Visningar

Onsdag 7 Juni KL: 17:00 - 17:30 Anmälan krävs! Boka in dig via länk på vår hemsida! Boka
Torsdag 8 Juni KL: 17:00 - 17:30 Anmälan krävs! Boka in dig via länk på vår hemsida! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Kronan, Luleå

Dragongatan 18E


- Lägenhet i populärt område
- Balkong med bästa solläget
- Nyproducerad lägenhet från 2014
- Rymligt badrum med tvättmaskin & torktumlare
- Ledig plats i carport

Modernt planerad trerummare med ett av föreningens bästa lägen! Mycket fina sällskapsytor med bra rymd, högre takhöjd och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde i hela bostaden! Stilrent kök med ljusa skåpluckor och både matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Härlig och insynsskyddad balkong med sol från förmiddag till middagstid, för den som hellre önskar skugga finns en vikmarkis att svalka sig under. Det finns även två sovrum, rymlig klädkammare/walk-in-closet i anslutning från hallen samt ett stort badrum som inrymmer bland annat badkar med duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Marken runt om huset tillhör föreningen och det finns möjlighet att plantera i egna pallkragar vilket bidrar med en mysig radhuskänsla!

Brf BoKlok Lavetten är en populär bostadsrättsförening och i lägenhetens månadsavgift ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Det finns ledig plats i carport som går att hyra för 350 kr/mån och till lägenheten hör även ett separat förråd på föreningens innergård.

Kronan är ett omtyckt och populärt område! Här är det nära till skog och rekreation. Runt knuten finns busshållsplats som ger fina förbindelser in till Centrum, Storheden och LTU! Ett stenkast bort finns förskola samt skola upp till årskurs 6. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går där även att åka längdskidor.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 70 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3832 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2014
Pris 1 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stilren trerummare på mysiga Kronanbacken!

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dragongatan 18E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 70 kvm
Byggnadsår 2014
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning

Rum

HALL

Inbjudande hall med vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv. Klädavhängning invid dörren via hatthylla samt ytterligare förvaring via praktisk klädkammare. I anslutning till entrén finns en mindre trädäckad altan.

KÖK

Trevligt kök med matplats och öppen planlösning till vardagsrummet. Vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv. Vit köksinredning från IKEA med både över- och underskåp, kakel i vit nyans och bänkskiva av laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i öppen planlösning från kök med vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv. Utgång till stor och utbyggd trädäckad altan med söderläge och sol från morgon till middagstid.

SOVRUM 1

Stort sovrum i anslutning från hall med vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv. Praktisk skjutdörr som inte tar någon onödig plats. Förvaring via två stora garderober.

SOVRUM 2

Sovrum i anslutning från vardagsrum med med fönster åt två väderstreck. Vitt tak, ljusa väggar och laminatgolv.

BADRUM

Generöst badrum med vitt tak, kaklade väggar i vit nyans och våtrumsmatta i grå nyans. Dusch med glasväggar, WC, handfat med underskåp, spegel med hylla, högskåp och tvättmaskin.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör det ett separat förråd med egen ingång som är belägen just utanför huskroppen på ca 5,2 kvm.

Energideklaration

Utförd Ja, 2017-12-08
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 207564001-0532
Pris 1 995 000 kr utgångspris
Avgift 3832 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl; värme, vatten och bostadsrättstillägg. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv & bredband på 254 kr.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 3,62321%
Andel av årsavgift 3,62321%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 714 356 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn RBF BoKlok Lavetten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769627-0813
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Kronan 1:207 i Luleå kommun. På fastigheten finns 5 byggnader med 28 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2014.

Lägenhetsfördelning:
- 8 st 2 rum och kök
- 10 st 3 rum och kök
- 10 st 4 rum och kök
Antal lägenheter 28
Parkering I föreningen finns det totalt 36 parkeringsplatser fördelat på carport med motorvärmare (350 kr/mån) och parkeringsplats utan motorvärmare (100 kr/mån). Det finns även gästparkeringar.
Tv och bredband Kabel-TV via Telenor ingår i avgiften. Bredband via Telenor ingår i avgiften (250 Mbit/s).
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Övrigt Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar.

Dokument

Området

Kronan består av delområdena Östra Kronan, Kronanhöjden, Kronanbacken, Lulsundsberget, Kulturbyn Kronan och Ormberget. Bostadsområdet Kronan ligger cirka 3 km från Luleå centrum med lagom cykel- och gång avstånd till skolor och arbetsplatser. Från början låg regementet LV7 här. Efter att regementet flyttades till Boden 1992 har här byggts upp den kulturby som finns idag. Det första bostadsbyggnaderna började byggas kring 2004 med Kronanhöjden.

Närområde

Kronanområdet kännetecknas av närhet till skog och rekreation. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går det även att åka längdskidor. I området finns två förskolor samt en skola från förskoleklass upp till årskurs 6.

Kommunikation

Busslinjer som trafikerar detta område i dagsläget är linje 6 och 8.

Övrigt

Området Kronan är under utveckling och kommunens plan är att det ska bli en komplett stadsdel med lägenheter, radhus, villor, förskolor, skola, äldreboende, idrottshall och ett eget centrum med butiker och restauranger. När området är fullt utbyggd 2030 har närmare 2 000 nya bostäder byggts och 7 000 Luleåbor bor och lever här. Byggen pågår just nu i Kronandalen, i centrum av Kronan och i de första två etapperna kommer ca 700 bostäder att byggas.

Räkna på ditt nya boende