Budgivning pågår

Senaste bud:
1 050 000 kr
Örnäset, Luleå

Krongårdsringen 1


- Högt läge med underbar utsikt
- Hiss
- Inglasad balkong
- Klädkammare
- Direkt närhet till matvaruaffär och busshållsplats

Med ett högt och trevligt läge, på femte våningen med hiss, finns denna välplanerade bostad! De 73,5 kvadratmeterna är fördelade på kök med utrymme för rejäl matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum med dusch samt ett sovrum i generös storlek med klädkammare i direkt närhet. Matplatsen har tidigare varit ett sovrum och kan med enkla medel återställas om behov för ytterligare ett sovrum finns. Alla fönster samt den inglasade balkongen har magisk utsikt över vår fina stad. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Brf Luleåhus nr 7 är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och i månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel, kabel-tv, bredband (fiber) via Telia, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga på entréplan och en inglasad takterrass i varje huskropp samt cykelförråd. I direkt närhet finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. I området finns även förskola och skola upp till årskurs 9. Det är även väldigt nära till busshållsplatser där sex olika busslinjer passerar, vilket innebär att du på ett smidigt sätt kan ta dig med direktbuss till Luleås samtliga områden och exemplevis Sunderby sjukhus eller LTU (Luleå tekniska Universitet).

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 73.5 kvm
Avgift 5125 kr/mån
Rum 3
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 1952
Pris 1 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högt och trevligt läge med underbar utsikt!

11-Omrade 9-Omrade 8-Omrade 7-Omrade 6-Omrade

11-Omrade
11-Omrade
9-Omrade
9-Omrade
8-Omrade
8-Omrade
7-Omrade
7-Omrade
6-Omrade
6-Omrade

Planritning

Planritning
Planritning
Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Krongårdsringen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73.5 kvm. Föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 73.5 kvm
Byggnadsår 1952
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Hall med vitt tak, tapetserade väggar i vit nyans och ljus golvmatta. Hatthylla direkt till vänster då du kliver in genom ytterdörren, en platsbyggd garderob samt ingång till klädkammare.

KÖK

Separat kök med vitt tak, tapetserade väggar i gul/orange nyans och ljus golvmatta. Vit köksinredning, vitt kakel och bänkskiva i rostfritt och laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt samt kyl och frys i full höjd.

MATPLATS

Rymlig matplats (tidigare sovrum) med utrymme för stor matplats samt övrigt möblemang. Vitt tak, tapetserade väggar i gul/orange nyans och golvmatta i ljus nyans.

VARDAGSRUM

Trivsamt vardagsrum med vitt tak, tapetserade väggar i grön/gul nyans och trägolv. Utgång till den inglasade balkongen med otroligt fin utsikt.

SOVRUM

Sovrum i anslutning från hallen med vitt tak, tapetserade väggar i grön nyans och trägolv. Det finns även en garderob samt en fransk balkong.

BADRUM

Badrum med vitt tak och våtrumsmatta i vit och blå nyans. Badrummet är inrett med ett retro badrumsporslin i rosa nyans med matchande WC, handfat samt även ett badkar som finns förvarat upp i vindsförrådet. Det finns även ett spegelskåp samt hyllplan för förvaring.

KLÄDKAMMARE

I anslutning från hallen finns en klädkammare med fina förvaringsmöjligheter.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 207007001-0028
Pris 1 195 000 kr
Avgift 5125 kr/mån
Kommentar inkl; värme, vatten, hushållsel, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Inre reparationsfond 3 549 kr
Andel i förening 1,64631%
Andel av årsavgift 1,60908%

Förening

Föreningsnamn RBF Luleåhus nr 7
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-1595
Gatuadress Krongårdsringen 1
Postnummer 97435
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Ugnen 1 i Luleå kommun. På fastigheten finns 3 byggnader med 84 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1953. Fastighetens adress är Krongårdsringen 1, 3 och 5 i Luleå.

Lägenhetsfördelning;
- 12 st 1 rum och kök
- 48 st 2 rum och kök
- 24 st 3 rum och kök
Föreningens ekonomi Årsavgiften höjdes senast 2022-01-01 med 2%.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 84
Renoveringar Bostadsrättsföreningen har en aktiv styrelse som planerat att investera en del i föreningens byggnader kommande åren, de har bland annat relinat stammarna (2018), anslutit till fiber och investerat i solceller.
Lägenhetsdörrarna är utbytta till säkerhetsdörrar.

Det är planerat att byta hiss.
Parkering - 35 parkeringsplatser med elstolpe (200 kr/mån) - 18 garageplatser med elstolpe (300 kr/mån) - 4 varmgarage liten (400 kr/mån) - 4 varmgarage stor, ca 22 m² (500 kr/mån) Parkeringsplatser med motorvärmarstolpe finns tillgängliga, kö till garageplats (kontrollerat, 2022-05-30)
Tv och bredband Föreningen tecknar gruppavtal avseende bredband/tv, TV Lagom och 100 Mbit bredband vid fiber ingår i månadsavgiften. Telia som leverantör.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Örnäset består av delområdena Örnäscentrum, Krongårdsringen, Edeforsgatan, Alderhagen, Bågskyttebanan, Hällbruksgatan och Växthuset. I stadsdelens norra del ligger Örnäset som byggdes ut under 1950-talet som stadens första större bostadsområde med ett modernt utseende. Största delen av Örnäset består idag av hyresrätter med det finns också bostadsrätter. I norra och södra Örnäset finns en del äldre villabebyggelse.

Närområde

I Örnäsets centrum finns en bland annat en mataffär, restauranger, kiosk och bank. I området finns även en vårdcentral, apotek och bageri.

Ett tempererat utomhusbad som heter Aronsbadet finns i området södra del samt en idrottsanläggning bestående av fotbollsplaner med grus- och gräsunderlag samt en hockeyring under vinterhalvåret. Steel Park är Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Steel Park håller öppet dygnet runt under sommarhalvåret.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussar med linje 1, 5, 8 och 9. Det går direktbussar till Centrum, Porsön, Hertsön, Lerbäcken, Kronan, Sunderbyn, Karlsvik och Kyrkbyn.

Övrigt

På Örnäset finns två förskolor samt en skola (F-9).

Räkna på ditt nya boende