Visningar

Torsdag 29 September KL: 16:00 - 16:30 Anmälan krävs, bokning sker via vår hemsida. Boka
Boka visning
Hällbacken, Luleå

Skogsmyrgatan 7G

Varmt välkommen till en otroligt fin 3:a på omtyckta och familjevänliga Hällbacken!

En trappa upp med egen ingång finner ni denna modernt planerade lägenhet med fina sociala ytor. Hallen inrymmer gott om förvaring via skjutdörrsgarderob. Bostaden är nyproducerad mellan 2017-2019 och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Mycket smakfullt renoverat kök med vit köksinredning av märket Vedum. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong. Utöver det finns två fina sovrum, varav det större med tillgång till egen klädkammare. Fint renoverat badrum med kakel och klinker med golvvärme. Badrummet är även praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående ljusa och stilrena färgval med enhetliga parkettgolv, samt stora fönsterpartier som ger rikligt ljusflöde i hela lägenheten.

HSB Brf Hällbacken består av 52 lägenheter fördelade på 7 st tvåvåningshus. I månadsavgiften ingår värme, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. I föreningen finns de gemensam lokal med bastu och relax att tillgå samt övernattningsrum att hyra för gäster. Parkeringsplats via carport med förråd (medföljer förråd med lägenhet oavsett om man hyr carport eller ej) plats kostar 500kr/mån och föreningen har flertal parkeringsplatser och kan därmed erbjuda varje lägenhet att hyra en plats. Bostadsrättsföreningen har trevlig innergård samt lekplats.

Hällbacken är ett av Luleås nybyggda bostadsområden och som växer i stadig takt. Ca 6 km norr om stadskärnan ligger detta bostadsområde som består av övervägande villor men även kedjehus och bostadsrätter. I området finns trevliga lekparker med klätterställning, gungor och sandlåda. Här bor du i vacker och naturskön miljö med närhet till motionsspår, skoterled och badplats. Fina gång- och cykelvägar samt lek- och grillplats vid närliggande Sinksundet.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3868 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2017-2019
Pris 1 895 000 kr

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Modern 3:a med inglasad balkong i söderläge på omtyckta Hällbacken!

planritning

planritning
planritning
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skogsmyrgatan 7G

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 68 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 68 kvm
Byggnadsår 2017-2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader I föreningens gårdshus finns det tillgång till en övernattningslägenhet och en samlingslokal samt bastu.

Övernattningsrum 100kr/dygn.
Bastu 50 kr/bokning (2 h).
Öppen dam- och herrbastu erbjuds 1 ggr/vecka.

Till varje lägenhet finns att hyra en carportplats med tillhörande förråd.

Rum

Hall

Välkomnande ljus hall med fint klinkergolv i grått. Gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderob.

Kök

Snyggt kök med fina köksluckor i vit kulör, god förvaring tack vare över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin och mikro, ugn, induktionshäll samt fläkt. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Rummet har vita väggar och fint ekparkettgolv.

Vardagsrum

Trevlig planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Härifrån nås även bostadens inglasade balkong. Rummet har vita väggar och fint ekparkettgolv.

Sovrum

Bostaden har två rymliga sovrum. Det större sovrummet har två tillhörande garderober och inrymmer med lätthet en dubbelsäng och annat möblemang. Rummet har även en stor klädkammare. Rummet har vita väggar och fint ekparkettgolv.

Det andra sovrummet är något mindre men fortfarande rymligt och passar bra som barnrum eller kontor och har en tillhörande garderob. Rummet har vita väggar och fint ekparkettgolv.

Klädkammare

Klädkammare i anslutning till det stora sovrummet som erbjuder bra med förvaring.

Badrum

Fint helkaklat badrum med golvvärme. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handduksvärmare, dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över.

Inglasad balkong

Stor inglasad balkong i söderläge med fin utsikt och öppningsbara glaspartier.

Övrigt

Till lägenheten finns att hyra en carport med tillhörande förråd.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Energikonsumtion 67 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2068-1-6 (6)
Pris 1 895 000 kr
Avgift 3868 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften inkluderar värme, bredband, Kabel-TV (grundutbud och bostadsrättstillägg. Obligatoriska kostnader som tillkommer: Hushållsel och vatten ingår inte i månadskostnaden utan mäts och debiteras separat.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,83829%
Andel av årsavgift 1,83829%

Förening

Föreningsnamn Brf Hällbacken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769610-6314
Gatuadress Skogsmyrgatan
Postnummer 97636
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger och förvaltar fastigheten Björsbyn 1:271. På fastigheten har under 2017-2019 uppförts 52 st bostadsrättslägenheter i 7 st tvåvåningshus med adress Skogsmyrgtan.

Lägenheterna fördelas enligt följande:
2 rum och kök - 12 st.
3 rum och kök - 26 st.
4 rum och kök - 14 st.
Antal lägenheter 52
Parkering Till varje lägenhet finns det 1 st carportplats att hyra för 500kr/mån ex. elförbrukning, denna plats tecknas via HSB i samband med överlåtelsen. Finns även extra parkeringsplatser att hyra för 200 kr/mån. Platserna fördelas enligt separat kölista via HSB Norr.
Tv och bredband Tv och bredband via Telenor som ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen I föreningens gårdshus finns det tillgång till en övernattningslägenhet och en samlingslokal samt bastu.

Övernattningsrum 100kr/dygn.
Bastu 50 kr/bokning (2 h).
Öppen dam- och herrbastu erbjuds 1 ggr/vecka.
Övrigt Till varje lägenhet tillhör ett kallförråd om ca 4 kvm, dessa förråd ligger innanför respektive carportplats.

Dokument

Området

Hällbacken är ett av Luleås nybyggda bostadsområden och som växer i stadig takt. Ca 6 km norr om stadskärnan ligger detta bostadsområde som består av övervägande villor men även kedjehus och bostadsrätter. I området finns en trevlig lekpark med klätterställning, gungor och sandlåda.

Närområde

Hällbackens förskola öppnades 2017 och ligger mitt i området. Närmaste låg- och mellanstadieskola ligger på Björkskatan, ca 15 min med cykel.

Övrigt

Vid angränsande Sinksundet finns en liten badstrand och längs med vattnet finns även en fin gångpromenad med grillplats, sandlådor och brygga.

Räkna på ditt nya boende