VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Nöbbelöv, Lund

Nöbbelövs torg 3

Mycket fin trea med låg avgift! På ett av husets tveklöst bästa lägen, på våning fem med balkong åt söder, väntar denna i synnerhet välplanerade trea på ny ägare. Huset lät uppföras 2016. Bostaden och dess material känns därför fortfarande högst aktuella och här kan ni flytta rak in och börja trivas redan från första dagen.

Med en modern och nästa nybyggd lägenhet kommer många fördelar. Bland annat ges vi ett stort rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ljus och luftig öppen planlösning och stora fönsterpartier. Lägenhetens planlösning bidrar verkligen till att bostaden känns rymlig och ljus. Den öppna lösningen och den fria utsikten gör att kvadratmeterna känns fler och att den är välplanerad tror vi att de flesta håller med om. I köket har nuvarande ägare låtit installera en exklusiv vinkyl, något som förutom sin funktion också bidrar till en förhöjd känsla vad gäller den materialla utrustningen.

Låga avgifter, en sund belåningsgrad och det faktum att huset är nästan nytt utan underhållsbehov gör detta till ett tryggt köp. Att lägenheten dessutom ligger näst högst upp med söderläge är ytterligare plus.

Området är grönt och lummigt med flertalet fina promenadstråk intill och med gångavstånd till Gunnesbo Tågstation är läget ypperligt! Utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter och via cykelbanan kan ni trampa till Centralstationen och Lunds myllrande stadskärna men också till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud. I närheten finns välsorterad ICA butik, pizzeria mm. I området finns flera förskolor som alla ligger inom promenadavstånd.

Välkomna att boka in er på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 69.4 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3632 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastiskt fin trea näst högst upp i huset med söderbalkong!

Planritning

Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nöbbelövs torg 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 69.4 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 5 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadhus
Boarea 69.4 kvm
Byggnadsår 2016
Kommentar till byggnadsår Byggherre: Stena Fastigheter
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Praktiskt hall med klinkergolv som senare går över till ekparkett, som är genomgående för hela bostaden. Plats för den vardagliga avhängningen åt vänster samt med klädgarderob längre in. Från hallen nås även en mycket rymligt klädkammare/förråd.

VARDAGSRUM MED BALKONG

Ljust sällskapsrum i öppen lösning mot köket. Härifrån når ni balkongen. Stora fönsterpartier ger bra ljus. Utsikt åt söder ger er många soltimmar på balkongen. Ekparkett och vita väggar.

KÖK

Köksinredning från Smedstorp som sedan 1945 levererat kvalitetskök från Österlen med fokus på just kvalitet och traditionellt hantverk. Köksinredningen är väl tilltagen och det finns gott om arbetsyta för flertalet kockar och lika gott om förvaring i bänk- och väggskåp. Till höger om kyl och frys finns vinkyl. Den tilltänkta matplatsen rymmer stort matsalsbord och är ljust belägen vid fönstren.

Vitvaror 2016: kyl (Elektro Helios), frys (Elektro Helios), spis/ugn (Elektro Helios), diskmaskin (Elektro Helios), inbyggnadsmikro (Elektro Helios), fläktkåpa (Franke) samt vinkyl.

BADRUM

Stort och praktiskt badrum med golvvärme, handdukstork och egen tvättmaskin och torktumlare (Elektro Helios). Maskinerna står jämte varandra och ger då en naturlig avlastningsplats och ovanför finns vägghängda linneskåp. Dusch med glasvägg, tvättkommod från IFÖ och badrumsskåp från Svedbergs. Vita kaklade väggar och grå klinker. Ett bra tilltaget badrum som uppfyller alla de krav på bekvämligheter man kan tänkas ha idag.

SOVRUM 1

I det större sovrummet finns det givetvis plats för stor dubbelsäng. Längs ena hela väggen finns inbyggda garderober med praktiskt inredning och vita dörrar. Ekparkett och ljusa väggar samt med mörkblå fondvägg vid huvudändan av sängen.

SOVRUM 2

Bostadens mindre sovrum används idag som kontor. Rummet fungerar utmärkt som barnrum, tonårsrum eller gästrum. Här finns två garderober. Ekparkett och vita väggar.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-12-16
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4-1403
Pris 2 450 000 kr
Avgift 3632 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Värme, kallvatten.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,36985%
Andel av årsavgift 3,74422%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 427 505 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Siffra lämnad av föreningens förvaltare.

Förening

Föreningsnamn Brf Nöbbelövet 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-6849
Gatuadress HOF 26479, FE 258
Postnummer 10569
Ort Stockholm
Epostadress johanj090@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Nöbbelövet 4 består av 30 lägenheten, samtliga upplåts med bostadsrätt och har adress Nöbbelövs Torg 3. Huset stod färdigt 2016 och lät uppföras av Stena Fastigheter. Huset är miljöcertifierat.

Föreningen höjde inte avgiften inför 2023. Avgiften höjdes senast oktober 2023, då med 10%.

GEMENSAM VATTEN & EL-AVLÄSNING
Varje hushåll har individuell varmvatten-avläsning. Avläsning görs en gång per år. Ägare betalar alltså endast för sin verkliga förbrukning. Även hushållselen mäts individuellt för att medlemmarna ska slippa betala den fasta nätavgiften.

ÖVRIGT
Huset stod klart 2016 och därför finns idag inga direkt planerade underhållsarbeten, än mindre renoveringar. Under våren 2024 kommer föreningen färdigställa byggnation av ett cykelförråd.

I samband med varje överlåtelse genomför föreningen en genomgång av lägenheten, en så kallad "tillsyn".
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 30
Parkering Parkeringsplats finns på intilliggande parkeringsdäck, 250kr för ett månadskort (ej specifik plats).
Garageplats 500kr/månad. Handikapparkering finns i anslutning till huset.
Tv och bredband Fiber-bredband med hastighet av 250/250 mbit, ingår i avgiften. Kabel-TV med 15 kanaler i basutbud, ingår i avgiften. Snabbare bredband kan tecknad med Tele2 mot extra månadskostnad.
Överlåtelseavgift 2006 kr
Pantsättningsavgift 710 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende