VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Östermalm, Luleå

Hermelinsgatan 28A

Välkommen till en välplanerad och ljus 3:a belägen på andra våningen på Hermelinsgatan 28A. Denna bostad utstrålar en omedelbar känsla av hemtrevnad och komfort från det ögonblick du stiger in. Den välkomnande hallen är praktiskt utformad med en hatthylla direkt till vänster. Vidare erbjuder hallen utmärkt förvaring genom en skjutdörrsgarderob, inredd med ett Elfa hyllsystem, samt en rymlig klädkammare som möjliggör en ordnad och prydlig förvaring av kläder och tillbehör. Stilrent kök med moderna material- och färgval. Den vita köksinredningen ger ett elegant och tidlöst intryck, samtidigt som den erbjuder gott om förvaring genom sina välplanerade över- och underskåp. Köket är utrustat med nya och moderna vitvaror spis/ugn från Smeg och en fullstor kyl och frys med integrerad ismaskin från LG. Det eleganta badrummet med kakel i ljusa kulörer skapar en avkopplande atmosfär och är praktiskt utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. Bostaden har två ljusa och luftiga sovrum, båda inredda med skjutdörrsgarderober som erbjuder generös förvaring. De stora fönstren i sovrummen släpper in rikligt med dagsljus och bidrar till en känsla av rymd. Vardagsrummet är bostadens sociala mittpunkt med sitt generösa ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen som bjuder på soligt läge.

Bostaden är belägen i Brf Renen 17 och erbjuder ett mycket centralt och bekvämt boende i det eftertraktade området Charlottendal som kombinerar det bästa av två världar. Området erbjuder vackra promenadvägar, grönområden och närhet till både shopping, restauranger och kulturella aktiviteter. För de som pendlar är kommunikationerna utmärkta. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som bastu med relaxavdelning, samlingsrum och tvättstuga. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo i ett hemtrevligt och välplanerat hem, med allt du kan önska dig inom räckhåll.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 80.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5849 kr/mån
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1961
Pris 2 095 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Planritning
Planritning

Planritning
Planritning
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hermelinsgatan 28A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 80.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 80.5 kvm
Byggnadsår 1961
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Bredband Kabel-TV via Tele2. Fiber via Lunet.

Rum

HALL

Välkomnande hall med praktisk hatthylla direkt till vänster när man kliver in. I hallen finns en garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring. Rummet har vitt tak, mönstrad blommig tapet och ekparkett.

KLÄDKAMMARE:

Klädkammare i anslutning till hallen som erbjuder bra med förvaring.

KÖK

I anslutning till hallen ligger smakfulla köket. Köksinredningen består av släta luckor med goda förvaringsmöjligheter via både över och underskåp, mörk laminat bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn (Smeg), spisfläkt, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys med integrerad ismaskin (LG). (Vitvarorna är inköpta dec 2021). Vitt tak, ljusa väggar och en vacker mönstrad fondvägg som vilar mot ett trivsamt ekparkett.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till balkong som är placerad i soligt läge! Rummet har vitt tak, tapetserade väggar i ljus kulör med randigt mönster och ekparkett golv.

BADRUM

Stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och mörk våtrumsmatta på golv. Badrummet har en duschhörna med glasväggar som går att fälla in, en kombinerad tvätt/torkmaskin med en bänkskiva ovanför och överskåp, ett handfat med en kommod, toalett och spegelskåp.

SOVRUM 1:

Trivsamt sovrum med god förvaring via skjutdörrsgarderob. Rummet har vitt tak, väggar i ljus kulör och ekparkett.

SOVRUM 2:

Ljust och fint sovrum i bra storlek med god förvaring via skjutdörrsgarderob. Vitt tak, tapetserade väggar i ljus kulör med randigt mönster och ekparkett.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-01-01
Primärenergital 91

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1101
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 5849 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl; Värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg.
Andel i förening 8,43%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 386 548 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn BRF Renen 17
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-0411
Gatuadress Hermelinsgatan 28A
Postnummer 97241
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Renen 17 i Luleå Kommen. På fastigheten finns det 1 flerbostadshus med totalt 16 lägenheter. Föreningen får ekonomisk/administrativ och teknisk förvaltning av Fastighetsförvaltning i Norr AB.


Lägenhetsfördelning:
8 st 1:or
7 st 3:or
1 st 4:or
Föreningens ekonomi Det skedde en avgiftshöjning på 30% 2024-01-01. Ingen ytterligare planerad avgiftsförändring skall göras. (Kontrollerad 2024-04-10.)
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 16
Antal lokaler 1
Renoveringar Föreningen utför löpande och sedvanligt underhåll av sina fastigheter utifrån sin underhållsplan. I skrivande stund finns inga större inplanerade åtgärder.

Ny garagelänga med varmgarage och carport. Elbilsladdare till varje varje garage, carport och parkeringsplats.

- Färdigställande av två källarlägenheter och försäljning av dessa.
- Slutförande av brandskyddsåtgärder samt att dessa blev besiktigade.
- Försäljning av hyreslägenhet.
- Projektering och bygglovsansökningar bygge av balkonger plan 3.

Planerade åtgärder:
Fixa iordning gården efter garagebygget i sommar.
Parkering Det finns 5 st garageplatser för 1000 kr/mån och 9 st parkeringsplatser med motorvärmare för 300 kr/mån. Separat kösystem. Separat kösystem. Finns ledigt både garage och parkeringsplats (Kontrollerat 2024-04-10). Det finns även carportplatser, och för närvarande finns det inga lediga platser där (Kontrollerat 2024-04-10) Det finns elbilsladdare till varje garage, carport och parkeringsplats.
Tv och bredband Kabel-TV via Tele2. Fiber finns indraget.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen I föreningen finns fina och omtyckta gemensamhetsutrymmen.
Bland annat bastu med relax och tvättstuga som kan bokas av föreningens medlemmar.

Övrigt

Övrigt Till A 1101 finns två förråd. Nr. 18 3,5 kvm och nr. 15 1,5 kvm.

Dokument

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm. Östermalm är ett omtyckt och trivsamt bostadsområde som präglas av gamla träbyggnader och dess närhet till centrumkärnan. Här kan du promenera längs med Skurholmsfjärden och stanna till i utegymmet i Kanalparken eller lätt transportera dig med buss till universitetet.

Närområde

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Räkna på ditt nya boende