Visningar

Söndag 26 Mars KL: 11:00 - 11:30 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Måndag 27 Mars KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Boka visning
Linero, LUND

Kämpagränden 3A

(URSPRUNGLIGEN 4 RUM OCH KÖK) Nu letar en av de större lägenheterna i skuldfria Brf Linero efter ny ägare. Lägenheten fördelar sig över 95kvm med två-tre sorvum, två helkaklade badrum samt fräscht kök med "walk-in skafferi". En bostad som ger er ett bra första intryck redan innanför dörren. Genomgående fräsch med nyligen renoverade ytskikt med släta bredspacklade väggar mm. Samtliga dörrar och karmar i lägenheten är utbytt vilket också bidrar till en nyare och fräschare känsla. Under de 26 år som nuvarande ägare bott och trivts här har de löpande gjort förbättringar och det märks att allt är mycket väl omhändertaget. Nu är det dags för någon annan att ta över stafettpinnen.

Föreningen och dess omgivningar är ytterst välskötta med prydliga planteringar, flertalet lekplatser inom området och med angränsning till de böljande rapsfälten i öster är läget, som ligger på en höjd, riktigt fint.

Kämpagränden 3A ligger bra i området vilket gör att det är insynsskyddat i såväl sovrum som i vardagsrum och kök. När det väl är säsong möts vi av en fin grönska utanför fönstren vilket bidrar till en trevlig och harmonisk känsla i bostaden.

Brf Linero tillhandahåller övernattningsrum för sina medlemmar som går att hyra då vänner och familj är på besök. Festlokal går att hyra, så även odlingslotter. Att föreningen är obelånad vittnar om att den är välskött, vilket som sagt syns och märks i området. En stark ekonomi i föreningen borgar även för att en god investering. Området är lugnt och avstånden in till stan är inte långt. Sätt er på stadsbussen och ni är på centralen på ca 15 minuter. Även om ni cyklar till stan tar det er 15 minuter.

I närheten finns bra motionsspår och promenadstråk och har ni småbarn är läget verkligen bra med lekplats och välsorterad ICA butik i närheten. Även inom föreningens område finns lekplats. Intill ICA finns bland annat 24seven Fitness gym, apotek, vårdcentral och BVC. Förskolor och skola ligger nära, så även idrottsanläggningen Vikingahallen.

- Lägenheten har säkerhetsdörr.
- Parkering går att hyra för 25kr/månad utomhus och 180kr/månad för garageplats.
- Förråd finns precis bredvid lägenheten i trapphuset.
- Barnvagnsförråd i trapphuset.
- Föreningen är välskött och obelånad.
- Tillträde är flexibelt.
- 5753kr i reperationsfond som tillfaller ny ägare.

Välkomna att boka in er på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5463 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Fin och fräsch trea (tidigare fyra) med söderbalkong, två badrum i skuldfri och stabil förening!

bild bild 2

bild
bild
bild 2
bild 2
Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kämpagränden 3A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 95 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 95 kvm
Byggnadsår 1971
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL MED KLÄDKAMMARE

I hallen finns stora skjutdörrsgarderober med spegeldörrar, gott om förvaring! Ljus laminatgolv och släta väggar målade i beige ton. Längre in i hallen finns en stor och rymlig klädkammare.

KÖK

Fräscht kök med bra matplats vid fönstret. En lyxig detalj är "walk-in skafferiet" som rymmer massor och dessutom finns det belysning och el-uttag för mikro etc.

Vitvaror: varmluftsugn med spishäll (Electrolux 2017), köksfläkt, kyl (Electrolux 2017), frys (ElektroHelios 2010) samt diskmaskin (Electrolux 2017).

Ljust laminatgolv och bredspacklade väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet ligger jämte köket och har stor balkong åt söder. Möjligt att öppna upp mellan kök och vardagsrum för den som vill. I vardagsrummet ligger laminatgolv, väggarna är släta och bredspacklade samt med fondvägg i tegel-imitation. Integrerade LED-spotlights längs taket ger en lyxig känsla.

SOVRUM 1

Det ena sovrummet ligger bredvid klädkammaren och används idag som "master-bedroom". Inrett med garderober som ingår i köpet. Ljust laminatgolv, likadant som i hall och kök samt tapetserade väggar. Insynsskyddat läge.

