Visningar

Söndag 3 Juli KL: 11:00 - 11:30 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Nöbbelöv, Lund

Nöbbelövs Torg 3

Perfekt student-etta med balkong! Nu finns det möjlighet att bli ägare till en mycket trivsam etta i de nybyggda och alltid lika populära husen vid Nöbbelövs Torg. En lägenhet där ni kan flytta rakt in utan att bekymra er för att renovera. Huset stod klart 2016 och det märks med sina fina materialval, stort badrum med egen tvätt och tork, ljus och öppen planlösning - närmre nyproduktion är svårt att komma. Den stora balkongen är ett stort plus och gör att lägenheten växer under den varmare delen av året.

Nöbbelöv ligger i den norra delen av stan med cykelavstånd till allt ni kan tänka er. Ni cyklar till LTH, Ekonomicentrum och övriga Universitetsområdet på ca 15 minuter. Till Gunnesbo Tågstation är det gångavstånd och utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter. Till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud ka ni också ta cykeln. Alldeles i närheten finns ICA butik, pizzeria mm. Nära till bra promenad och motionsspår.

Låg månadsavgift som även inkluderar bredband. Stabil förening som sänkte avgifterna för något år sedan.

Välkomna att boka in er visning av en riktigt fin etta!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 32.4 kvm
Avgift 2114 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 1 650 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

- Låg avgift - Balkong - Nybyggd 2016 - Sovalkov - Diskmaskin - Tvättmaskin & Torktumlare -

Planritning

Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nöbbelövs Torg 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32.4 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 32.4 kvm
Byggnadsår 2016
Kommentar till byggnadsår Stena Fastigheter
Fönster Isloer
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från/tillluft

Rum

HALL

Hall med mörk klinker innanför entrén. Plats för avhängning och hatthylla till vänster och ingång till större klädkammare/förråd åt höger. Ljusa släta väggar, vilket är genomgående för hela lägenheten vilket också ekparketten är, som tar vid efter klinkern.

KÖK

Vit köksinredning från Smedstorp. Köksinredningen är väl tilltagen och det finns gott om arbetsyta och lika gott om förvaring i bänk- och väggskåp. Till vänster om kyl och frys finns städskåp med passande inredning. Plats för matbord vid fönstret.

Vitvaror 2016: kyl/frys (Elektro Helios), spis/ugn (Elektro Helios -16), diskmaskin (Elektro Helios), inbyggnadsmikro (Elektro Helios) samt fläktkåpa (Franke).

SÄLLSKAPSRUM M. BALKONG

Med öppen planlösning mot köket och med stort fönsterparti och balkongdörr känns rummet luftigt. Sovalkoven gör att ni får undan sängen och kan möblera med mindre soffa, fåtölj eller en extra arbetsplats med skrivbord. Balkongen är verkligen väl tilltagen och ger plats för stort matbord. Vänd på rätt håll med läge åt väster, vilket ger er eftermiddagssol.

BADRUM

Stort och praktiskt badrum med golvvärme, handdukstork och egen tvättmaskin och torktumlare (Elektro Helios -16). Maskinerna står jämte varandra och ger då en naturlig avlastningsplats och ovanför finns vägghängda linneskåp. Dusch med glasvägg, tvättkommod från IFÖ och badrumsskåp från Svedbergs. Vita kaklade väggar och grå klinker. Ett bra tilltaget badrum som uppfyller alla de krav på bekvämligheter man kan tänkas ha idag.

Energideklaration

Utförd Ja, 2019-12-16
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4-1204
Pris 1 650 000 kr utgångspris
Avgift 2114 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten, kabel-tv & bredband (100/100mbit)
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,33291%

Förening

Föreningsnamn Brf Nöbbelövet 4
Organisationsnummer 769630-6849
Gatuadress HOF 26479, FE 258
Postnummer 10569
Ort Stockholm
Epostadress johanj090@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Nöbbelövet 4 består av 30 lägenheten, samtliga upplåts med bostadsrätt och har adress Nöbbelövs Torg 3. Huset stod färdigt 2016 och lät uppföras av Stena Fastigheter. Huset är miljöcertifierat.

Inga beslutade avgiftshöjningar finns i dagsläget, kontrollerat 2022-06-05. Avgiften sänktes för ett par år sedan.

GEMENSAM VATTEN & EL-AVLÄSNING
Varje hushåll har individuell varmvatten-avläsning. Avläsning görs en gång per år. Ägare betalar alltså endast för sin verkliga förbrukning. Även hushållselen mäts individuellt för att medlemmarna ska slippa betala den fasta nätavgiften.

Huset stod klart 2016 och därför finns idag inga direkt planerade underhållsarbeten, än mindre renoveringar. Däremot planeras det under 2021 byggas ett cykelförråd.

I samband med varje överlåtelse genomför föreningen en överlåtelsebesiktning, en så kallad "tillsyn".
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 30
Parkering Parkeringsplats finns på intilliggande parkeringsdäck, 250kr för ett månadskort (ej specifik plats). Garageplats 500kr/månad. Handikapparkering finns i anslutning till huset.
Tv och bredband Fiber-bredband med hastighet av 100/100mbit, ingår i avgiften. Kabel-TV med 15 kanaler i basutbud, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1655 kr
Pantsättningsavgift 710 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende