Visningar

Onsdag 7 December KL: 16:30 - 17:00 Anmälan krävs! Boka in dig via länk till vår hemsida! Boka
Boka visning
Centrum, Luleå

Småbåtsgatan 8F


- Modernt och stilrent kök
- Optimal planlösning med härliga sällskapsytor i kök och vardagsrum
- Inglasad balkong med fint läge invid kanalen
- Helkaklat badrum samt WC
- Attraktivt läge i stan

Välkommen till denna smakfulla trerummare med fint markplansläge i Brf Kuststad, etapp 2. Bostaden erbjuder trevlig och öppen planlösning med två balkonger som båda erbjuder fin utsikt mot vattnet, ena balkongen är inglasad och är placerad längst den charmiga kanalen. Modernt och stilrent kök med fina material- och färgval, matplats invid fönster med utsikt mot den gemytliga innergården. Rymligt och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök. Det finns två sovrum i bra storlekar, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett sam två klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättsförening. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, bastu med relax och övernattningsrum. Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum samt en gemytlig innergård. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Belägen i populärt kvarter med närhet till allt som centrum har att erbjuda såsom restauranger, shopping, aktiviteter och grönområden. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 88 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4555 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 3 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Småbåtsgatan 8F

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 88 kvm. Föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med vitt tak, vita väggar och klinkergolv i grå nyans. Det finns fina förvaringsmöjligheter via hatthylla och garderob.

KÖK

Modernt och stilrent kök från Balinglöv med luckor i mörkblå nyans. Här finns det fina förvaringsutrymmen genom både under-och överskåp. Arbetsytorna är goda med plats för köksmaskiner. Vitt kakel ovan diskbänk i laminat. Den rymliga matplatsen finns vid fönstret med plats för många gäster. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, diskho, fullstor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, ugn och integrerad diskmaskin. Vitt tak, ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med vitt tak, ljusa väggar och parkettgolv. Från rummet nås även lägenhetens inglasade balkong med fint läge invid kanalen med havsutsikt.

SOVRUM

Sovrum 1 i anslutning från vardagsrum med vitt tak, ljusa väggar och parkettgolv. Här finns utgång till lägenhetens andra balkong, som även den här fin utsikt mot havet och Småbåtsgatans båthamn. Det finns även garderober med bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2 i anslutning från hall med vitt tak, ljusa väggar och parkettgolv. Det finns även 1 st garderob.

KLÄDKAMMARE

I bostaden finns två klädkammare, en i anslutning från hallen och den andra från sovrum 2.

BADRUM

Badrum i bra storlek med vitt tak, kaklade väggar i vit nyans och klinkergolv i grå nyans med golvvärme. Vägghängd WC, handfat med kommod, spegel, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

WC

WC i anslutning från hall med vitt tak, kaklade väggar i vit nyans och klinkergolv i grå nyans. WC, handfat och spegel.

FÖRRÅD

Tillförande förråd finns på källarplan på ca 3 kvm.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-01-27
Energikonsumtion 114 kWh/m2 år.
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 306005001-0F11
Pris 3 195 000 kr utgångspris
Avgift 4555 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl; värme, vatten, kabel-tv, bredband & bostadsrättstillägg
Andel i förening 0,9438%
Andel av årsavgift 0,96985%

Förening

Föreningsnamn Brf Kuststad 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-3314
Gatuadress Småbåtsgatan 8F
Postnummer 97235
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Isbrytaren 3 i Luleå kommun. På fastigheten finns 2 byggnader med 104 lägenheter och 1 lokal samt garagelokal i källarplan. Byggnaderna är uppförda 2019. Fastighetens adress är Småbåtsgatan 8A-H samt 8J i Luleå.

Lägenhetsfördelning;
- 1 st 1 rum och kök
- 23 st 2 rum och kök
- 62 st 3 rum och kök
- 18 st 4 rum och kök
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 104
Antal lokaler 1
Parkering Det finns ett varmgarage i källaren med 90 st platser (1 500 kr/mån) varav 15 st är utrustade med laddstation för elbil (1 750 kr/mån). Separat kö till garageplatserna som sköts via Riksbyggen. Det finns även ett flertal gästparkeringar i området.
Tv och bredband Föreningen har tecknat gruppavtal avseende bredband, tv och IP-telefoni. Grundutbud av tv-kanaler levereras av Viasat och bredband av Bredband2 (hastighet 100/100 Mbit/sek). Obligatorisk kostnad om 212 kr och ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax och övernattningsrum (Småbåtsgatan 8D). Det finns även cykelförråd, barnvagnsförråd, soprum och mysig innergård med bland annat uteplats och schackspel.

Övrigt

Balkong Inglasad balkong

Dokument

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm.

Närområde

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Kommunikation

Navet för lokaltrafiken finns på Smedjegatan/City. Länstrafiken utgår ifrån busstationen och vidare bort en liten bit finns järnvägsstationen.

Parkering

Det finns flertalet parkeringsplatser och större parkeringsytor i de centrala delarna. I tillägg till detta finns även några parkeringshus.

Övrigt

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.

Räkna på ditt nya boende