Visningar

Söndag 26 Maj KL: 17:00 - 17:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Arenaparken, LUND

Mittlinjen 15

Välkommen till en stilren 2:a med öppen planlösning, väl genomtänkt för att utnyttja varje kvadratmeter och med en fönstersättning som ger ett härligt ljusinsläpp. Här är materialstandarden hög med snygg finish på detaljerna. Bl a finns enhetlig ekparkett på golven, fönsterbänkar i vacker kalksten, en häftig ekdetalj som ramar in fönsterpartiet mot balkongen samt ett fullutrustat kök och badrum i modern design. Stor möblerbar balkong i söderläge. Välkommen på visning!

Populära Arenaparken är ett av Lunds nyare områden med ett mycket bra läge i stan. Brf Central Park gränsar till Arenatorget, Sparbanken Skåne Arena och Klostervallens grönskande omgivningar. Som granne till lummiga Stadsparken är en joggingtur aldrig långt borta. Gym och ishall finns runt hörnet och Högevallsbadet bara några minuter bort. Utmärkt kommunikationsvägar med cykel, bil, buss eller den nya pågatågstationen i Klostergården. Här har du nära till allt, oavsett om du är student eller jobbar i Lund eller närliggande kommuner.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3500 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Karin Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Modern och kvadratsmart 2:a med alla bekvämligheter i populära Arenaparken!

Planritning

Karin Nilsson

Karin Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mittlinjen 15

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Bredband Telia Triple Play

Rum

Entré

Välkommen in i en rymlig hall som erbjuder mycket förvaring i intilliggande förråd/klädkammare.

Vardagsrum

Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket i vinkel där matplatsen binder dem samman. Lättmöblerat för soffgrupp med tv, varifrån man har bra kontakt med köket.

Kök

Modernt kök i vitt med inbyggda vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, ung, micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Vitt kakel ovanför en betongmönstrad laminatskiva.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Längs ena väggen löper tre stora skjutdörrsgarderober för klädförvaring.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusgrå klinker och vita väggar. Här finner du en duschhörna med glasväggar, WC, vask med stor kommod, spegel med inbyggd belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med ett praktiskt skåp ovanför.

Balkong

Balkongen som kan möbleras med matbord eller loungegrupp har ett härligt söderläge och fina vyer mot den gröna innergården och vidare västerut.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-12-15
Primärenergital 50

Ekonomi

Lägenhetsnummer 023
Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 3500 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten och BR-tillägg. Obligatoriskt tillägg för internet 249 kr/mån. IMD el och varmvatten, faktureras i efterhand efter verklig förbrukning. (Säljaren informerar om en månadskostnad om 300-350kr/månad för 2 personer.)
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,72621%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 795 560 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn Brf Central Park i Lund
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-4809
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Central Park i Lund registrerades 2016.
Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 147 lägenheter.
Lägenhetstyp 1 RoK 43 st, 2 RoK 93 st, 3 RoK 11 st.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till fibernät för data, tele och TV genom Telia Triple Play. Avgift för detta tillkommer.

INDIVIDUELL MÄTNING
Individuell mätning för el och varmvatten. Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten/varmvattenförbrukning samt hushållsel mäts separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

PARKERING
Ett garage finns byggt under fastigheterna och delas med grannföreningen brf Arenatoppen. Garaget och innergården ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med Bostadsrättsföreningen Arenatoppen. Föreningens medlemmar har tillgång till 50 garageplatser, varav 2 MC-platser. Kostnad 800kr/mån. 18 av platserna är utrustade med laddstolpe som kostar 300 kronor extra i månaden. Boende kontaktar Apcoa för att hyra garageplats. Kötiden är generellt några månader, men kan få fortare. Föreningen är även ansluten till en bilpool. Upp- och nedfart till garaget finns på Finalgatan 15A, hiss från garaget direkt till lägenheterna.

Föreningens medlemmar har även möjlighet att hyra parkeringsplats av LKF i närliggande parkeringsgarage. Parkeringsplatser finns även precis utanför längs med Finalgatan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd finns både i källaren och på innergården. Barnvagnsrum finns i källaren.

EKONOMI
Föreningen tar ut överlåtelseavgift och pantsättningsavgift enligt stadgarna. Mer info om föreningens ekonomi finns i den senaste årsredovisningen på MOHV.se.

ÖVRIGT
Se föreningens hemsida för mer info och detaljer samt kontaktuppgifter https://www.brfcentralpark.se/?rID=1065

Ovan uppgifter är tagna ur den ekonomiska planen, Årsredovisning och efter avstämning med bostadsrättsföreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med föreningens styrelse.
Föreningens ekonomi I december 2023 omförhandlades ett av lånen på 3 år till en ränta om 3,14%.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 147
Renoveringar 2024 - Föreningen planerar underhåll av tak och golv.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Lägenheten har genomgående ekparkett på golv och vitmålade väggar med ett par fonder i härlig kalkfärg.

Dokument

Området

Arenaparken är ett nytt aktivt område i södra Lund. Ända sedan det första spadtaget togs har området varit på tal som ett av Lunds nya spännande och City-nära områden. Arenaparkens bostadsområde erbjuder något för alla. Ta en kort promenad genom stadsparken och slå dig ner på ett av Lunds många fik och insup den riktiga Lunda-atmosfären. Eller varför inte ta del av de många sportaktiviteter som erbjuds i närheten såsom 24sevenFitness gym på Arenatorget 3 med medlemspriset från 199kr/månad och öppet dygnet runt. Högevalls badet är nära som också har Actic gym (10 minuters promenad) eller den nya parkourbanan på Arena-området. Även utegym och löparspår finns nära, för att inte nämna idrottsplatsen och ishallen som ligger alldeles i närheten. Dags att komma i form!

Närområde

Stor Lidl butik finns precis intill området. Även mindre livs och pizzeria finns i området.

Kommunikation

Är du cykelburen som så många andra Lundabor tar du dig enkelt upp till stan och Universitetsområdet och LTH. Om du lämnar cykeln i cykel-förrådet kan du promenera till stan på drygt 10 minuter. Föredrar du bussen finns hållplatsen "Lund Arenan" för stadsbuss med linjenummer 1 väldigt nära på avstånd. Här stannar och avgår även regionsbussar. Något mer söderut på Klostergården finns stadsbuss nr 6 men också en servicelinje som stannar vi pårop/vink. Allmänna avstånd med bil att känna till kan vara, 15 min Malmö, 15 min Eslöv, 30 min Landskrona, 40 min Helsingborg, 30 min Malmö Airport.

Parkering

Området består av en rad olika bostadsrättsföreningar och de flesta erbjuder garageplatser under husen. Gästparkeringar finns också.

Räkna på ditt nya boende