Visningar

Måndag 15 Augusti KL: 16:00 - 16:30 Anmälan krävs! Anmäl tid via länk på vår hemsida! Boka
Bergviken, Luleå

Källgatan 11

Charmig lägenhet belägen på attraktiva Bergviken! Varmt välkommen en trappa ned till denna minitvåa om 27 kvadratmeter! Lägenheten är fördelad med ett allrum med plats för både soffa och annat möblemang, fullt utrustat kök med köksö, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovrum med garderob. Lägenheten är byggd 2015 och har enhetligt parkettgolv med vattenburen golvvärme, vita väggar och infällda spotlights i taket.

Otroligt låg månadsavgift på 953 kr där värme och vatten ingår. Det finns ett mindre gemensamt förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten. Mysig innergård med gräsmatta, träd och buskar. Det finns ledigt parkeringsplats med motorvärmare för 350 kr/mån för den som önskar det! Fastigheten är ansluten till Lunets fibernät och du väljer fritt mellan flera olika tjänsteleverantörer för både bredband och TV. Möjlighet till snabbt tillträde!

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Välkommen med din intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 27 kvm
Avgift 953 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1950-talet
Pris 1 095 000 kr

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Charmig minitvåa på attraktiva Bergviken!

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källgatan 11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 27 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 27 kvm
Byggnadsår 1950-talet
Kommentar till byggnadsår Totalrenoverat 2008 och framåt
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Lägenhetsinnehavarna utför själva trappstädning och gräsklippning.

Rum

ENTRÉ

Entré i anslutning till kök och allrum. Plats för mindre hatt- och skohylla.

KÖK

IKEA-kök från 2016. Utrustat med spis och häll från 2015, fläkt från 2016, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys från 2015. Vit köksinredning med med vitt kakel ovan bänkskiva i mörkbetsad ek.

ALLRUM

Allrum med öppen planlösning mot köket. Plats för soffa och tv.

SOVRUM

Sovrum med garderober.

BADRUM

Badrum med kakel och klinker, duschkabin, handfat med kommod och WC. Toppmatad tvättmaskin.

FÖRRÅD

Litet gemensamt förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer L6
Pris 1 095 000 kr
Avgift 953 kr/mån

Förening

Föreningsnamn Brf Bokskogen 20
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769613-8788
Gatuadress Källgatan 11
Postnummer 97331
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen är ägare av fastigheten Snöklockan 19 i Luleå som består av 6 lägenheter samt en garagebyggnad om 6 platser och 3 parkeringsplatser med motorvärmare samt 1 uthusbyggnad.
Antal lägenheter 6
Renoveringar Stambyte är gjort i hela fastigheten under perioden 2010-14 och all el, va och uppvärmning är utbytt. Vattenburen golvvärme i hela fastigheten inkl källare, dessutom el golvvärme i ånga av badrummen.
Parkering Motorvärmarplats finns att hyra för ca 375 kr/mån (exkl el). Varmgarage går att hyra för ca 1 085 kr/mån (exkl el). Separat kö.
Tv och bredband Fiber bredband och IP-telefoni
Gårdsplats Gemensam uteplats med trädgårdsmöbler
Gemensamma utrymmen Litet gemensamt förråd som delas med de andra lägenhetsinnehavarna.
Övrigt Lägenhetsinnehavarna utför själva trappstädning och gräsklippning

Dokument

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Räkna på ditt nya boende