Budgivning pågår

Senaste bud:
2 220 000 kr
Ljusterö, LJUSTERÖ

Västansjövägen 128 - Fritidshus med bästa läget i området!

Vakna upp av dig själv. Helt utvilad. Titta ut och njut av naturen och stillheten som omringar ditt alldeles egna hus. Gå ner för backen och över vägen. Nu är du nere på Ljusterö torg. Hit kommer Brödbilen från Skeppsbro bageri en gång i veckan och du kan köpa rykande, färska, bakade frallor. Tillbaka hemma sätter du dig på den stora altanen och njuter av din frukost. Förutom altanen har du en stor tomt runtom som bara är din. Vill ni sätta upp en studsmatta? Låta hunden springa runt löst? Eller skapa ett odlingsland? Det finns gott om utrymme! På Västansjövägen 128 bor du högt upp med områdets bästa läge. Ingen genomfart utan beläget vid en återvändsgata. Baksidan vetter mot skogen och solläget är optimalt. Från soluppgång till solnedgång kan du dränka dig i solen.
I bostadsrättsform bor du på 53 kvadratmeter med tillhörande loft på 4 kvadratmeter. Loftet är ditt sovrum och öppet till nock, kan du se ner till köket och vardagsrummet. Med flertal stora fönster breder hemmet ut sig och känns luftigt och otroligt ljust! Badrummet är helkaklat med dusch och kombinerad ny tvättmaskin och torktumlare. Men på de soliga dagarna hänger du bara ut tvätten!
Intill huset finns ett förråd och på uppfarten finns plats för minst 2 bilar. Vill du slippa bilkörning går bussen nere vid vägen och tar dig till Åkersberga och hela vägen till Danderyd om så önskas! En middag inne i Stockholm innerstad och du kan ta en buss utan byte hem till ön på mindre än 90 minuter!
Vill du isolera dig på ön behöver du inte ens åka över till fastlandet! På Ljusterö Torg finns allt från frisör, restauranger och livsmedelsbutik med mera. Till butiken kan du beställa från Systembolaget och tilltugget köper du från delikatessbutiken!
Varmt välkommen hem till denna pärla i Skärgården!

Kommer snart!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea/Biarea 53 kvm + 4 kvm
Avgift 2749 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2018
Pris 2 250 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Västansjövägen 128 - Fritidshus med bästa läget i området!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 53 kvm. 4 kvm loft
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Villa med loft
Boarea 53 kvm
Biarea 4 kvm
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme NP och vattenburen radiator loft
Övriga byggnader Förråd som ligger i anslutning till huset om ca 5 kvm

Rum

HALL

Vad vi först möts av i denna lägenhet är en funktionell och välplanerad hall med både hatthylla, klädhängare, golvvärme och säkerhetsdörr.

KÖK

Köket är öppet, socialt och modernt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor med påkostade vitvaror från BOSCH. Ljusa stora härliga fönster som får köket att lysa upp ordentligt.

VARDAGSRUM

Vidare in finner man det öppna välplannerade vardagsrummet som bjuder på mycket dagsljus och vacker utsikt. Här är det öppet och ytorna gör att det går att sammanstråla kök, vardagsrum & matsal. Möjligheten till utbyggnad skulle ske från vardagsrummet.

UTEPLATS

Tillgång till utevistelse från hemmet är för många en dröm! I detta idylliska fritidshus finns en stor och underbar uteplats som verkligen ger vardagen en helt annan kvalitet. Här finns plats för en stor soffgrupp att avnjuta både mornar och kvällar med både familj & vänner! Ytan möjliggör allt från att grilla till att bada jacuzzi. Huvudsaken är att solen ligger på hela dagen

SOVRUM

En våning upp har vi det harmoniska sovloftet med rymliga garderober med spegelvägg samt plats för dubbelsäng. Ljust vackert fönster som ger ett avkopplande lugn.

BADRUM

Helkaklat ljust badrum med rymlig dusch! Även modern tvättmaskin och torktumlare.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 02
Pris 2 250 000 kr Accepterat pris
Avgift 2749 kr/mån
Kommentar Ny höjd avgift på 2% fr.o.m. juni 2022
Driftkostnad 21 840 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 6 000 kr
  • Hushållsström: 10 800 kr
  • Övrigt: 5 040 kr

Övrigtkostnaden är kostnaden för internet och TV. Kostnaden för el varierar och är ett uppskattat snitt. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,9536%
Andel av årsavgift 2,95%

Förening

Föreningsnamn BRF Ljusterö Skärgårdsby 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-0616
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Vatten, värme och el ingår ej i månadsavgiften.
Föreningen har 31 st. lägenheter.
Föreningen äger marken.

Övrigt

Parkering Plats för minst 2 bilar på uppfarten
Uteplats Uteplats som följer huskroppen. Sol hela dagen. Tomt på 635 kvm.

Dokument

Området

Ljusterö är den största ön i Stockholms skärgård som inte har broförbindelse med fastlandet. Istället tar man sig med egen båt eller färja till och från Ljusterö. Runt 1 800 personer är fast bosatta på Ljusterö och njuter av skärgårdslivet året om, men befolkningen ökar sommartid till hela 30 000 invånare. Ljusterö är ett populärt ställe för sommarbostäder och närheten till centrala Stockholm och storstaden är ett plus. Livet på Ljusterö går dock i ett annat tempo och närheten till havet och naturen är slående. Här hittar vi en förskola, en skola, ett bibliotek, vårdcentral och ett äldreboende samt en större mataffär. En viktig del i vår svenska historia Ljusterö är en gammal ö som fram till 1800-talet var uppdelad i tre olika öar eftersom landhöjningen inte hade skapat en sammanhängande ö än. De tre separata öarna kallades då för Norra Ljusterö, Södra Ljusterö och Grönsö. Ljusterö omnämns för första gången i skrift redan 1301, och då som en del i kung Valdemars segelled, en seglingsbeskrivning över Sveriges ostkust. Ljusterö växer stadigt Det är inte svårt att första varför människor har dragits till Ljusterö med sitt magiska ljus och närheten till både havet och centrala Stockholm.

Närområde

Ljusterö centrum erbjuder matbutik, restauranger mm

Kommunikation

Färja, buss

Övrigt

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende