VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hertsön, Luleå

Flugsnappargränd 13

Vi är glada att kunna presentera detta kedjehus med tre sovrum, möjlighet till fler, i ett barnvänligt område på Hertsön! Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast ca 7 km från centrum. Här finns gott om plats för hela familjen och möjligheter till både avkoppling och gemenskap. På entréplan finns kök med matplats, fin bastu med dusch och relax, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen på utsidan, tvättstuga samt gäst-WC. En trappa upp finns en övre hall med garderober, tre sovrum och badrum.

Det vidbyggda garaget är omgjort till rum/förrådsutrymme och bastu med relax, det är goda förvaringsutrymmen här. Läget på huset är optimalt med ett bra solläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen och utomhuslivet på bästa sätt. Här kan du njuta av långa sommarkvällar på altanen eller i trädgården. Ett stort plus med detta hus är att det är anslutet till fjärrvärme. Det innebär att du kan njuta av en bekväm och energieffektiv uppvärmning året runt.

På Hertsön finns för- och grundskolor, kyrka, affärer, restauranger, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Ormberget-Hertsöträskets naturreservat ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser. Det finns även oerhört gott om kommunala kommunikationer och direktbuss till Sunderbyn, Porsön och Storheden.

Ring på 072-555 03 19 för mer information!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 131 kvm + 27 kvm
Upplåtelseform Tomträtt
Rum 4 varav 3-4 sovrum
Tomt 324 kvm
Byggnadsår 1973
Pris utgångspris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
072-555 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Trivsam familjebostad på omtyckta Hertsön!

Planritning

Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Flugsnappargränd 13

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3-4 sovrum
Boarea 131 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus, 2-plan
Fastighet Hertsön 11:650
Boarea 131 kvm
Biarea 27 kvm
Byggnadsår 1973
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Stående träpanel
Fönster Kopplade 2+1 i uterum, kopplade 1+1, 3-glas isoler
Tak Sadeltak
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Vattenburen fjärrvärme via vattenburna radiatorer
Ventilation Självdrag, paxfläkt i badrum på övre plan
Övriga byggnader Vidbyggt tidigare garage

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2017-08-11
Energikonsumtion 153 kWh/m2 år.

Ekonomi

Taxeringsvärde 1 247 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 406 000 kr
  • Småhusbyggnad: 841 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 841 000 kr
Värdeår 1973
Summa inteckningar 1 700 000 kr
Fastighetsskatt 9 352 kr
Tomträttsavgäld 10 988 kr/år, gäller t.o.m. 2033-11-30
Elförbrukning 8 042 kWh/år
Driftkostnad 42 001 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 22 644 kr
  • Vatten/avlopp: 3 866 kr
  • Renhållning: 489 kr
  • Hushållsström: 15 002 kr

ELNÄT Förbrukning: 8042 kWh Kostnad: 7 699:- Huvudsäkring: 16A ELHANDEL via Fortum Kostnad: 7 303:- FJÄRRVÄRME Förbrukning: 33,56, 873 m3 Kostnad: 22 644:- OBS! Kostnad för villahemförsäkring tillkommer. Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges. Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Tomt

Tomtarea 324 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Luleå Hertsön GA:98

Planbestämmelser Stadsplan (1976-12-23)

Dokument

Området

Hertsön ligger ca 5 kilometer öster om Luleå centrum och är Luleås största bostadsområde utanför centrumkärnan. Hertsön består av delområdena; Hertsökullar, Hertsöcentrum, Hertsölund, Hertsöängar och Kalvholmen. Centrumdelen erbjuder livsmedelsbutik, restauranger, frisör och kiosk. Här på Hertsön finns även flertalet förskolor och grundskolor, vård- och omsorgsboende, kyrka samt bibliotek och Hertsö Hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner, tennisplan och bangolf. Vintertid finns bandyplan och ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Ormberget-Hertsöträskets naturreservat ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser.

Kommunikation

Busslinjerna som trafikerar Hertsön är nr 1, 5 och 9. Direktbuss till Sunderbyn, Porsön och Storheden.