Bergnäset, Luleå

Svanövägen 5


- Läge, läge, läge!
- Stor inglasning med magisk utsikt
- Renoverat kök och generöst utrymme för matplats
- Fyra sovrum
- Fjärrvärme & fiber

Varmt välkomna till Svanövägen 5 och detta fantastiska smultronställe! Denna fastighet har ett riktigt drömläge för er som älskar direkt närhet till havet och naturen. Ett mycket härligt läge med skogsparti, trädgårdsland och bärbuskar som gör det trivsamt att bo här. På fastigheten finns en hemtrevlig enplansvilla som består av ett snyggt renoverat kök med matplats i direkt anslutning, vardagsrum i lagom storlek, fyra sovrum varav det ena ligger mysigt och enskilt till från den övriga bostaden och har ett fantastiskt fönsterparti som vetter mot vattnet. Det finns även ett badrum med både dusch och badkar, generös tvättstuga, WC samt en fantastisk inglasning. Majoriteten av rummen har en svårslagen utsikt mot vattnet.

För bekvämlighetens skull finns fjärrvärme, fiber och en stor vidbyggd carport. Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta, fina planteringar och gott om utrymme för spring och lek. På tomten finns även en friggebod samt ett växthus. Sommartid har du lyxen att kunna avnjuta ett bad rakt nedanför huset där det finns en liten sandstrand med perfekt sandbotten!

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 3 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren kan du ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns en populär badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen.

Villan kommer att förhandsbesiktas och av säljarna tecknas en försäkring mot dolda fel.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 157.8 kvm + 20 kvm
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 851 kvm, friköpt
Byggnadsår 1963
Pris

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Drömläge på Bergnäset!

Fastighetskarta Snart-har

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Snart-har
Snart-har

Planritning

Planritning
Planritning
Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Svanövägen 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 157.8 kvm. Säljarens information Boaren är 118 kvm enligt taxeringsinformationen.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Fastighet Bergnäset 1:263
Boarea 157.8 kvm
Biarea 20 kvm
Byggnadsår 1963
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Plåt
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 674 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 502 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 172 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 172 000 kr
Värdeår 1963
Summa inteckningar 1 660 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr

Tomt

Tomtarea 851 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1998-639.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 25-F2002/334.1

Planbestämmelser Stadsplan

Dokument

Området

Bergnäset utgörs av delområdena Bergstaden, Gamla Bergnäset, Trollnäs, Trolleberg, Trollheden, Villastaden och Kallax företagsstad. Drygt 3 kilometer från stadskärnan når man Bergnäset genom att korsa Bergnäsbron som togs i bruk 1954. Innan dess var detta område ett sommarstugeområde som man nådde med hjälp av båt. Efter att bron stod klart blev det mer vanligt med permanentboende och idag är detta ett omtyckt bostadsområde med blandad bebyggelse. Här bor du naturskönt med skogspartier som trivsam avskiljare mellan kvarter och vägar. Vintertid är närheten till den populära isvägen och elljusspåret trevliga plusfaktorer och under sommaren finns Trolltjärns badstrand att tillgå med uppställda basketkorgar och fotbollsplan i anslutning.

Närområde

Här finns ett charmigt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral, apotek och restaurang. Vidare i området finns även pizzeria och sushirestaurang. Här på Bergnäset finns tre kommunala skolor; Mandaskolan F-6, Hedskolan F-6 och Bergskolan 7-9 samt privata Nya Läroverket F-9. Dessutom finn tre förskolor och äldreboendet Bergstaden.

Kommunikation

Till Bergnäset kan du åka med lokalbuss 3, 4 och 104 där 4:an knyter an från Luleå flygplats till Luleå tekniska universitet.

Räkna på ditt nya boende