VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum, Luleå

Magasinsgatan 23 B


Välkommen till denna rymliga och moderna bostad som är perfekt för dig som söker en flexibel boendeform med möjlighet till extra inkomst. Lägenheten är 96 kvm och består av 4 rum och kök, varav ett rum är dedikerat för uthyrning med separat ingång från trapphuset och är utrustat med egen kokvrå och badrum men kan med enkla medel öppnas upp och bli en del av bostaden. Hall med plats för klädavhängning och inbyggda garderober, klinkergolv med skön golvvärme. Köket är stilrent utformat med inredning i fin grå kulör och erbjuder gott om utrymme för matlagning och social samvaro. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i härligt söderläge. Det finns tre sovrum där samtliga rummen är i bra storlek samt två av de har skjutdörrsgarderober som ger god förvaring. Det tredje sovrummet används som uthyrning. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett vindsförråd.

Brf Luleåhus nr 19 erbjuder ett mycket centralt och bekvämt boende mitt i Luleå. Direkt närhet till nöjen, shopping, matvaruaffär, apotek och goda kommunikationer. Det finns fina gemensamma utrymmen såsom bastu med relaxavdelning, samlings/festlokal, övernattningsrum, tvättstuga samt carport (separat kö). Föreningen har även ett gemensamt källarförråd för cyklar och bildäck.

Denna lägenhet kommer att fotas upp i April - anmäl ditt intresse redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 96 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6618 kr/mån
Rum 4
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1989
Pris 2 445 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

På lugn gata i centrum finner du dessa trivsamma och välplanerade kvadrat!

Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Magasinsgatan 23 B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 96 kvm. föreningens information
Hiss Ja, Hiss finns
Våning 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 96 kvm
Byggnadsår 1989

Ekonomi

Pris 2 445 000 kr utgångspris
Avgift 6618 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår: VA och bostadsrättstillägg. Obligatoriska tillägg som tillkommer är 476kr/mån för värme, 345kr/mån för hushållsel samt 50kr/mån för kabel-tv.
Andel i förening 3,9034%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Uträkningen är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig då förvaltaren inte tillhandahåller andelstal av årsavgift.

Förening

Föreningsnamn RBF Luleåhus nr 19
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716415-8417
Gatuadress Magasinsgatan 19-23
Postnummer 97241
Ort Luleå
Epostadress jan.jakobsson@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheterna Tigern 15, Luleå. På fastigheten finns en byggnad med 31 st lägenheter. Fastighetens adress är Magasinsgatan 19-23 och byggnaderna är uppförda 1989.

Det finns 31 st lägenheter i föreningen och de fördelas enligt följande;
2 rum och kök - 7 st
3 rum och kök - 17 st
4 rum och kök - 7 st
Föreningens ekonomi Senast avgiftshöjning skedde 2023-01-01 med en ökning om 8%. Ingen ytterligare planerad avgiftsförändring skall göras. Kontrollerad 2023-10-27.
Antal lägenheter 31
Renoveringar Kommande renovering i föreningen är byte av hissar samt lägenheternas ytterdörrar.
Parkering Det finns 24 st carport med separat kösystem, dessa kostar 230 kr/månad exklusive el (tillkommer 1 kr/kwh som avläses var tredje månad).

I dagsläget är alla platser upptagna och just nu består kön endast av externa kunder (ej medlem i förening) samt medlemmar i behov av dubbla parkeringsplatser. Som ny medlem med personbil kommer du att prioriteras över dessa och uppsägningstiden är ca 3 månader. Kontrollerad 2023-10-30.

Det finns även 3 st besöksparkeringar där man får stå 4h varav en som går att hyra längre tid.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen Det finns en bastu med relax som är renoverad i näritd, samlingslokal samt övernattningsrum/uthyrningsrum, dessa gemensamma utrymmen finns på markplan i ingång 23B. Den gemensamma tvättstugan finns att tillgå på gården.
Övrigt Uppgifterna i objektbeskrivingen härrör huvudsaklingen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Övrigt

Balkong Inglasad balkong

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm.

Närområde

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Kommunikation

Navet för lokaltrafiken finns på Smedjegatan/City. Länstrafiken utgår ifrån busstationen och vidare bort en liten bit finns järnvägsstationen.

Parkering

Det finns flertalet parkeringsplatser och större parkeringsytor i de centrala delarna. I tillägg till detta finns även några parkeringshus.

Övrigt

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.

Räkna på ditt nya boende