Visningar

Måndag 11 Mars KL: 16:30 - 17:00 Anmälan krävs! Boka in dig via länk på vår hemsida! Boka
Onsdag 13 Mars KL: 12:00 - 12:30 Anmälan krävs! Boka in dig via länk på vår hemsida! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Bergviken, Luleå

Barrgatan 2


- Kök med matrum i direkt anslutning
- Inglasad balkong med härligt sydvästläge
- Badrum & WC
- Tre sovrum
- Omtyckt bostadsrättsförening

Med sina 92 kvm, fördelat på totalt fem välplanerade rum, finns det gott om utrymme att skapa sitt drömboende. Köket bjuder på arbetsyta och förvaring, och med matrummet i direkt anslutning blir detta hjärtat i ditt nya hem där vänner och familj samlas för goda middagar och underhållande kvällar. Stort och trivsamt vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong med ett lockande sydvästläge, vilket ger en perfekt plats för att njuta av soliga eftermiddagar och kyliga kvällar. Bostaden erbjuder också en avskild del med två sovrum, separerade med ett badrum i mellan, vilket skapar en privat sfär att dra sig tillbaka till för en god natts sömn eller en fristad för avkoppling. Dessutom finns ett ytterligare sovrum i direkt anslutning till vardagsrummet, vilket ger mer flexibilitet för den boende. Hallens utformning inkluderar även en rymlig klädkammare med inbyggt linneskåp samt en extra WC, vilket är idealiskt för en stressfri morgonrutin. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är generösa och gör det lätt att hålla ordning och reda på dina ägodelar. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd samt ett matkällarförråd, beläget i samma port som bostaden.

Brf Resedan är en solid och omtyckt bostadsrättsförening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, elavgift, kabel-tv, balkongavgift och bostadsrättstillägg. Välskött förening med fina gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga, torkrum, barnvagnsrum och cykelförråd. Föreningens lummiga innergård består av gräsmatta träd och buskar, här finns även mysiga gemensamma sittgrupper och en mindre lekpark.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, apoteket, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 92 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4745 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1960
Pris 2 095 000 kr

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerade rum med gott om utrymme att skapa ditt drömboende!

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Barrgatan 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 92 kvm. Föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 92 kvm
Byggnadsår 1960
Fönster 2+1-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

HALL

Hall med vitt tak och ljusa väggar. I anslutning till hallen finns en gäst-WC samt klädkammare/förråd.

KÖK

Kök med vitt tak, ljusa väggar och trägolv. Köket går i ljusa färger och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter via både över- och underskåp samt skafferi. Utrustningen består av kyl, spis med ugn, fläkt, diskho samt diskmaskin. Utrymme för mindre matplats finns.

MATRUM

Stort och rymligt matrum som ligger i direkt anslutning till köket. Vitt tak, ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i bra storlek med ljusa ytskikt och parkettgolv. Från vardagsrummet har du tillgång till en trevlig inglasad balkong.

SOVRUM

Tre sovrum i bra storlek med ljusa ytskikt.

BADRUM

Badrum med kakel och klinker i ljusa nyanser. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

GÄST-WC

En gäst-WC med våtrumsmatta och handfat.

KLÄDKAMMARE

Klädkammare i anslutning till hallen. Utrymme för förvaring, upphängningsmöjligheter och inbyggt linneskåp.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd samt ett matkällarförråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-06-03
Energikonsumtion 118 kWh/m2 år.
Primärenergital 91

Ekonomi

Lägenhetsnummer 303477001-0050
Pris 2 095 000 kr
Avgift 4745 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl; värme, vatten, elavgift, kabel-tv, balkongavgift och bostadsrättstillägg
Andel i förening 1,82968%
Andel av årsavgift 1,82961%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 221 229 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvidalikvidamedel. Beräkningen är gjord och baseras enbart på den senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Uträkningen är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig då förvaltaren inte tillhandahåller andelstal av årsavgift.

Förening

Föreningsnamn Brf Resedan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-1496
Gatuadress Barrgatan 2
Postnummer 97331
Ort Luleå
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheterna Resedan 7 och 8. där föreningen uppfört 4 st bostadshus i 3 våningar. Dessa är belägna på vid Majvägen 3-9, Lövgatan 3 och 5 och Barrgatan 2-8 och innehåller totalt 78 st lägenheter fördelade på 12 st 1:or, 33 st 2:or, 28 st 3:or och 5 st 4:or.

Föreningen förvaltas ekonomiskt/administrativt och tekniskt via Riksbyggen.
Föreningens ekonomi I skrivande stund finns inga beslut tagna om avgiftshöjningar, men en bedömning görs alltid i samband med budgetarbetet (2024-02-12).
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 78
Renoveringar Föreningen utför löpande och sedvanligt underhåll av fastigheten och uppdaterar sin underhållsplan kontinuerligt. I dagsläget finns inte några större renoveringar inplanerade (2024-02-12).

- Föreningen har nyligen bytt takplåt på huset på Majvägen. Arbetet har slutbesiktats okt 2020
- Förbättring av brandskydd utfört 2020
- Förnyad energideklaration utfört 2020
- Nya balkonger, hösten-vintern 2015
- Stambyte utfört 1996

En långsiktigare underhålls-/investeringsplan har tagits fram. Planen ska liga till grund för prioriteringar av framtida åtgärder och beslut om kommande budgetar. I underhållsplanen finns åtgärder på värmesystem, el och ventilation. Beslut ej tagna om omfattning och tidpunkt.
Parkering Föreningen har 28 garageplatser som kostar 300 kr/månad samt 30 p-platser med motorvärmare 150 kr/månad inkl. el. Separat kölista till samtliga parkeringsplatser, i dagsläget finns ingen ledig parkeringsplats (uppgifterna kontrollerade 2024-02-12).
Tv och bredband Kabel-tv med basutbud via Tele2 ingår i avgiften. Bredband ingår ej och abonnemang tecknas enskilt via stadsnätet Lunet eller Tele 2 (majoriteten av föreningens lägenheter har tillgång till fiber via Lunet, dock finns ett fåtal som saknar denna anslutning).
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 100 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gårdsplats Fin innergård med lekplats och grillmöjligheter.
Gemensamma utrymmen Tvättstuga finns i föreningens källare (Majvägen ingång baksida huset).

Övrigt

Balkong Inglasad balkong med sydvästläge

Dokument

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Räkna på ditt nya boende