VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mjölkudden, Luleå

Notviksvägen 19


- Tidlösa och påkostade materialval
- Maffigt ryggåstak med härlig atmosfär
- Två smakfulla och helkaklade badrum
- Stort enkelgarage med motordriven port
- Uthyrningslägenhet med egen ingång

Välkommen till denna fantastiska villa, välplanerad in i minsta detalj och med höga krav på materialval och estetik. Ett perfekt boende för den kräsne familjen som söker efter en rymlig bostad i ett barnvänligt område. Huset erbjuder fantastiska och genomtänkta ytor om totat ca 250 m². På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med tillhörande kapprum med praktisk skjutdörr. Smakfullt kök i modern stil med inredning från Epoq. I anslutning från köket finns både vardagsrummet och den generösa matplatsen med fint ryggåstak och närmare 7 meter i takhöjd samt ett generöst fönsterparti i vinkel som ger rummet både härlig karaktär och en känsla av rymd. Här finns också utgång till en trädäckad altan som ligger i ett perfekt solläge! På entréplan finns totalt två sovrum, varav det ena med ingång till en egen klädkammare med skjutdörr. Det finns även tvättstuga, helkaklat badrum med dusch samt ett utrymme som idag nyttjas som kontor. Via en snygg spiraltrapp som skapar en unik atmosfär i bostaden tar du dig upp till husets andra våningsplan. Här finns ett allrum med full takhöjd till takkupan, vilket ger en luftig känsla! Lyxigt sovrum i generös storlek med charmigt halvmånefönster ovan sängplats. Från sovrummet finns en stor och elegant walk-in-closet med skjutdörrar med ingång till ett stilrent badrum utrustat med både dusch och hörnbadkar.

Den friköpta hörntomten på 1 010 m² har tjusiga grussättningar, gräsmatta, träd och buskar. På tomten finns det även ett vidbyggt varmgarage med motordriven port, en uthyrningslägenhet på ca 35m² samt en förrådsbyggnad.

På Mjölkudden bor du i ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. I närheten finns fina badstränder och mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de mindre barnen och för de lite större finns skola upp till årskurs 9. I Mjölkuddens centrum finns mataffär, restaurang och gym. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 5 km bort.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 250 kvm + 42 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3 sovrum
Tomt 1010 kvm
Byggnadsår 1964/2010
Pris 5 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastisk villa belägen på attraktiva Mjölkudden!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Notviksvägen 19

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 250 kvm. Taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Mottagaren 11
Boarea 250 kvm
Biarea 42 kvm
Byggnadsår 1964/2010
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 2010
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Liggande träpanel
Fönster 3-glas isolerrutor
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Falsad plåt/papp
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag samt PAX-fläkt i samtliga våtrum
Övrigt om byggnaden Vattenburen golvvärme i kök, badrum samt entréhall. Elektrisk golvvärme i badrum på övre plan.
Övriga byggnader Vidbyggt varmgarage med motordriven port.
Friggebod med goda förvaringsutrymmen.

Rum

ENTRÉPLAN

Hall

Välkommen in till denna inbjudande och generösa entréhall. Snygg ytterdörr i svart nyans. Vitt tak, ljusa väggar med tapetserad fondtapet samt klinkergolv i mörkgrå nyans med vattenburen golvvärme. Direkt till höger finns en praktiskt klädkammare med skjutdörrar.

Kök

Smakfullt kök i modern stil med inredning från Epoq (2017). Rymligt med gott om både över- och underskåp. Inredningen går i vitt och det finns ett mörkgrått stänkskydd ovanför den vita bänkskivan av laminat. Vitt tak med inbyggda spotlights och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Den maskinella utrustningen består av spishäll, rostfri fläktkåpa, ugn, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn samt diskho nedanför trevligt fönster som vetter ut mot gatan. Öppen planlösning till matplats och vardagsrum.

Matplats

Matplats med fint ryggåstak (närmare 7 meter i takhöjd) och ett generöst fönsterparti i vinkel som ger rummet både härlig karaktär och en känsla av rymd. Ryggåstaket består av vit takpanel och ger en modern och hemtrevlig upplevelse av rummet. Här finns också utgången till den trädäckade altanen som ligger väldigt bra till både sol- och vindmässigt. Snygg spiraltrapp som skapar ett unik atmosfär i rummet. Vita väggar och klinkergolv i mörkgrå nyans med vattenburen golvvärme.

Vardagsrum

Vardagsrum med vitt tak, vita väggar och laminatgolv i grå nyans.