SOVRUM 2 (möjligt att dela av)

Det andra sovrummet har från början bestått av två mindre sovrum. Att sätta upp en vägg och dela av rummet samt montera en dörrpost från hallen såsom det var från början är ingen stor operation. Tveka inte att fråga ansvarig mäklare för mer info eller om hjälp att be om en offert från hantverkare.

Idag inrett med fondtapett samt grönt klickgolv. Även detta sovrum ligger insynsskyddat. Rummet är stort och ni får enkelt plats med soffa och arbetsplats eller varför inte låta barnen dela rum, här får de båda plats!

BADRUM 1

Det första badrummet ligger till höger vid entrén. Fräscht och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Stort duschutrymme med glasdörr. Övrig utrustning: WC, tvättställ med underkåp, två väggskåp samt handdukstork.

BADRUM 2

Det andra badrummet är inrett med hörnbadkar, perfekt för barnen. Även detta badrum är helkaklat och fräscht. Övrig utrustning: WC, tvättställ med underskåp samt dubbla väggskåp.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0209
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 5463 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, TV & bredband
Inre reparationsfond 5 753 kr
Andel i förening 0,47813%
Andel av årsavgift 0,47813%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Linero
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 745000-3871
Gatuadress Kämpagränden 21 D
Postnummer 22476
Ort Lund
Epostadress styrelsen@brf-linero.se
Hemsida http://www.hsb.se/skane/brf-linero-i-lund
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Linero är en HSB-ansluten bostadsrättsförening bildad 1971 bestående av 274 bostadsrätter där föreningen äger marken. Tillsyn tillämpas.

Brf Linero har en informativ hemsida med detaljerad information: https://www.hsb.se/skane/brf/linero-i-lund/

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se

PARKERING
Parkering med parkeringstillstånd för de boende, 25kr/mån. Det finns även 107 garageplatser i föreningen som kan hyras för 180 kr/mån, dessa har separat kö.

TV & INTERNET
Bredband från bredbandsleverantören A3 ingår i avgiften, 1000/1000 mbit.
TV från Tele2, grundutbud ingår i avgiften.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
- Cykelkällare finns i hus nr 5, 13, 17 & 21.
- Tvättstugor finns i hus 5, 13, 17 samt 21.
- Grovtvättmaskiner för mattvätt finns i hus 5 och 17
- Kolonilott, kontakta vicevärden under expeditionstid vid intresse.
- Föreningen har ett övernattningsrum, hyran är f.n.100 kr per dygn.
- Föreningen har en fritidslokal som kan disponeras av föreningens medlemmar. Hyra för lokalen f.n. 200 kr.
- I källaren i hus 5 finns det ett bordtennisrum.

I varje trappuppgång finns ett barnvagnsrum. Detta rum får också användas till barncyklar.
Vuxencyklar, mopeder och liknande får inte ställas i detta rum. Cyklar ska ställas i cykelställen utomhus eller i cykelkällare i hus nr 5, 13, 17 och 21.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja månadsavgifterna med 2% 2023 och 3% årligen 2024-2026 som en del i att finansiera stambytet. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se. Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen bekostas kollektivt av föreningen.

PLANERAT UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
Föreningen har fattat beslut om att genomföra stambyte med badrumsrenovering. Varje lägenhet kommer att få ett nytt standardbadrum på föreningens bekostnad. Man har möjlighet att själv göra vissa tillval. Projektstart enligt föreningens bedömning tidigast i slutet av 2023. Stambytet och badrumsrenoveringen kommer att finansieras genom avgiftshöjningar 2% 2023 och 3% per år 2024-2026, allt enligt föreningens beräkningar. Mer information finns på föreningens hemsida.

Planer:
Bergvärme och solcellspaneler på taken.
Det planeras för att införa gemensam el.
Upprustning av lekplatser på området.

Se årsredovisning för utfört underhåll eller föreningens hemsida https://www.hsb.se/skane/brf/linero-i-lund/

GEMENSAM EL
Beslutet att införa gemensam el som togs på stämman 2021 ger föreningen mandat att genomföra bytet för samtliga lägenheter under 2022 - 2023.

ÖVRIGT
Föreningen vill att den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-02-09. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 274
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden - säljaren disponerar ett förråd beläget precis utanför lägenheten i trapphuset.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende