VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum, LULEÅ

Småbåtsgatan 6D


- Modernt och stilrent kök
- Optimal planlösning med härliga sällskapsytor i kök och vardagsrum
- Inglasad balkong med fint läge
- Helkaklat badrum med bastu
- Attraktivt läge i stan

Nu finns denna attraktiva bostadsrätt till salu! Centralt belägen med utsikt mot havet och som skapar hemkänsla vid första steget in genom dörren. Med en generös boyta på hela 90 kvadratmeter, erbjuder denna bostad inte bara utrymme, utan en modern och välplanerad layout som passar både den aktiva stadsbon och den som söker en lugn oas. För båtentusiasten ligger båtplatsen strategiskt nära och under vintertid den populära isvägen endast ett stenkast får hemmet.

Du välkomnas till en trevlig hall som har avhägning direkt till höger via hatthylla samt garderob. Stilfullt klinkergolv i fin nyans. Vidare in i bostaden finner du rymligt vardagsrum som har plats för den större soffgruppen samt övrigt möblemang. Kök med matplats i bra storlek som inbjuder till både vardaglig matlagning och storslagna middagar. Köket har en fin grön nyans och utgång till bostadens andra balkong som är belägen på huskroppens entrésida. Det finns två ljusa sovrum, helkaklat badrum med golvvärme och bastu samt två praktiska klädkammare som är perfekt för dig som uppskattar ordning och reda. Det är dock den fantastiska balkongen som stjäl uppmärksamheten. Med sitt trevliga läge på våning två (hiss finns), har den inglasade balkongen utsikt över havet och den glasade konstruktionen ger dig möjlighet att njuta av utsikten året om. På varma sommardagar kan fönsterpartierna öppnas.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. I föreningen finns omtyckta gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, bastu med relax och övernattningsrum. Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum samt en gemytlig innergård. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Tvättstuga, bastu och relax, förråd, förråd för sparkar/cyklar, hobbyrum samt garage är i samma trappuppgång som denna lägenhet och nås enkelt via hissen ned eller endast en trappa.

Belägen i populärt kvarter med närhet till allt som centrum har att erbjuda såsom restauranger, shopping, aktiviteter och grönområden. Denna bostadsrätt erbjuder något extra för alla.
Ett hem att längta till, kom och upplev denna bostad på plats!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 90 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4693 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild

Planritning

Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Småbåtsgatan 6D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 90 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-01-27
Energikonsumtion 114 kWh/m2 år.
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 302870001-0D23
Avgift 4693 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl; värme, vatten & bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 212kr/mån tillkommer för bredband via Bredband2 (100 Mbit/s).
Driftkostnad 2 544 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 544 kr

Under övrigt är det obligatoriskt tillägg om 212kr/mån som tillkommer för bredband via Bredband2 (100 Mbit/s).

Andel i förening 0,93521%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 072 101 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn RBF Brf Kuststad 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-5013
Gatuadress Småbåtsgatan 6D
Postnummer 97235
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen bostadsrättsförening Kuststad 1 äger fastigheten Luleå Isbrytaren 2, Luleå. På fastigheten finns det två byggnader med 111 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2019 och därmed första etappen av tre, varje etapp är en egen bostadsrättsförening.

De 111 lägenheterna är fördelade enligt följande:

1 rum och kök - 1 st
2 rum och kök - 28 st
3 rum och kök - 63 st
4 rum och kök - 18 st
5 rum och kök - 1 st
Föreningens ekonomi Senaste höjning av avgifterna var 2023-01-01 med 5%.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 111
Parkering Bostadsrättsföreningen har 89 st parkeringsplatser i garaget, 15 st är laddstation för elbil och 1 st är handikapplats. Dessa platser nås bekvämt med hiss och fördelas enligt ett digitalt kö-system.
Vanlig garageplats kostar 1500 kr/månad.
Garageplats med laddstation för el-bil kostar 1750 kr/månad.
Föreningen har även 8 st mc-platser som kostar 250 kr/månad.

Under hösten 2023 har föreningen påbörjat arbete med att komplettera samtliga parkeringsplatser med laddstolpar, det är stor sannolikhet att detta kan medföra att avgifterna kommer att höjas samt att elen kommer debiteras efter förbrukning.

Uteparkeringarna med motorvärmarstolpar hyrs ut av Ettans Båthamn och tillhör inte bostadsrättsföreningen. Det finns även gästparkeringar att tillgå som hyrs ut/timme/dygn, dessa platser finns mellan Kuststad 1 och 2.
Tv och bredband Tv via Telia och bredband via Bredband 2 (100/100). Detta är en kostnad om 212kr/månad som tillkommer utöver månadsavgiften (obligatoriskt tillägg).
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gårdsplats I Kuststad bor du centralt med skärgården utanför fönstret och båtplatsen ett stenkast från gården. Innergårdarna är byggda på trädäck med influenser från skärgård och sjöfart. Här finns gott om planteringar, samvaroplatser och bänkar. Det är en fantastisk arkitektonisk detalj som gör att du alltid har utsikt mot vattnet. I Kuststad börjar havet på sätt och vis utanför fönstret.
Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensam bastu med relax och mindre pentry, övernattningsrum samt tvättstuga. Dessa finns placerat i trapphus D på entréplan. I källarplan finns även att tillgå hobbyrum, gemensamt utrymme för cykel och barnvagnsförvaring.
Till varje lägenhet finns ett tillhörande förråd, storleken beror på storleken på din lägenhet, 2:a = 2 m², 3:a = 3 m², 4:a = 4 m².

Övrigt

Balkong Två st balkonger varav ena är inglasad

Dokument

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm.

Närområde

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Kommunikation

Navet för lokaltrafiken finns på Smedjegatan/City. Länstrafiken utgår ifrån busstationen och vidare bort en liten bit finns järnvägsstationen.

Parkering

Det finns flertalet parkeringsplatser och större parkeringsytor i de centrala delarna. I tillägg till detta finns även några parkeringshus.

Övrigt

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.