Visningar

Söndag 2 Oktober KL: 12:45 - 13:15 Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se Boka
Boka visning
Gunnesbo, Lund

Gunnesbovägen 42

I lummiga kvarter på populära och barnvänliga Gunnesbo väntar en markplanstrea med härlig trädgård i sydvästläge, tilltagen gräsmatta och stensatt uteplats. Trädgården är uppvuxen med omkringliggande häck och här kan ni skapa er egen oas och njuta av trädgårdslivet. Läget i området är bra med lekplatser och parkeringsplats på nära avstånd och det rättvända läget på trädgården ger er mängder av sol!

I avgiften ingår vatten, värme, bredband (100Mb), TV och egen parkeringsplats. Planlösningen är bra med de båda sovrummen och vardagsrum lugnt placerat mot den egna trädgården. Båda sovrummen är i väl tilltagen storlek och köket rymmer matplats för familjen. Föreningen har gemensamt el-abonnemang för lägre kostnader för medlemmarna och de är i tag med att installera solcellspaneler för att effektivisera driftskostnaderna.

Området, som byggdes på slutet av 80-talet är väl uppvuxet, en riktig idyll, med flertalet lekplatser och grönområden. Flera välsorterade stora matbutiker finns på gångavstånd och någon enstaka minut längre bort ligger Nova Lund shoppingcenter. Till stan cyklar ni på 15 minuter, annars åker ni stadsbuss linje 4 som går förbi föreningens område.

Välkomna att boka in er på visning.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 70 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5009 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1984
Pris 2 300 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fredrik Selmerhagen
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 03
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Trerumslägenhet på markplan med stor härlig trädgård i sydvästläge!

Planritning

Planritning
Planritning
Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gunnesbovägen 42

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 70 kvm
Byggnadsår 1984
Ventilation Mekanisk

Rum

HALL

Utanför entrén finns en mindre stensatt uteplats. Här kan ni möblera med mindre bord eller använda ytan som uppställningsplats för era cyklar. I hallen ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade. Två garderober samt hatthylla för den vardagliga avhängningen.

KÖK

Kök med matplats vid fönstret. Köksinredning i vitt, mörk bänkskiva i laminat samt rostfria vitvaror. Laminatgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet ligger mellan de två sovrummen och har utgång till trädgården. Parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 1

De båda sovrummen håller nästan samma storlek, det till vänster om vardagsrummet är något större. Detta gör att ni kan använda vilket som primära sovrummet. parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet har plastmatta och tapetserade väggar. Även det, som sagt, i bra storlek och rymmer dubbelsäng om man så vill.

BADRUM

Badrum med plastmatta och delvis kaklade väggar. Inrett med badkar, tvättkommod, spegelskåp samt handdukstork.

TRÄDGÅRD

Trädgården vetter mot sydväst och ger er massor av soltimmar. För dig som tidigare bott i villa men vill ha en mindre, mer praktiskt bostad men ändå kunna ha en trädgård är detta verkligen perfekt. Eller också för er som vill ta steget och få huskänsla, kunna sitta ute och grilla, njuta av solen eller anlägga pallkragar för odling.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 167
Pris 2 300 000 kr utgångspris
Avgift 5009 kr/mån
Kommentar inkl. egen p-plats, värme, vatten, TV & bredband
Driftkostnad 8 568 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 8 568 kr

Föreningen läser av elen 1 gång / år. Publicerad kostnad är baserad på nuvarande familjs konsumtion (två vuxna och tre barn).

Andel i förening 0,52342%
Andel av årsavgift 0,5235%

Förening

Föreningsnamn BRF Fornfyndet
Organisationsnummer 716407-2329
Gatuadress Gunnesbovägen 80
Postnummer 22654
Ort Lund
Epostadress styrelsen.fornfyndet@gmail.com
Hemsida www.fornfyndet.se
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Fornfyndet är en äkta förening som bildades 1985/1986 och omfattar 178 lägenheter, varav fyra utgör förskola. Lägenheterna ligger i 2- respektive 4-planshus. Inom området finns bl a lekplats, förrådsbyggnader och parkeringsplatser. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och Bredablick den tekniska förvaltningen.

EKONOMI
Föreningens senaste årsredovisning finns på MOHV.se. Avgiften höjdes med 3% 2022 efter att ha varit oförändrat i några år.

UTFÖRT UNDERHÅLL
2022 Renovering av tak på låghusen
2022 OVK av ventilationen i samtliga lägenheter
2021 Renovering av parkeringsplatser, installation av laddstolpar
2019 Byte av FTX-fläktar i lägenheterna
2019 Installation av tag-system i portar, tvättstugor mm
2016/17 Renovering och målning av träplank
2016/17 Spolning av avloppsledningar och dagbrunnar
2016 Obligatorisk ventilationskontroll utförd, renovering av lekplats.
2015 Dränering av föreningens samtliga fastigheter
2011 Tvättstugor & Yttre belysning
2009 Spolning av avloppsstammar
2008 Renovering fönster

PLANERADE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
Installation av solceller
Renovering av tak på låghusen
Restaurering av utemiljö
Installation av laddstolpar

GEMENSAM EL
Föreningen köper gemensamt in el till samtliga lägenheter i föreningen. Varje lägenhet debiteras för sin förbrukning. Avläsning sker en gång per år och baserat på årsförbrukningen beräknas månadsavgiften för det kommande året. Efter avläsningen korrigeras debiteringen för det gångna året genom en förnyad årsberäkning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje kvarter har två tvättstugor som är belägna i höghusen och det finns totalt sex tvättstugor i föreningen. Bokning av tvättid sker digitalt. Tid kan bokas i samtliga tvättstugor. I samma hus som expeditionen finns bastu att tillgå. Det finns en fritidslokal på Rudeboksvägen 66 som kan bokas för 100kr per dag. Föreningen har en övernattningslokal som kan bokas av medlemmar, till en kostnad av 100:- per dygn. Det finns även cykelförråd.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Vill du ha en extra parkeringsplats vänder du styrelsen. Det finns ett antal p-platser som går att hyra med eller utan el för motorvärmare på Rudeboksvägen. Föreningen har också ett motorcykelgarage där man kan hyra plats. Kostnaden är 180 kronor/månad (utan el) eller 240 kronor/månad (med el för motorvärmare).

TV OCH INTERNET
Kabel-TV via ComHem (grundutbud) samt Bredband via Bahnhof (100/100mbit), ingår i avgiften.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande, men vill att den boende äger minst 10%

Föreningens hemsida www.fornfyndet.se

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Obligatoriskt tillägg om 714kr avseende hushållsel tillkommer avgiften. - Visst behov av uppfräschning finns såsom ommålning av väggar och snickerier. - Tvättkommod i badrummet behöver fästas.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende