning finns idag, kontrollerat med ordförande 2024-03-08.

UNDERHÅLL
2024: Installation av kodlås på föreningens fyra entréportar.
2024: Installation av individuell mätning av hushållselen
2023: Relining av avloppsstammar
2016: Renovering av tak
2014: Ommålning av Fasad
2001: Installation av säkerhetsdörrar
1992: Byte av fönster

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren på Qvantenborgsvägen 10B utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, torkrum och mangel.
Cykelkällare finns i båda husen.
På Slåttervägen 11 finns ett gästrum som får användas av medlemmarna.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Kabel-TV via Com hem. Grundutbud ingår i avgiften.
Bredband via Bahnhof 1000/1000. Ingår i avgiften.

FÖRRÅD
Det finns ett källarförråd och vindsförråd som tillhör lägenheten.

PARKERING
Det finns gratisparkering längs gatan. Föreningen har 6 parkeringsplatser och 5 garageplatser som man kan hyra. För närvarande är alla platser uthyrda (kösystem råder). Kostnad ca 400kr/månad.

ÖVRIGT
Föreningen har gemensam el med individuell mätning. Varje medlem debiteras utifrån förbrukning kvartalsvis.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2024-05-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende