VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Mjölkudden, Luleå

Mjölkuddsvägen 47

Välkommen till tredje våningen och denna trivsamma trea på 77 m² på omtyckta Mjölkudden! Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med fina sociala ytor och enhetliga vinylgolv. Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet i form av en hatthylla. I direkt anslutning finns bostadens två sovrum, båda i bra storlek samt en mindre WC. Trivsamt och ljust kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp, intill finns en fin matplats och utgång till den soliga balkongen som vetter in mot föreningens trivsamma innergård. Från matplatsen nås det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier. Bostaden har ett snyggt renoverat duschrum med våtrumsmatta på väggar och golv utrustat med takdusch, tvättmaskin och handdukstork samt ett rymligt förråd.

Brf Luleåhus nr 13 är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi där lägenheten har låg månadsavgift som innefattar värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstugor, bastu med relax, hobbyutrymme och cykelförråd. I närheten finns Mjölkuddens centrum med vårdcentral, mataffär, apotek, gym och restauranger.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse via länk på vår hemsida!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 77 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3548 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1963
Pris

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Ljus och trivsam trerummare på omtyckta Mjölkudden!

18-Omrade planritning

18-Omrade
18-Omrade
planritning
planritning
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mjölkuddsvägen 47

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 77 kvm
Byggnadsår 1963
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft), inspekterad 2019-07-03
Övriga byggnader Tillhörande förråd finns på entréplan.

Rum

HALL

Hall med vitt tak, målade väggar i vitt med enhetliga vinylgolv i samtliga rum.

KÖK

Snyggt kök med vit högblank inredning som har både över- och underskåp, vita kaklade väggar ovan arbetsbänken som består av mörk laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, rostfri fläktkåpa, kombinerad kyl/frys, diskho och diskmaskin. Vitt tak, vita väggar med grå fondvägg.

MATPLATS

Matplats i anslutning till köket med vitt tak och vita väggar. Här finns också utgång till den mysiga balkongen med trevlig eftermiddags- och kvällssol.

VARDAGSRUM

Luftigt och ljust vardagsrum med vitt tak och väggar i beige nyans.

SOVRUM

Sovrum i anslutning från hallen med vitt tak, vita väggar samt panelvägg med inbyggd belysning.

SOVRUM

Sovrum i anslutning från hallen med vitt tak och vita väggar.

BADRUM

Badrum i bra storlek med vitt tak och våtrumsmatta i i vit och svart nyans. Dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegel med belysning, högskåp, tvättmaskin och handdukstork.

WC

WC med vitt tak, vita väggar och våtrumsmatta i mörk nyans. Vägghängd WC, vitt kakel ovanför handfatet, spegel och hylla med krokar.

KLÄDKAMMARE

Klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett förråd beläget i portens entréplan samt ett matkällarförråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-07-03

Ekonomi

Lägenhetsnummer 207013001-0137
Avgift 3548 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl; värme, vatten/avlopp, sophantering, kabel-TV och bostadsrättstillägg. IMD: El
Andel i förening 0,81929%
Andel av årsavgift 0,81929%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 96 013 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn Brf Luleåhus nr 13
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-1546
Epostadress brflh13@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggens Brf Luleåhus nr 13 äger och förvaltar fastigheten Skepparen 3 i Luleå kommun. På fastigheten finns 5 byggnader uppförda 1963 med 138 lägenheter fördelat på adresserna Mjölkuddsvägen 25-65. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. De gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är samlingslokal, tvättstugor, torkrum, bastu, cykelförråd och snickarverkstad utrustad med diverse maskiner. Föreningen har även en väldigt trivsam innergård med lekpark, soldäck och en mysig fontän.

Lägenhetsfördelning:
- 22 st 1 rum och kök
- 38 st 2 rum och kök
- 64 st 3 rum och kök
- 14 st 4 rum och kök
Föreningens ekonomi Inga planerade ändringar av månadsavgiften.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 138
Antal lokaler 12
Renoveringar 2019 - utbyte av termostatventiler.
2011 - Stambyte
Parkering I föreningen så finns det 78 st parkeringsplatser, 190 kr/mån. Separat kösystem där det i skrivande stund är relativt kort kötid på parkeringsplats. Garageplatser är få sett till föreningens medlemmar och det är därav lång väntetid på dessa platser. Parkeringsinnehavare ansvarar för att egna parkeringsplatsen är skottad vintertid.
Tv och bredband Kabel-tv via Tele2 (grundutbud ingår i avgiften) samt fiber via Lunet.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Mjölkudden består av delområdena Munkeberg, Guldkusten, Mjölkudden, Ankarkronan och Radiomasten. Detta bostadsområde är ett av Luleås största och är väldigt omtyckt för sin närhet till vattnet samt det behagliga cykel- och promenadavståndet till stadskärnan. Från början var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Själva namnet på bostadsområdet kommer från att man brukade ro mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Det moderna Mjölkudden började ta form i slutet på 50-talet och dess centrum kännetecknas av ett punkthus i klassisk 60-talsanda. Området kännetecknas av en stor blandning av villakvarter, bostadsrättslängor och hyreshus.

Närområde

Mjölkuddens centrum erbjuder livsmedelsbutik med generösa öppettider och postombud. Här finns även gym, restauranger, fotvårdsföretag, frisör och yogacenter. Vidare finns i anslutning till centrumet vårdcentral och apotek. I området finns även idrottsplats, fotbolls- och hockeyplan, fritidsgård och småbåtshamn.

På Mjölkudden finns en L-skolor (F-3), en MH-skola (4-9) samt en förskola och ett vård- och omsorgsboende.

Kommunikation

Busslinjer som passerar och trafikerar Mjölkudden är linje 8, 9 och 10 som alla tar dig vidare till Storhedens handelsområde samt Karlsvik respektive Gammelstad. Ytterligare linjer som kan nyttjas är linje 1 och 2 som ansluts på Bodenvägen.