Visningar

Fredag 24 Mars KL: 11:30 - 12:00 Föranmälan krävs! Välkommen att anmäla dig till visning på vår hemsida. Boka
Måndag 27 Mars KL: 16:40 - 17:10 Föranmälan krävs! Välkommen att anmäla dig till visning på vår hemsida. Boka
Boka visning
Östermalm, LULEÅ

Östra Malmgatan 27

Varmt välkommen till denna ljusa och helrenoverade tvåa på 60 m² på Östra Malmgatan 27. Bostaden disponerar välplanerat kök med separat köksö, trådlös styrning av belysning, gott om arbetsytor och mycket förvaringsmöjligheter. Till detta ett stiligt helkaklat badrum som sätter guldkant på boendet! Rymligt sovrum med tillhörande skjutdörrsgarderober både i sovrummet och entréhallen som ger god förvaring.

Brf Boken 7 är en välskött och trivsam föreningen med nyligen genomförda renoveringar så som ommålning av fasad och fönster och renoverad tvättstuga.

Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Här bor du naturnära med fina promenadstråk längs med Skurholmsfjärden där det även finns ett omtyckt utegym! Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet.

Välkommen att anmäla dig till visning via länk på MOHV´s hemsida!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4000 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1983
Pris 1 645 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stadsnära och helrenoverad tvårummare på omtyckta Östermalm!

Emma Hemnet 2

Emma Hemnet 2
Emma Hemnet 2

Planritning

Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Malmgatan 27

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 1983
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Separat vindsförråd.

Rum

HALL

Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av kläder samt via hatthylla och tillhörande garderober. Stiligt parkettgolv i vitlaserad ek som enhetligt löper vidare i hela lägenheten.

VARDAGSRUM/KÖK/MATPLATS

Hjärtat i lägenheten är skapat för social samvaro. Här finns utrymme för middagsgäster, soffmys framför TV:n och matlagning i goda vänners lag.
Det genomtänkta köket erbjuder gott om arbetsytor och ännu mer förvaringsmöjligheter i utdragbara underskåpar och smarta överskåpslösningar. Köksinredningens kontrasterande färgval ramar in köksdelen på ett behagligt sätt. Här finns även en väl tilltagen köksö med utdragbara lådor och fin arbetsyta.
Detta allrum har plats för stort matbord och sittplatser samt soffgrupp och övrigt möblemang. Utgång till balkong återfinns även i rummet. Fönster ifrån två väderstreck ger fint ljusinsläpp.

SOVRUM

Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Praktisk garderobsvägg med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring.

BADRUM

Det helkaklade badrummet med golvvärme lämnar inget att önska. Stilrent vita kakelplattor på väggarna kontrasteras med klinker- och kakelplattor i träimitation som skapar en ombonad känsla i rummet. Här finns WC, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt duschvägg i glas som avskärmar duschhörnan.

FÖRRÅD

Förråd finns på vinden.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-12-20
Primärenergital 172

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8
Pris 1 645 000 kr utgångspris
Avgift 4000 kr/mån
Kommentar till avgiften månadsavgiften inkl; värme, vatten/avlopp, sophantering och kabel-TV.
Andel i förening 15,54403%
Andel av årsavgift 13,45291%

Förening

Föreningsnamn Brf Boken 7
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-1989
Gatuadress Östra Malmgatan 27
Postnummer 97242
Ort Luleå
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Boken 7 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 8 st lägenheter belägna på fastigheten Boken 7 i Luleå Kommun. Byggnaderna är uppförda 1983 med adress Östra Malmgatan 27.
Föreningen förvaltas ekonomiskt av SBC och överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. I byggnaden finns en gemensam tvättstuga.
Föreningens ekonomi Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget.
Äger föreningen marken Nej. Tomträtt.
Antal lägenheter 8
Antal hyresrätter 1
Renoveringar 2020 Seriekoppling av brandsystem mellan våningsplanen och tvättstugan. Relining av stammar.
2019 Renovering av tvättstuga samt byte av lägenhetsdörrar samt entrédörr. Nyplantering av rabatterna.
2018 Målning av fasad samt ommålning av ytskikt i gemensamma utrymmen.
2017 Reparation av ventilation och tvättstuga. Inköp av torkskåp. Byte av belysning i tvättstuga samt byte av ytterbelysningen. Nya parkeringsplatser.
2016 Utförda plåtarbeten. Byte av frånluftsfläkt samt justering av tidigare monterade spiskåpor och frånluftsdon.

Förening kontrollerad 2023-03-08.
Parkering Parkeringsplats med motorvärmarstolpe - 250kr/mån inkl el.
Tv och bredband Kabel-TV via ComHem. Bredband finns i huset via ComHem, abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen har egen fastighetsförvaltning och medlemmarna är tillsammans ansvariga över städning av gemensamma utrymmen och gräsklippning. Detta sker i enlighet med de schema styrelsen sätter upp. På vintern anlitar föreningen hjälp med snöskottning och grusning. Styrelsen har rätt att kalla till två städdagar per halvår. Det åligger samtliga medlemmar att hjälpa till vid dessa tillfällen.

Dokument

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm. Östermalm är ett omtyckt och trivsamt bostadsområde som präglas av gamla träbyggnader och dess närhet till centrumkärnan. Här kan du promenera längs med Skurholmsfjärden och stanna till i utegymmet i Kanalparken eller lätt transportera dig med buss till universitetet.

Närområde

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Räkna på ditt nya boende