VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Bergviken, Luleå

Björkgatan 41

Välkommen till denna rymliga och moderna bostad som är perfekt för dig som söker en flexibel boendeform med möjlighet till extra inkomst. Lägenheten är 95,5 kvm och består av 4 rum och kök, varav ett rum är dedikerat för uthyrning med separat ingång från trapphuset och är utrustat med egen kokvrå och badrum men kan med enkla medel öppnas upp och bli en del av bostaden. Hall med plats för klädavhängning och inbyggda garderober. Köket är stilrent utformat med vit inredning och erbjuder gott om utrymme för matlagning och social samvaro. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i härligt söderläge. Det exklusiva badrummet är smakfullt inrett med granitkeramik på både golv och väggar i grå nyans. Bostaden har två fina sovrum i bra storlek varav de ena har inbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

HSB Brf Snödroppen är en välskött och obelånad förening med fina gemensamhetsutrymmen och erbjuder tvättstuga, cykelförvaring och soprum med sopsortering samt bastu med relax. I månadsavgiften ingår värme, vatten kabel-TV, bredband 500 samt bostadsrättstillägg.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både Centrum och Luleå tekniska universitet, här finns kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, apoteket, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både Centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4202 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Pris

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Angelica planritning Alternativ planritning

Angelica
Angelica
planritning
planritning
Alternativ planritning
Alternativ planritning
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Björkgatan 41

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 95.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2022-1-5-7
Avgift 4202 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl; ingår värme, vatten kabel-TV, bredband 500 samt bostadsrättstillägg.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 5,57962%
Andel av årsavgift 5,57962%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Snödroppen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-0464
Gatuadress Snödroppestigen 15
Postnummer 97451
Ort LULEÅ
Äkta/oäkta förening Oäkta
Antal lägenheter 16
Antal lokaler 2
Parkering Garageplatser 4 st Bilplatser med carport 10 st Bilplatser med motorvärmare 5 st
Tv och bredband Kabel-TV Tele2,

Dokument

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.