Badrum

Elegant badrum med vitt tak med inbyggda spotlights, kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasväggar, handfat med kommod samt spegelskåp med goda förvaringsmöjligheter. Fint ljusinsläpp genom fönster.

Sovrum 1

Sovrum i bra storlek med vitt tak, ljusa väggar och golv i grå nyans.

Sovrum 2

Sovrum i bra storlek med vitt tak, ljusa väggar och golv i grå nyans. Här finns också ingång till en praktisk walk-in-closet med skjutdörrar.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med vitt tak, målade väggar i vit nyans och mörkgrått klinkergolv. Tvättmaskin med fin arbetsbänk med både över- och underskåp samt tvättho. Groventré. I utrymmena bredvid finns ett mindre rum som idag nyttjas som kontor samt ett pannrum med fjärrvärmecentral.

ÖVRE PLAN

Allrum

Allrum med full takhöjd till takkupan. Vitt tak, målade väggar i vit nyans och parkettgolv. Snyggt glasräcke. Här finns också ingång till mindre klädkammare.

Sovrum 3 med walk-in-closet

Stort sovrum med vitt tak, vitmålade väggar och parkettgolv. Härlig takhöjd och charmigt halvmånefönster ovan sängplats. Utgång till mindre balkong. Här finns också en stor och möblerbar walk-in-closet med skjutdörrar i direkt anslutning. Från klädkammaren finns också ingång till ett stilrent och lyxigt badrum.

Badrum

Stilrent och lyxigt badrum med vitt tak, kaklade väggar och klinkergolv med eldriven golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, dusch med vikbara glasväggar, bubbelbad med inbyggd belysning, dubbla handfat med tillhörande kommod, högskåp och spegel med funktionell belysning.

UTHYRNINGSLÄGENHET

Uthyrningslägenhet med egen ingång från gården. Lägenheten är ca 35 kvm och inrymmer kök, helkaklat badrum och allrum. I anslutning till entrén finns en mindre trädäckad altan.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2018-04-17
Energikonsumtion 125 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 5 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 4 096 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 3 344 000 kr
  • Småhusmark: 752 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 344 000 kr
Värdeår 1991
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 40 850 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 21 780 kr
  • Vatten/avlopp: 10 197 kr
  • Renhållning: 2 217 kr
  • Hushållsström: 6 656 kr

ELNÄT Förbrukning: 3 696 kWh Kostnad: 4 684 kr Huvudsäkring: 16A ELHANDEL Kostnad: 1 972 kr FJÄRRVÄRME Förbrukning: 31,84 MWh, 751 m3 Kostnad: 21 780 kr RENHÅLLNING Grundavgift villa: 859 kr Brännbart, 190 l med tömning varannan vecka: 878 kr Matavfall, 140 l med tömning varannan vecka: 480 kr OBS! Kostnad för villahemförsäkring tillkommer. Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 287 kr. Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges. Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Tomt

Tomtarea 1010 kvm
Tomttyp Friliggande

Servitut, planbestämmelser m.m.

Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 2580-15/23.1

Planbestämmelser Stadsplan (1962-05-09)

Dokument

Området

Mjölkudden består av delområdena Munkeberg, Guldkusten, Mjölkudden, Ankarkronan och Radiomasten. Detta bostadsområde är ett av Luleås största och är väldigt omtyckt för sin närhet till vattnet samt det behagliga cykel- och promenadavståndet till stadskärnan. Från början var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Själva namnet på bostadsområdet kommer från att man brukade ro mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Det moderna Mjölkudden började ta form i slutet på 50-talet och dess centrum kännetecknas av ett punkthus i klassisk 60-talsanda. Området kännetecknas av en stor blandning av villakvarter, bostadsrättslängor och hyreshus.

Närområde

Mjölkuddens centrum erbjuder livsmedelsbutik med generösa öppettider och postombud. Här finns även gym, restauranger, fotvårdsföretag, frisör och yogacenter. I området finns även idrottsplats, fotbolls- och hockeyplan, fritidsgård och småbåtshamn.

På Mjölkudden finns en L-skolor (F-3), en MH-skola (4-9) samt en förskola och ett vård- och omsorgsboende.

Kommunikation

Busslinjer som passerar och trafikerar Mjölkudden är linje 8, 9 och 10 som alla tar dig vidare till Storhedens handelsområde samt Karlsvik respektive Gammelstad. Ytterligare linjer som kan nyttjas är linje 1 och 2 som ansluts på Bodenvägen.

Räkna på ditt nya boende