VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Gunnesbo, LUND

Gunnesbovägen 58

Nu kan vi presentera en drömtrea på markplan med en totalrenoverad interiör. Fint kök som inte lämnar något att önska med köksö, granitbänkskiva och rostfria vitvaror. Läckert helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Övriga ytor är också renoverade och lägenheten ger ett riktigt bra intryck. Här är det bara att flytta rakt in!

Njuta bör man, och njuta kan man verkligen gör här med dubbla uteplatser. På framsidan har ni en stor stensatt miljö där ni ka möblera med utemöbler eller dylikt. På baksidan finns trädgård och mindre grästäppa. Baksidan vetter åt söder och kommer därför ge er många soltimmar. Här kan ni ta fram grillen under sommaren och njuta av att ha ert eget "mini"-radhus.

Lägenheten är alltså i mycket fint skick och läget i området är bra med sin södervända baksida. Föreningen är stabil och aktiv, har gemensam el och har nyss lagt om taken och installerat solpaneler för att effektivisera energiförbrukningen i föreningen. Flera gemensamma tvättstugor finns och i avgiften ingår en egen parkeringsplats. För familjens minsta finns det flera lekplatser på föreningens område och förskola finns också inom området.

Läget på Gunnesbo är lugnt och omtyckt. Många uppskattar de bra kommunikationerna med stadsbuss som avgår precis bredvid och cykelavståndet till stan. Till Nova-området är det gångavstånd och likaså till Mobilia där det finns både ICA Kvantum och Stora COOP.

Välkomna att boka in er på visning. Denna vill ni inte missa!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 70 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5009 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1984/85
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Dubbla uteplatser - Kök med köksö och granitskiva - Renoverat badrum med tvättmaskin - Egen p-plats

Planritning

Planritning
Planritning
Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gunnesbovägen 58

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 70 kvm
Byggnadsår 1984/85
Ventilation Mekanisk

Rum

HALL

Ljus hall med grå klinkers och vita väggar. Klädhängare åt höger samt två garderober för extra förvaring. Längre in i hallen åt höger finns en rejäl klädkammare, bra inredd med hyllsystem.

KÖK

Köket är ett av lägenhetens absoluta trumfkort. Mycket smakfullt renoverat med påkostade material. Stor köksö med granitbänkskiva och mängder av förvaring. Detta är verkligen ett kök att trivas i! Vita luckor, vitt kakel och rostfria vitvaror.

Vitvaror: Integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn med varmluft, inbyggnadsmikro, spishäll samt köksfläkt (mekanisk, ej kolfilter).

Golvvärme, grå klinkers och vita väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är ljust och har fönster och altandörr åt söder. Laminatgolv och väggar målade i ljusgrå kulör. För er som vill kan ni möblera med både matbord och soffa här. Nuvarande ägare använder ett av sovrummen som matsal men vardagsrummet rymmer soffa och matbord.

SOVRUM 1

Det första sovrummet ligger jämte köket. Plats för dubbelsäng och garderober. Vill man få in en arbetsplats i rummet också är det möjligt. Väggar målade i mörkblå ton och heltäckningsmatta på golvet (laminatgolv finns under). Fönster ut mot framsidans uteplats.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet är det som idag används som matsal. Det ligger jämte vardagsrummet och har fönster mot baksidan. Ljusgrå väggar samt laminatgolv.

BADRUM

Mycket fräscht och smakfullt badrum med en lyxig känsla som lät renoveras 2019. Duschdörrar i klarglas, takdusch, tvättkommod med dubbla utdragbara lådor, spegelskåp med integrerad belysning samt tvättmaskin. En extra komfort är att badrummet har golvvärme (vattenburen, ej el)

TRÄDGÅRD/UTEPLATS

Stensatt uteplats på framsidan, en av de större i området. Trädgård med mindre grästäppa & trädäck på baksidan.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0159
Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 5009 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. parkeringsplats, värme, vatten, TV & bredband (1000mbit).
Andel i förening 0,52342%
Andel av årsavgift 0,5235%

Förening

Föreningsnamn BRF Fornfyndet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716407-2329
Gatuadress Gunnesbovägen 80
Postnummer 22654
Ort Lund
Epostadress styrelsen.fornfyndet@gmail.com
Hemsida www.fornfyndet.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fornfyndet är en äkta förening som bildades 1985/1986 och omfattar 178 lägenheter, varav fyra utgör förskola. Lägenheterna ligger i 2- respektive 4-planshus. Inom området finns bl a lekplats, förrådsbyggnader och parkeringsplatser. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och Bredablick den tekniska förvaltningen.

EKONOMI
Föreningens senaste årsredovisning finns på MOHV.se. Avgiften höjdes med 3% 2022 efter att ha varit oförändrat i några år.

UTFÖRT UNDERHÅLL
2022 Renovering av tak på låghusen
2022 OVK av ventilationen i samtliga lägenheter
2021 Renovering av parkeringsplatser, installation av laddstolpar
2019 Byte av FTX-fläktar i lägenheterna
2019 Installation av tag-system i portar, tvättstugor mm
2016/17 Renovering och målning av träplank
2016/17 Spolning av avloppsledningar och dagbrunnar
2016 Obligatorisk ventilationskontroll utförd, renovering av lekplats.
2015 Dränering av föreningens samtliga fastigheter
2011 Tvättstugor & Yttre belysning
2009 Spolning av avloppsstammar
2008 Renovering fönster

PLANERADE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
Installation av solceller
Renovering av tak på låghusen
Restaurering av utemiljö
Installation av laddstolpar

GEMENSAM EL
Föreningen köper gemensamt in el till samtliga lägenheter i föreningen. Varje lägenhet debiteras för sin förbrukning. Avläsning sker en gång per år och baserat på årsförbrukningen beräknas månadsavgiften för det kommande året. Efter avläsningen korrigeras debiteringen för det gångna året genom en förnyad årsberäkning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje kvarter har två tvättstugor som är belägna i höghusen och det finns totalt sex tvättstugor i föreningen. Bokning av tvättid sker digitalt. Tid kan bokas i samtliga tvättstugor. I samma hus som expeditionen finns bastu att tillgå. Det finns en fritidslokal på Rudeboksvägen 66 som kan bokas för 100kr per dag. Föreningen har en övernattningslokal som kan bokas av medlemmar, till en kostnad av 100:- per dygn. Det finns även cykelförråd.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Vill du ha en extra parkeringsplats vänder du styrelsen. Det finns ett antal p-platser som går att hyra med eller utan el för motorvärmare på Rudeboksvägen. Föreningen har också ett motorcykelgarage där man kan hyra plats. Kostnaden är 180 kronor/månad (utan el) eller 240 kronor/månad (med el för motorvärmare).

TV OCH INTERNET
Kabel-TV via ComHem (grundutbud) samt Bredband via Bahnhof (100/100mbit), ingår i avgiften.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande, men vill att den boende äger minst 10%

Föreningens hemsida www.fornfyndet.se

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Övrigt

Allmänt om bostaden - Säljaren disponerar ett förråd

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende