Limhamn, Limhamn

Grönalundsgatan 26A

Nu presenteras denna väldisponerade fyrarummare med fönster i tre väderstreck! En gavellägenhet med inglasad rymlig balkong ut mot den trivsamma innergården. Hemmet erbjuder ett stort och öppet vardagsrum med gott om yta för hela familjen att umgås. Ta chansen att få bo i populära Limhamn i ett lugnt och trivsamt område med mycket grönska! Njut av närheten till trevliga Limhamn centrum samt skolor, idrottsplatser och vårdcentral! Öresundsbron och Köpenhamn alldeles runt knuten. Ett boende med goda kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till busslinje 4 och 33 som tar dig till bland annat knytpunkten Värnhem.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 94 kvm
Avgift 6155 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1982
Pris 3 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fyrarummare med fönster i tre väderstreck i populära Limhamn!

Profilering maklarbild_hires rätt

Profilering maklarbild_hires rätt
Profilering maklarbild_hires rätt

Planritning

Planskiss
Planskiss
Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönalundsgatan 26A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 94 kvm. föreningens information Enligt föreningen är lägenheten registrerad som 3 rok men används idag som 4 rok.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 94 kvm
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 12 kvm.

Rum

Hall

Stig in i en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter. Golvet pryds av ljus klinker och väggarna är vitmålade. Längre in i hallen i genomgång in till sovrum och kök når du även flertal inbyggda garderober.

Badrum

Vidare når du hemmets ena badrum till höger om hallen som är helkaklat i en ljus ton och på golvet ligger klinker i en mörk nyans. Badrummet är utrustat med WC, handfat, stor spegel med belysning, spa-bad, tvättmaskin samt förvaring.

Vardagsrum

Ett vardagsrum med fantastisk yta med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang för hela familjen. Här finner du stora fönsterpartier som tillför ett härligt ljusinsläpp i hela rummet. På golvet vilar parkett och väggarna går i en vit kulör.

Kök

Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter tack vare såväl ovanskåp som underskåp längs två sidor. Köksluckorna går i vitt, kaklet går i en mörkare nyans och bänkskivan går i en svart ton. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys.

Sovrum 1

Från hallen når du det första sovrummet på vänster sida som disponeras utmärkt till barnrum. Väggarna i sovrummet går i en vit kulör och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2

Ett öppet och rymligt sovrum med gott om yta för dubbelsäng samt skrivbord om så önskas. Sovrummet är beläget lugnt ut mot innergården och härifrån når du ut till en rymlig inglasad balkong som blir som ett extra rum på vår-och sommar halvåret.

Sovrum 3

Ett sovrum som disponeras utmärkt till kontor om så önskas. På golvet vilar parkett och väggarna går i vitt.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-04-03
Energikonsumtion 6191 kWh/m2 år.
Primärenergital 86

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00022
Pris 3 195 000 kr
Avgift 6155 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Andel i förening 0,006372%
Andel av årsavgift 0,63642%

Förening

Föreningsnamn Brf Ramen I Malmö
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716406-7717
Gatuadress Grönalundsg 28
Postnummer 21616
Ort Limhamn
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Ramen i Malmö är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1978 och innehåller 152 bostadsrätt samt 38 lokaler med hyresrätt som hyrs ut som extra förråd. Adresserna är Grönalundsgatan 8-10, 14-16, 20-22 och 26-28. SBC är ekonomisk förvaltare. Föreningen är tillsammans med Brf Sälgen, Brf Hackspetten och Brf Sparvhöken delägare i en ekonomisk förening under namnet Limhamns Fastighetspartner som sköter fastighetsskötseln och trappstädning. Fastigheten ligger på tomt med tomträtt som ska omförhandlas 2021.
Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.brf-ramen.se/
Antal lägenheter 152
Antal lokaler 38
Renoveringar Genomförda renoveringar/reparationer:
2020 Underhåll av murar garagenedfarter
2019 Kommande OVK besiktning.
2019 Hiss renovering.
2018 Nya energideklarationer
2018 Passage,porttelefoni, tvättbokningsanläggning.
2018 Fönster, målning/justering.
2014 Investerat i utomhusmiljön
2012/2013 Ny takbeläggning Derbigum
2012 Nya frånluftsfläktar för lägenhetsventilation

Planerade renoveringar:
2020 Slutföring av installation av solceller
2021 Byte av ventilation
2021 Fasad underhåll fönsterbackar
2021 Installation av laddstation för bil
Parkering Föreningen har 193 st garageplatser, samt 19 MC-platser. Garageplatserna kostar 250 kr/mån. I varje garage finns spolplatta. Fri parkering finns även på gatorna utanför.
Tv och bredband Kabel-tv via Com Hem och bredband via Ownit. Kabel-tv ingår i månadsavgiften och bredbandskostnaden på 93 kr/mån faktureras direkt på månadsavgiften och är obligatorisk.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Övrigt Föreningen har två stycken städdagar, en på våren och en på hösten.
Tvättstuga finns i källaren. Två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum samt mangel.
BRF Ramen har två boulebanor, fritidslokal att hyra och bastu.
I källaren finns det ett cykelrum som är kombinerat med ett barnvagnsrum.
Föreningen har ett gästrum med pentry som finns på Grönalundsgatan 28.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-10-25. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Enligt föreningen är lägenheten registrerad som 3 rok men används idag som 4 rok.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende