Klintbacken, LULEÅ

Klintvägen 341B


- Egen ingång från husets gavel
- Stilrent kök med matplats
- Inglasad balkong med fint solläge
- Carport ingår i månadsavgiften
- Välplanerade kvadrat

Välkommen till denna fina och hemtrevliga tvårummare på Klintvägen 341B, belägen en trappa upp med inglasad balkong. Bostaden har en trevlig och öppen planlösning som disponerar smakfullt kök med köksluckor i grå kulör, vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat, matplats invid fönster som vetter mot föreningens innergård. Rymligt vardagsrum som erbjuder plats för både soffa och övrigt möblemang, här finns även utgång till den härligt inglasade balkongen i soligt läge. Sovrum i god storlek, badrum i bra storlek samt klädkammare som erbjuder god förvaring. I månadsavgiften ingår carport med förråd, värme, VA, bredband, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg.

Till lägenheten hör ett varmförråd i direkt anslutning till lägenhetens entré samt ett kallförråd framför sin egna carportplats.

Klintbacken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat restaurang, fiket Lilla Skafferiet och en Coop-butik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Välkommen att boka in dig på visning via länk på vår hemsida!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 63 kvm
Avgift 4303 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1988-1989
Pris 1 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Emma Hemnet

Emma Hemnet
Emma Hemnet

Planritning

Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klintvägen 341B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 1988-1989
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning

Rum

HALL

Egen ingång från husets gavel med utrymme för exempelvis ett mindre bord och två stolar. Hall med vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv. Det finns bra förvaring via två garderober hatthylla, skoställ samt krokar för upphängning.

KÖK

Kök med målade köksluckor i grå nyans, vitt kakel som stänkskydd samt bänkskiva av laminat. Maskinella utrustningen består av spis med ugn, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och spisfläkt. Matplats invid fönster som vetter ut mot föreningens innergård. Vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i bra storlek med vitt tak, målade väggar i beige och laminatgolv. Snygg platsbyggd bokhylla målad i samma fina kulör som resten av rummet. Här finns även utgång till den mysiga balkongen.

SOVRUM

Sovrum i bra storlek, vilket ger möjlighet att möblera och disponera efter behov. Vitt tak, målade väggar i beige och laminatgolv.

BADRUM

Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Utrymmet är utrustat med WC, dusch, handfat med kommod och badrumsspegel.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett varmförråd i direkt anslutning till lägenhetens entré samt ett kallförråd framför sin egna carportplats.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-10-13
Energikonsumtion 171 kWh/m2 år.
Primärenergital 102

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2037-1-129-6
Pris 1 395 000 kr utgångspris
Avgift 4303 kr/mån
Kommentar inkl; värme, VA, kabel-tv, bredband, IP-telefoni, carport samt bostadsrättstillägg.
Andel i förening 0,59254%
Andel av årsavgift 0,60524%

Förening

Föreningsnamn HSB:s Brf Klintbacken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716415-8789
Gatuadress Klintvägen
Hemsida https://www.hsb.se/norr/brf/klintbacken/valkommen-till-klintbacken/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB:s Brf Klintbacken i Luleå är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 31 st flerfamiljshus med adress Klintvägen 101-349 belägna på fastigheten Bergviken 5:9. I bostadsrättsföreningens hus finns 134 upplåtna bostadslägenheter med tillhörande carportplatser. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

Brf Klintbacken har en rad uppskattade gemensamhetsutrymmen som medlemmarna kan nyttja. På området finns låsbart cykelförråd, enklare utrustat gym, tvättstugor, trädgårdsförråd med tillhörande verktyg för utlåning, vävstuga, hobbyrum, övernattningsrum, bastu & relax samt rymlig kvartersgård. Utöver detta finns lekplatser på innergårdarna och ett periodvis bemannat vicevärdskontor.
Antal lägenheter 134
Renoveringar 2019: Underhåll av lekplats, hustak, balkongtak, hängrännor och målning vindskivor.
2019: Nytt torkskåp och mangel. Underhåll styr. ventilation.
2018: Ny fjärrvärmecentral, nya dörrar soprum, byte av ventilationsaggregat i gym och frånluftsfläkt i tvättstuga.
2017: 10 st nya carportar och nya balkonger med inglasning, samt OVK.
2015: Byte av expansionskärl, kompl. målningsarbete och byte av torktumlare i tvättstuga.
2014: Byte av tvättmaskin, ventilation kvartersgård.
2013: Målning, totalrenovering av kvartersgård, totalrenovering av 1 tvättstuga efter brand.
2012: Målning av fasader.
2010: Fläktbyten, underhåll yttre fasader, totalrenovering av 3 st tvättstugor.
2007: Gemensamhets-el.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Styrelsen har genomfört stadgeenlig besiktning löpande under året. Vid besiktningen framkom inget anmärkningsvärt.
De närmaste åren planeras underhåll av fönsterbågar samt hängrännor. De planerade åtgärderna kommer finansieras med egna medel.
Parkering Till varje lägenhet finns tillhörande carport med uttag för motorvärmare som ingår i månadsavgifter. Det finns även ett antal gästparkeringar på varje område för besökande där p-tillstånd krävs (finns tillhörande för varje lägenhet).
Tv och bredband Kabel-TV via ComHem, lilla kanalpaketet ingår i månadsavgiften. Bredbandsnätet som föreningen anslutit sig till är Telenor, uppkopplingshastighet 100/100. IP-telefoni finns att tillgå.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring medan hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
För mer information besök föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norr/brf/klintbacken/valkommen-till-klintbacken/
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Parkering Carport med motorvärmare samt kallförråd framför.
Balkong En härlig balkong som föreningen har byggt om under 2016/2017 med ny inglasning, även ny trall lagd. Fint solläge.

Dokument

Området

På Klintbacken finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Räkna på ditt nya boende